ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ …Προς την Εισαγγελία Αρείου Πάγου . Ανοίξτε το φάκελο «17 ΝΟΕΜΒΡΗ» ,οι ενδείξεις πλέον είναι συντριπτικές .

ΕΛΛΑΔΑ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 10 Νοέ 2017 - 10:40
Loading...

Η δικαιοσύνη ¨ρίχνει την Κυβέρνηση ¨ θα μπορούσε να συμπεράνει κάποιος . Το εκπληκτικότερο όμως είναι το εξής :

Η πρόσφατη  – με ανθρωποκτόνο πρόθεση – επίθεση των τρομοκρατών σε βάρος αστυνομικών των Ματ

( θυμηθείτε  την υπόθεση  με τον αστυφύλακα Χρήστο Μάτη  και την εκτέλεση του Αστυνομικού Υποδιευθυντή Βασιλάκη Γεώργιου) , η αδιανόητη κατάσταση  που επικρατεί στα Εξάρχεια ( απ όπου ¨κατάγεται ¨ ο  Κουφοντίνας  ) , η υποδοχή ΑΡΧΗΓΟΥ στον Κουφοντίνα  κατά την έξοδό τους από τις φυλακές από γνωστές Αναρχικές συλλογικότητες που απολαμβάνουν μια ¨περίεργη ανοχή ¨ , η ένθερμη υποδοχή του , από τον  γιο Αντιπροέδρου της Βουλής  , ΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΔΡΟ ΤΗΣ  ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

Η παράδοση του Κουφοντίνα ( τότε ) , που έγινε  βάσει σχεδίου προκειμένου ¨να κλείσει ¨ ο φάκελος  ( 17Ν ) και να προφυλαχτούν συγγενείς του και άλλοι φίλοι τους ( διαβάστε όλη την σχετική επιστολή Τζωρτζάτου ) , οι πρόσφατες δηλώσεις κυβερνητικού στελέχους ότι , δεν έχουν συλληφθεί όλα τα μέλη της ( 17Ν ) σε συνδυασμό με το ότι συνεχίζεται η τρομοκρατική δραστηριότητα στην χώρα με άλλες ταμπέλες  , η πολιτικοποίηση της ιδεολογίας της  τρομοκρατίας που φαίνεται με την μη μεταμέλεια του Κουφοντίνα για τις πράξεις τους  , δεδομένο που τον διατηρεί και σήμερα  ΕΝΕΡΓΟ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗ , και διαμορφώνει έναν επικίνδυνο ¨φορέα τρομοκρατίας ¨  στην χώρα μας και σήμερα . ΔΕΙΝΧΟΥΝ ΜΙΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ – ΕΝΕΡΓΗ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΜΙΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗΣ , ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑΣ , ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣΌλα τα ανωτέρω , συνιστούν ¨Βαρεία και βάσιμος υπόνοια ¨  καθ όσων σχηματοποιείται πλέον  η δράση , η φιλοσοφία και η συνέχεια μιας διαχρονικής τρομοκρατικής οργάνωσης  που όχι μόνο εμπνέει και καθοδηγεί , αλλά συνεχίζει να δρα με  άλλες μορφές και ταμπέλλες .

Η χορήγηση άδειας  στον Κουφοντίνα , συνιστά την ποιο έξυπνη κίνηση της δικαιοσύνης  και  δεί ,του κράτους δικαίου  , μέχρι σήμερα .

Τολμήστε το !! Μην αφήσετε το μήνυμα ότι η Δημοκρατία και το Κράτος Δικαίου , υποχωρεί , με το να ανέχεται κάτι που δεν μπορεί να αντιμετωπίσει .

Μην έρχεστε σε αντίθεση με το  « κοινό περί δικαίου αίσθημα » . Ότι είναι νόμιμο δεν είναι κατ ανάγκη και ηθικό . Μην αφήσετε αδικήματα να παραγραφούν.

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( σε επιχειρησιακή αναστολή )

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter