ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οι 13εις Γραμμές Αίματος των Illuminati (Μέρος πρώτο)

ΙΣΤΟΡΙΑ. - 27 Σεπ 2021 - 6:25
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Ερευνα: Καταχανάς (Γ. Μεταξάς)

Η σειρά με γενικό τίτλο «Οι 13 γραμμές αίματος των Illuminati«, αποτελεί μία σύντομη αναφορά από ένα σχετικό έγγραφο της CIA, του αμερικανού συγγραφέα Fritz Springmeier και πρόκειται να ολοκληρωθεί σε 14 μέρη.

Πρόκειται για μία προσπάθεια ενημέρωσης του αναγνωστικού κοινού, η οποία έρχεται να συμπληρώσει την έρευνα – εργασία του συνεργάτη του ιστολογίου μας Πύρινου Λογίου με γενικό τίτλο «Από τον «Διαφωτισμό» των «Πεφωτισμένων» στον Covid-19! H μεγαλύτερη Συνωμοσία εναντίον της Ανθρωπότητας«, το πρώτο μέρος της οποίας θα βρείτε εδώ.

Πρόλογος

Ηταν 1η Μαΐου του 1776, όταν ο Ανταμ Βάϊσχάουπτ ίδρυσε το Τάγμα των Illuminati, στο Ινγκολστατ της Βαυαρίας. Το αρχικό όνομα ήταν «Perfectibilists» (με έμβλημα την κουκουβάγια, το ιερό πτηνό της θεάς Αθηνάς / Μινέρβα), το οποίο στη συνέχεια -μετά από μία σειρά προτάσεων αλλαγής ονόματος- κατέληξε στο «Illuminatenorden», δηλαδή «Τάγμα των Πεφωτισμένων».

Το 1782, εμφανίζει ενεργό ρόλο στο Τάγμα ο Adolph von Knigge. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξει η δομή των Illuminati και να πάρει μία τεκτονικού ύφους μορφή. Αυτό το διάστημα, ο Weishaupt και ο Knigge, γίνονται οι δύο ηγετικές μορφές του Τάγματος, δημιουργώντας έναν πυρήνα που τον ονόμασαν «Άρειο Πάγο».

Διαβάστε τη συνέχεια στο https://kanenazori.com/2021/09/27/grammes_aimatos_illuminati_1/

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr