ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙΘΑΡΧΕΙΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΣΣΑ". - 18 Μαρ 2018 - 18:45
Loading...

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΑ ΝΤΕΜΟΥ

Όλοι μαζί Ελληνόψυχα Αποφασισμένα Συντάγματα, για ένα τελειωτικό κτύπημα στο παράνομο μειοψηφικό καθεστώς που έχει καταλύσει το Σύνταγμα και τη Δημοκρατία.

Όλοι μαζί οφείλουμε πλέον να αντισταθούμε, με γνώση, τόλμη και δημιουργικότητα με σχέδιο στόχο και σκοπό.

Απαιτείται η άμεση επέμβασή του το ταχύτερο διότι:

α. Σήμερα η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ βρίσκεται υπό ξένο έλεγχο.

β. Μας ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Γερμανοί, Ολλανδοί και Γάλλοι επίτροποι.

γ. Σε κάθε Υπουργείο υπάρχει ένας ύπατος αρμοστής που γνωρίζει αυτά που δεν γνωρίζουμε εμείς και που ορίζει ακόμα και στο Υπουργείο Άμυνας αυτά που δεν δικαιούμαστε πλέον να ορίζουμε εμείς.

δ. Ανώτατος αρμοστής ερευνά την Ελλάδα προκειμένου να εντοπίσει τα προς αρπαγή <Φιλέτα>

ε. Όλοι αυτοί ( Ξένοι) μαθαίνουν το σύνολο των μυστικών της χώρας μας.

στ. Η Ελλάδα πλέον όχι μόνο είναι αποκαμωμένη με τις θέσεις της στο διεθνές πολιτικό σκηνικό με το να υποχωρεί, αλλά να ειναι και συνεχώς με αποδυναμωμένη φωνή στα Διεθνή φόρα.

ζ. Η Δημοκρατία βρίσκεται σε κίνδυνο όταν ακόμη και οι Εκλεγμένοι κοινοβουλευτικοί άνδρες δηλώνουν ότι στη Χώρα μας έχει εγκατασταθεί οικονομική χούντα με κοινοβουλευτικό μανδύα και ότι το Σύνταγμα έχει καταλυθεί.

η. Τσάκισαν τα μισθολόγια των Εκπαιδευτικών, των νέων, των γερόντων, των Ε.Δ., των Σωμάτων Ασφαλείας, που εχουν βρεθεί καταχρεωμένοι και δεν μπορούν πλέον να καλύψουν ούτε τις ζωτικές τους ανάγκες.

Και όπως γνωρίζουμε τα εισοδήματα κάποτε μπορεί και μερικώς να αποκατασταθούν, εάν χαθεί όμως εθνικό έδαφος τότε θα πρέπει να το επανακτήσουμε και πάλι με ποταμούς αίματος.

Έβαλαν τους εφιάλτες μέσα στην καρδιά της Ελλάδας και καμαρώνουν ότι την έσωσαν, ενώ στην πραγματικότητα έχουν παραδοθεί αμαχητί.

Όλοι μαζί ως περήφανος, αδούλωτος λαός μπορούμε να φτιάξουμε μία άλλη Πατρίδα την μεγάλη Ελλαδα . Δική μας, όχι Δική τους.

Η Μακεδονία ειναι δική μας και όχι δική τους ώστε να διαπραγματευονται το όνομά της , την Ιστορια της και την εδαφική της ακεραιότητα .

Ενωμένοι με αλληλεγγύη να συνδεθούμε με τον διπλανό μας, να ξεκινήσουμε ένα μεγάλο πατριωτικό εθνικό μέτωπο, χωρίς κόμματα-χρώματα-ετικέτες, σταμάτημα το μονόδρομο για την ξενιτιά στα παιδιά μας.

‘Όλοι μαζί και μέσω αυτών των ιδανικών του θάρρους και της ανδρείας που μας διακρίνει σαν λαό , οφείλουμε να αντισταθούμε, όπως διαχρονικά αντιστάθηκαν όλοι αυτοί που έταξαν τη ζωή τους να <φυλάττουν Θερμοπύλες>.

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ, ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ είναι ανεξόφλητη επιταγή στους Αθάνατους νεκρούς Αγωνιστές του Μυθικού Ελληνικού Έθνους των 6.500 χρόνων της ιστορίας μας.

ΖΗΤΩ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!!

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

ΖΗΤΩ Η ΕΛ-ΛΑΣ!!

Κωσταντινιά Ντέμου «Μακεδονισσα» ₪₪₪₪₪₪₪

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Chat Box
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter