ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΛΑΝΤ: ΤΗ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ, ΜΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΚΗΣ ΟΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΑΓΝΟΗΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΘΕΛΗΣΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. - 12 Νοέ 2018 - 8:11
Loading...

Συνέντευξη στην «Καθημερινή» έδωσε ο πρώην πρόεδρος της Γαλλίας Φρανσουά Ολάντ και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στο δημοψήφισμα που έγινε στην Ελλάδα το 2015 και στην στάση του Τσίπρα, αλλά και του εμφανιζόμενου ως «ανεύθυνου άρχοντα» προέδρου Πάκη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον Ολάντ –που δεν έχει κανένα λόγο να πει ψέματα στην συγκεκριμένη περίπτωση- ο πρόεδρος Πάκης συμμετείχε ενεργότατα στο «κόλπο» της περιφρόνησης της άρτι εκφρασθείσας λαϊκής

βούλησης, για να μείνει η Ελλάδα στην κόλαση του ευρώ:

«Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο για να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη. Ο φίλος μου Προκόπης Παυλόπουλος, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο. Με διαβεβαίωσε πως η Ελλάδα είναι ακλόνητα ευρωπαϊκή και μου ζήτησε να εμπιστευτώ ότι η ελληνική κυβέρνηση θα επιστρέψει στον διάλογο, το οποίο και έγινε. Παρ’ όλο που δεν έχει την ίδια πολιτική κατεύθυνση με τον Αλέξη Τσίπρα, ήταν πολύ σημαντικό να μπορέσει να βεβαιώσει, εξ ονόματος του ελληνικού λαού, την καλή πίστη του πρωθυπουργού. Καλή πίστη που πράγματι υπήρξε».

Συνυπεύθυνος για την αγνόηση της λαϊκής θέλησης στο δημοψήφισμα, συνυπεύθυνος για την αγνόηση της λαϊκής θέλησης στην προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, συνυπεύθυνος για όλα όσα γίνονται κατά της Πατρίδας και του Λαού, ο δήθεν «ανεύθυνος άρχων»!

ethnikismos.net

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter