ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ομάδα WEF έλαβε κλήτευση από το Κογκρέσο για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά του ελεύθερου λόγου στην Αμερική

ΔΙΕΘΝΗ. - 8 Μάι 2023 - 18:28
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Ένας όμιλος του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) κλήθηκε να εμφανιστεί ενώπιον του Κογκρέσου για τη διάπραξη εγκλημάτων κατά της ελευθερίας του λόγου στην Αμερική.

Ο πρόεδρος της δικαστικής επιτροπής της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζιμ Τζόρνταν, ανακοίνωσε ότι η Παγκόσμια Συμμαχία για Υπεύθυνα Μέσα Ενημέρωσης (GARM) και ο οργανισμός που τη δημιούργησε, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Διαφημιστών (WFA), παραβιάζουν την αμερικανική αντιμονοπωλιακή νομοθεσία.

“Για να προωθήσουμε την εποπτεία μας και να ενημερώσουμε για πιθανή νομοθεσία σχετικά με αυτές τις πρακτικές συμπαιγνίας, η Επιτροπή πρέπει να κατανοήσει εάν, πώς και σε ποιο βαθμό η GARM και η WFA διευκολύνουν τη συμπαιγνία για να εμποδίσουν συγκεκριμένο περιεχόμενο να επωφεληθεί από τα διαφημιστικά δολάρια και να μειώσουν την παρουσία αυτού του περιεχομένου στο διαδίκτυο”, ανέφερε ο Τζόρνταν σε δήλωσή του.

Το Reclaimthenet.org αναφέρει: Σύμφωνα με τις επιστολές, η δικαστική επιτροπή της Βουλής των Αντιπροσώπων έχει προσπαθήσει να λάβει επικοινωνίες και έγγραφα “σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η GARM και η WFA ενεργούν για να απονομιμοποιήσουν και να εξαλείψουν το δυσμενές περιεχόμενο στο διαδίκτυο, εκτός από άλλες πληροφορίες” από τον Μάρτιο.

Ωστόσο, τόσο η WFA όσο και η GARM δεν παρείχαν τα έγγραφα που ζητήθηκαν.

Οι κλήσεις που απευθύνονται στον συνιδρυτή της GARM Robert Rakowitz και στον πρόεδρο της WFA Raja Rajamannar, απαιτούν επικοινωνίες και έγγραφα από τον Ιανουάριο του 2019 έως σήμερα. Οι οργανώσεις έχουν προθεσμία μέχρι τις 26 Μαΐου για να απαντήσουν.

Διαβάστε την επιστολή εδώ.

thepeoplesvoice.tv

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr