ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ – Επείγον , ενεργοποιούνται δρόμοι διαφυγής των μελών του ISIS διαμέσου Ελλάδας .

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 9 Οκτ 2017 - 18:09
Loading...

​Το θέμα είναι ποιο σοβαρό απ ότι νομίζομε και απαιτεί την άμεση ¨σφράγιση ¨ των θαλάσσιων συνόρων  μας  ( Νησιά Αιγαίου – Καστελόριζο – Κύπρο – Κρήτη )

Η εσωτερική αστυνόμευση ΔΕΝ ΑΡΚΕΙ !!

Η επερχόμενη  διάλυση – ήττα  του Ισλαμικού κράτους συνεπάγεται εγκατάλειψη της Συρίας και του Ιράκ από μέλη του κατά χιλιάδες , τα οποία σε περίπτωση σύλληψή τους , αντιμετωπίζουν θανατικές καταδίκες . Μόνο 10% του συριακού εδάφους παραμένει στα χέρια των τρομοκρατικών οργανώσεων ήτοι το 90% της χώρας απελευθερώθηκε και εκδίωξε τους  τρομοκράτες.Είναι πλέον προφανές  ότι μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία  ,σε επίπεδο ένοπλης ισχύος της «έχει ξεφύγει» , ενώ ,  η κατάσταση των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων επιδεινώνεται καθημερινά λόγω υποχρηματοδότησης.

Τι σημαίνει αυτό ;

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ( για τους γνωστούς λόγους)  θα  ¨υιοθετήσει ¨ την στρατηγική διαφυγής των μελών του Ισλαμικού Κράτους , όπερ σημαίνει ότι θα την διευκολύνει .

Σύμφωνα με το Αντιτρομοκρατικό Κέντρο της Κοινότητας των Ανεξάρτητων Κρατών (CEI)  οι ¨διαφυγόντες ¨ θα κατευθυνθούν στα αεροδρόμια της Τουρκίας, Βαλκανίων και Ανατολικής Ευρώπης όσο κι αυτά της Ελβετίας ,  προκειμένου μεταβούν σε Ουγγαρία,Πολωνία,Ρουμανία και Ελβετία , κυρίως

Η πλειοψηφία των τρομοκρατών επιστρέφουν πλέον στις χώρες καταγωγής τους ή πάνε σε άλλα κράτη από τους ίδιους δρόμους που δανείστηκαν για να έχουν πρόσβαση στις εμπόλεμες ζώνες .

Οι δρόμο αυτοί είναι από αυτούς του τρομοκράτες  χρησιμοποιημένοι , γνωστοί και ασφαλείς , ήτοι , η μόνη διέξοδος διαφυγής .

Ήδη  ,μετά το φθινόπωρο του 2016, παρατηρείται μια μεγάλη μετάβαση των μαχητών της Daech ( ISIS) από Συρία και Ιράκ στο έδαφος του Waziristan (ορεινή περιοχή στα ΒΔ του Pakistan ) προκειμένου να δυνηθούν καλύτερα την επιστροφή τους ή την περαιτέρω ανάπτυξή τους .

Είμαστε δυστυχώς στην απαρχή ενός νέου πολέμου με το ισλαμικό αυτό κράτος , το οποία μεταφέρει τον θάνατο πλέον , μέσα στις πόλεις του εχθρού .

Οι διακρατικοί σχεδιασμοί μεταξύ των χωρών που , είτε διατίθενται ως διάδρομοι διαφυγής , είτε ως χώρες μετάβασης , είναι επιβεβλημένοι περισσότερο από ποτέ .

Ενεργοποιηθείτε !!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter