ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΛΗ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΓΙΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΕΡΚΥΡΑΣ

ΕΛΛΑΔΑ. - 11 Αυγ 2021 - 11:35
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σπύρος Παγιάτης

ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ.

1. ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ. ΤΟ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΟ ΕΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΜΟΔΙΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΟΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ.

2. ΕΑΝ ΑΡΝΗΘΕΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΟ ΕΠΙΛΟΓΕΣ : Α) ΕΙΔΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ 100 ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, Β) ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΝΑΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ.

3. ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΑΣ.

4. ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ ΥΠΟΓΕΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ 5 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΘΕΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΙΤΗΣΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΛΥΜΜΕΝΟΙ.

5. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.

6. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΙΣΧΥΡΙΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ <<ΕΓΩ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ>> ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΙΤΑΙ.

Διαβάστε επίσης :

Συνελήφθη ο Διοικητής Γιατρός του Mega Εμβολιαστικού Κέντρου Κέρκυρας.

 

 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr