ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ …Στα ίχνη των δραστών της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

ΕΛΛΑΔΑ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. - 13 Οκτ 2017 - 10:55
Loading...

Ο απροκάλυπτος , ¨άνετος¨ και συνάμα αποφασιστικός τρόπος δράσης των δολοφόνων -το ίδιο το θύμα φέρεται να άνοιξε και να υποδέχτηκε στο γραφείο του τους δολοφόνους του (που μιλούσαν «σπαστά» ελληνικά ) και συγκεκριμένα στην αίθουσα συσκέψεων μαζί με τον συνεργάτη του , από τον οποίο ζήτησε να αποχωρήσει για λίγο από τον χώρο για να μείνουν μόνοι τους – ¨δείχνει¨ τους εντολείς της δολοφονίας .

Και συγκεκριμένα ότι :

Προηγήθηκε τηλεφωνική επικοινωνία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με άτομο το οποίο ¨προανήγγειλε¨ την επίσκεψη των δραστών ( έως 3 ημέρες πριν )

Το ότι ζήτησε από τον συνεργάτη του να τους αφήσει μόνους , σημαίνει ότι , η αιτία , ήτο θέμα το οποίο χειριζόταν ο δικηγόρος διακριτικά ( να καταθέσει επ αυτού ο συνεργάτης του, ποια θέματα χειριζόταν ¨διακριτικά ¨

Οι δράστες βάσει σχεδίου είχαν ετοιμάσει την διαφυγή τους . Αυτό σημαίνει ότι μετέβησαν αμέσως στο αεροδρόμιο ( άμεση διαφυγή) και επιβιβάστηκαν σε πτήση . Πόσες πτήσεις αναχώρησαν από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» από την 20:00 ώρας έως την 21:00 ώρα ; ( κάμερες )

Οι δράστες , ηλικίας 30-40 ετών ,τον σκότωσαν όχι για υπόθεση που έχει «ολοκληρωθεί» αλλά , για υπόθεση η έκβαση της οποίας επέρχεται , και προκειμένου η έκβασή της να μην υλοποιηθεί . Μετά βεβαιότητας δε , υλοποίησαν «πληρωμένο συμβόλαιο θανάτου».

Τούτο ανάγεται από το σκεπτικό ότι , η μεταξύ των δραστών και του θύματος προστριβή πριν την εκτέλεση του , δεν ήτο προβλέψιμη από το θύμα ( δείτε τις υποθέσεις που θα δίκαζε έως τέλος του έτους )

Αυτοί πάντως , που πρέπει αν αναζητηθούν παράλληλα , αν όχι πρώτοι είναι οι ¨εντολείς¨ . Με τα ανωτέρω, ξετυλίγεται από εκεί το κουβάρι .

Στα ανωτέρω πλαίσια , όποιος μπορεί κάτι χρήσιμο να συμπεράνει ή να θυμηθεί , ας το γνωρίσει έγκαιρα στις διωκτικές αρχές .

Η υπόθεση συνιστά , επίθεση στην δικαιοσύνη.

Είμαστε σίγουροι ότι η ΕΛ.ΑΣ δεν θα χρειαστεί στο τέλος τη συνδρομή μας

Συνεχίζεται !!!

ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ

omada.h.policing@gmail.com

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter