ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ Αποκαλύπτουμε τους 17 + 3 κυβερνητικούς Βουλευτές που ενεργά πλέον , προωθούν την Αυτονομία της Θράκης .

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 7 Δεκ 2018 - 10:20
Loading...

Είναι γνωστή εδώ και μερικά χρόνια η δράση της οργάνωσης «ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» που αντιτείνονται με τον τρόπο τους  στα αποσχιστικά και αυτονομιστικά κινήματα εκεί ,που σκοπό έχουν η Θράκη να αποκτήσει σύντομα δική της αυτονομία και να γίνει Τουρκικό έδαφος στη συνέχεια . Το ίδιο μάλιστα το Υπουργείο εξωτερικώνwww.cnn.gr/news/ellada/story/13986/espasan-ta-grafeia-tou-kommatos-deb-stin-komotini   έχει εκδώσει ανακοίνωση γιαυτούς ( Δεκέμβριος 2015 ) όταν η οργάνωση αυτή έσπασε τα γραφεία του κόμματος DEB (Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή  – του φιλοτουρκικού

κόμματος που έχει κατηγορηθεί ότι έχει σχέσεις με το Τουρκικό Προξενείο της Θράκης, προωθώντας τις θέσεις της Άγκυρας στην ελληνική μουσουλμανική μειονότητα κ.α – καταδικάζοντας την πράξη και αναφέροντας ότι ,  «Προβοκατόρικες ενέργειες όπως αυτή βρίσκονται σε πλήρη αντίθεση με το πνεύμα ειρήνης και συνεργασίας που έχουν χαρακτηρίσει διαχρονικά τη συνύπαρξη χριστιανών και μουσουλμάνων στη Δυτική Θράκη. Οι αρμόδιες ελληνικές Αρχές θα προβούν άμεσα σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για τη διαλεύκανση του περιστατικού και την προσαγωγή των ενόχων στη δικαιοσύνη».

Σήμερα , με ερώτησή τους προς τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης (Νίκο Παππά) και υπουργό Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Μιχάλη Καλογήρου), 17 κυβερνητικοί βουλευτές οι ( Καραγιανίδης Χρήστος , Γκιόλας Ιωάννης ,Δρίτσας Θεόδορος ,Θελερίτη Μαρία ,Ιγγλέζη Αικατερίνη , Κάισας Γεώργιος , Καστόρης Αστέριος , Κουράκης Αναστάσιος , Κυρίτσης Γεώργιος , Λιβανίου Ζωή , Μορφίδης Κωνσταντίνος , Μουμουλίδης Θεμιστοκλής , Μπγιάλας Χρήστος , Πάλλης Γεώργιος , Ρίζος Δημήτριος ,Σκούφα Ελισάβετ –Μπέττυ ,Σταμπούλη Αφροδίτη )  καταγγέλλουν ότι :

«Στις 21 Νοεμβρίου, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, παρουσιάστηκε ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Λάμπρου Δεμερτζή, το οποίο έκανε λόγο για μια «πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα”, τους “ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ”. Βάσει του ρεπορτάζ αυτού, η παραστρατιωτική αυτή ομάδα δρα στα ελληνοτουρκικά σύνορα και μάλιστα κατόρθωσε, στο πλαίσιο ενός τεταμένου κλίματος στην περιοχή, να συλλάβει 62 μετανάστες από Παλαιστίνη και Υεμένη την ώρα που περνούσαν τον ποταμό Έβρο, επαναπροωθώντας τους στην Τουρκία.

Για μια ακόμη φορά, η ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr έλεγξε τα στοιχεία, τα οποία αποδεικνύουν πως και αυτό το ρεπορτάζ είναι ψευδές και στημένο. Συγκεκριμένα, τα πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν γι’ αυτό, δεν αποτελούν αποκλειστικές εικόνες της παραστρατιωτικής αυτής ομάδας, αλλά της διακλαδικής άσκησης «ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 2018». Δηλαδή απεικονίζουν τους Εθνοφύλακες που έλαβαν μέρος στην άσκηση. Τα δημοσιεύματα αυτά βρίσκονται και στην επίσημη ιστοσελίδα του ΓΕΣ.

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα ellinikahoaxes.gr, αναφέρεται ότι η συγκεκριμένη – ανύπαρκτη – ομάδα αναφέρθηκε για πρώτη φορά σε άρθρο του katohika.gr, που ασχολείται γενικά με διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Το άρθρο αυτό υπογράφει η αυτοαποκαλούμενη «Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης», η οποία κατά καιρούς διοχετεύει φανταστικές ιστορίες σε αναξιόπιστα μπλογκς και ιστοσελίδες. Μάλιστα, τον Αύγουστο του 2017 είχε δηλώσει πως θα αναλάμβανε την απελευθέρωση του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, αλλά και πως στην απαγωγή εμπλέκονταν και πολιτικοί. Σημειώνεται πως και η ομοσπονδία Συνοριοφυλάκων διαβεβαίωσε πως «δεν έχει υποπέσει η δράση καμιάς τέτοιας ομάδας, σαν τους ΦΡΟΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ, στην αντίληψή τους.

Πρόκειται, λοιπόν, για μια ακόμη περίπτωση παραγωγής και διασποράς ψευδών ειδήσεων από κεντρικό δελτίο τηλεοπτικού καναλιού υψηλής τηλεθέασης και το δημοσιογράφο Λάμπρο Δεμερτζή, που κατορθώνει να δημιουργήσει χωρίς λόγο κλίμα τρόμου, αλλά και να υποθάλψει τον εθνικισμό. Οι ψευδείς ειδήσεις, ως μηχανισμός αποπροσανατολισμού και πόλωσης, γίνονται ολοένα και πιο συχνές κι αυτό είναι ένα σοβαρό πλήγμα για τη σωστή ενημέρωση των πολιτών, αλλά και για την ίδια τη δημοκρατία.

Με βάση τα παραπάνω ερωτώνται οι κ. Υπουργοί:

Προτίθεται το Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο να ελέγξει τις ειδήσεις που μεταδίδει το κανάλι STAR CHANNEL κι εφόσον διαπιστωθεί παραπληροφόρηση, να υπάρξει η αντίστοιχη τιμωρία;

Προτίθεται να παρέμβει Εισαγγελέας, για να ελέγξει την πληθώρα ψευδών ειδήσεων, οι οποίες καλλιεργούν κλίμα τρομοκρατίας στους Έλληνες πολίτες, ενώ ταυτόχρονα κατορθώνουν να πυροδοτήσουν εθνικιστικά αντανακλαστικά και να στρέψουν ένα μεγάλο μέρος τους εναντίον μεταναστών και προσφύγων;»

Από τα ανωτέρω προκύπτει ευθέως ότι οι εν λόγω Βουλευτές ( έχοντας παρασυρθεί από τη Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ που φέρεται να ελέγχει το αμφιβόλου σκοπιμότητας site , ellinikahoaxes.gr και από το συμπαθέστατο Σταμάτη Σακελλίω, γραμματέα NE ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης ) αντί να αναδείξουν με επερώτηση  τους την κατάσταση στην περιοχή της Θράκης όπου σύμφωνα με πρόσφατο ρεπορτάζ γνωστού τηλεοπτικού καναλιού και της εξαιρετικής Μαίρης Δαληκριάδου Δημοσιογράφου  μέλους του ΕΣΕΜΕ- που «άφησε άφωνους όλους τους Έλληνες »- η άνευ προηγουμένου Τουρκική διείσδυση έχει μετατρέψει περιοχές σε σχεδόν Τουρκικό έδαφος ( π.χ δεν λένε πλέον Πομακοχώρια αλλά «προς τα Τουρκοχώρια ») και έχει μεταφέρει τα Τουρκικά σύνορα μέσα σε ελληνικό έδαφος ,  αντί λοιπόν να αναδείξει και να ενεργοποιήσει την Κυβέρνηση προς αυτήν την κατεύθυνση – ώστε να μην καλύπτουν την εκκωφαντική της απουσία τέτοιες οργανώσεις όπως οι «ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ» – έρχεται με επερώτηση της , να καταπνίξει Σταλινικά , ΚΑΘΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ( ακόμα και παράτυπη ) των κατοίκων της περιοχής που φωνάζουν «βοηθήστε μας » , δίνοντας έτσι εις γνώση τους , ελεύθερο πεδίο δράσης  στην Τουρκία ώστε , μέσω του φιλοτουρκικού Κόμματος DEB (Κόμματος Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή  ,του Τουρκικού Προξενείο της Θράκης και της γνωστής Τουρκικής Τράπεζας , να προχωρήσει ανενόχλητη στην μετατροπή της Θράκης μας σε Τουρκικό έδαφος μέσω της ανακήρυξης της αυτονομίας της και της καραμέλας περί Ειρηνικής συμβίωσης Τουρκόφιλων και Τούρκων με Ελλήνων και Ελλήνων Ορθόδοξων στην περιοχή.

Πέραν τούτου είναι προφανές  ότι ενισχύεται το  φιλοτουρκικό Κόμμα DEB (Κόμμα Ισότητας, Ειρήνης και Φιλίας (ΚΙΕΦ) στην Κομοτηνή , για να μπει στην Ελληνική Βουλή στις επόμενες εκλογές και γιατί όχι , να συγκυβερνήσει ( το κρυφό χαρτί ) αφού υπάρχουν ήδη στο Κυβερνητικό Στρατόπεδο , μουσουλμάνοι Βουλευτές , οι , Ζεϊμπέκ Χουσείν (Ξάνθης ΣΥΡΙΖΑ), Μουσταφά Μουσταφά (Ροδόπης, ΣΥΡΙΖΑ) και Καρά Γιουσούφ Αϊχάν (Ροδόπης, ΣΥΡΙΖΑ) οι οποίοι περιέργως , δεν υπέγραψαν αυτήν την επερώτηση όπως και την τροπολογία περί της «Τουρκικής Ένωσης Ξάνθης» πέρυσι τον Οκτώβριο.

Η κίνηση αυτή των ανωτέρω 17 Βουλευτών δεδομένης της κατάστασης στη Θράκη μας  , ισοδυναμεί με προπαρασκευαστικές πράξεις ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ σύμφωνα με Νομικούς Κύκλους . Εγκλήματα άλλωστε τελούνται και δια παραλείψεως οφειλόμενης ενέργειας.

Προς το παρόν  τη θέτουμε υπόψη σας και παρακαλούμε Έλληνες Βουλευτές  να αναδείξουν το σημαντικό αυτό  ζωτικό θέμα για άλλη μια φορά  , στην Βουλή .

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Τομέας Πολιτικής Επιθεώρησης )

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Συνέλληνας έχει ανάγκη τη βοήθειά μας μέρες που έρχονται !
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter