ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Οκτώβριος – Η Αμερική έρχεται να επιτεθεί στο Ιράν. Ξεκινώντας μια σύγκρουση που οδηγεί στον παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο – Aρμαγεδδών.

ΔΙΕΘΝΗ. - 21 Σεπ 2019 - 14:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Το πετρέλαιο είναι μεγάλη επιχείρηση, ειδικά στις δυτικές δυνάμεις. Το πρόβλημα είναι η Μέση Ανατολή.Αν το πετρέλαιο μπορεί να παραχθεί σε πολύ φθηνότερες τιμές, τότε μπορεί να επιτελεσθεί από τη Δύση. Περαιτέρω, οι Δυτικές Δυνάμεις βρίσκονται σε οικονομικό χάος.

Στη συνέχεια, εξετάστε το εξής: “Το Παγκόσμιο Σύστημα Τραπεζών του Ρόθτσιλντ κάνει πάντα χρήματα όταν ο πόλεμος καταναλώνει τη Γη”, πάντα, “Χρηματοδότηση όλων των πλευρών”, χωρίς καμία ανησυχία για το ποιος κερδίζει ή χάνει. Το Deep State Λύση: “Επίθεση στη Σαουδική Αραβία (ο μεγάλος παραγωγός πετρελαίου στη Μέση Ανατολή)”, τότε, “Επικρίνοντας αυτή τη δράση στο Ιράν (άλλος μεγάλος παραγωγός πετρελαίου στη Μέση Ανατολή).”

Το αποτέλεσμα είναι το «φθηνό πετρέλαιο της Μέσης Ανατολής που καταστράφηκε από τον επακόλουθο πόλεμο στη Μέση Ανατολή» , το οποίο καλλιεργήθηκε επίσης από την καλλιέργεια από ορισμένους ομίλους της Intel. «Το μίσος που υπήρχε πάντα ανάμεσα στους Θρησκευτικούς Σουνίτες Μουσουλμάνους της Σαουδικής Αραβίας με τους μουσουλμάνους σιίτες του Ιράν.”

Πρόκειται για μια “κατάσταση Win Win για τη Δύση”, αλλά και για “The Rothschild Global Banksters”. Ωστόσο, υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα με αυτό το Σχέδιο. Δηλαδή, «η Ρωσία ( Σύμμαχος και υπερασπιστής του Ιράν), της οποίας ο πρόεδρος Πούτιν ζητά μόνο οι

Δυτικοί πύραυλοι να μπορούσαν να είχαν τόσο πολύ Procision για την πραγματοποίηση της ακρίβειας,» που «απέφυγε το σύστημα Best Πυραυλικής Άμυνας στον κόσμο (Missile System Patriot)» για να “Ενισχύσει την Total Devastation στις εγκαταστάσεις πετρελαίου της Σαουδικής Αραβίας στις 14 Σεπτεμβρίου 2019.”

Επιπλέον, ένα επιπλέον πρόβλημα είναι ότι «η Κίνα έχει βάλει 5.000 στρατιώτες στο Ιράν». Σκεφτείτε εάν κάποιος από αυτούς τους Κινέζους Στρατιώτες σκοτωθεί σε μια δυτική επίθεση στο Ιράν: «Η Κίνα θα ενταχθεί με τη Ρωσία σε επίθεση κατά των δυτικών δυνάμεων που θα οδηγήσει στον 3ο Παγκόσμιο Παγκόσμιο Πόλεμο τελικά (αν όχι αμέσως) θα καταστρέψει τον κόσμο με Πυρηνικό Πόλεμο. ” Έτσι σκέφτεστε,” Κανείς δεν θα ήταν τρελός να διεξάγει έναν Πυρηνικό Πόλεμο τον Επόμενο Πυρηνικό Χειμώνα Χτυπάει όλους τους Υπαίθριους Άνθρωπους “.

Αλλά, “καλύτερα να σκεφτείς πάλι”, επειδή “το Πεντάγωνο Τώρα Πιστεύει ότι ο Πυρηνικός Πόλεμος είναι Winnable.” Φυσικά, “Το Συνέδριό μας και η Eλίτ έχουν Υπόγειες Πόλεις (DUMBS) με 700 μίλια συνδεδεμένους Δρόμους, με Τρόφιμα και τουλάχιστον μία ή δύο χρόνια διαμονή (αν όχι για πάντα). “

Εσύ και εγώ είμαστε πολίτες μένουμε μόνοι για να πεθάνουμε με έναν Φρικτό Θάνατο. Αυτό σας αφορά; Το Βιβλίο της Αποκάλυψης περιγράφει αυτόν τον πόλεμο με μεγάλη λεπτομέρεια. Αν ψάχνετε για την μοίρα της Αμερικής σε αυτό το βιβλίο το καταλαβαίνετε (ΗΠΑ) ονομάζεται “Μυστήριο Βαβυλώνα (Διαβάστε την Αποκάλυψη κεφάλαια 17 και 18 για να δείτε την φρικτή καταστροφή)”.

Τα τηλεοπτικά δελτία ειδήσεων έχουν εξαφανίσει την αναφορά ότι “28 αποθεματικά πλοία (από 48 συνολικά) έχουν κληθεί να πάρουν Αμερικανούς στρατιώτες και στρατιωτικό εξοπλισμό στις 24 Σεπτεμβρίου 2019, επίσης, Β52 και Β2 βομβαρδιστικά Στελθ,” Όλοι κατευθύνονται προς το ” Ιράν.”

Αυτό πόλεμος θα πρέπει να δρομολογηθεί τον «Οκτώβριο». Προκήρυξη στην Εικόνα: το ΝΑΤΟ με αριθμό ταυτοποίησης για τις ηλεκτρονικές παρεμβολές, βλήμα κρουζ (Το Ιράν δεν σηματοδοτεί τους πυραύλους τους με αγγλικά γράμματα ) …

https://beforeitsnews.com/prophecy/2019/09/october-america-is-going-to-attack-iran-starting-a-conflict-leading-to-global-nuclear-war-armageddon-2507989.html

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…