Η Λίνα Μενδώνη και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους συγκεντρωμένους βασιλόφρονες δεξιούς, οι οποίοι αποτελούν σημαντικό κομμάτι των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας.
Με γιουχαΐσματα και αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν το πρωί τους επίσημους εκπροσώπους της κυβέρνησης Μητσοτάκη στην Μητρόπολη Αθηνών.
Η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος αποδοκιμάστηκαν έντονα και βρέθηκαν σε αμήχανη θέση!!!
Η Λίνα Μενδώνη και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Παναγιώτης Πικραμμένος αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους συγκεντρωμένους νοσταλγούς του Γλύξμπουργκ https://t.co/Xwe15avcm2 pic.twitter.com/0zbzARQdNp
— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) January 16, 2023
Αντίθετα, νωρίτερα κατά την άφιξη του Αντώνη Σαμαρά οι συγκεντρωμένοι τον υποδέχθηκαν με χειροκροτήματα και συνθήματα!
Από τους πρώτους που έσπευσαν στο προσκύνημα του έκπτωτου ο Αντώνης Σαμαράς #κηδεια_τεως #Γλυξμπουργκ #ΝΔ #Σαμαρας https://t.co/8oWSor5nQm pic.twitter.com/bSSa7qC7y5
— Η ΑΥΓΗ (@AvgiOnline) January 16, 2023