ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΠΣ!!! Τί ημερομηνία είναι αυτή κάτω αριστερά..;;;

ΕΛΛΑΔΑ. - 8 Ιούν 2021 - 20:52
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Κλασσικά πράγματα.. Όλα τα λαμόγια έτσι την πατάνε. Από την επιδειξιομανία τους ότι κάνουν υψηλού επιπέδου συναντήσεις στο εξωτερικό. Βάζουν και μερικά πιστά σκυλάκια συστημικής ενημέρωσης να τους αποθανατίζουν, και οι ίδιες αυτές οι δημοσιεύσεις τούς καίνε μετά. Η εν λόγω ιντερνετική εφημερίδα είναι από τις πολύ γνωστές με του λώκου ειδησεογραφία, η οποία μάλιστα τσίμπησε κι αυτή δεκάδες χιλιάδες ευρουλάκια για να δημοσιεύει τα.. “χιλιάδες κρούσματα” της ψευτοπανδημίας.

Επειδή έχει αρχίσει ήδη να γίνεται σούσουρο με αυτή την παλιά δημοσίευση του ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2019 (!)… ΠΡΟ “ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΟΥΧΑΝ”, ΠΡΟ ΤΩΝ “13 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝ ΤΑΧΕΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ”…

..κι επειδή μπορεί να είναι θέμα ωρών το να την εξαφανίσουν την ανάρτηση.. Γι αυτό, αντί να την αντιγράψουμε και να βάλουμε και σύνδεσμο.. προτιμήσαμε να την κάνουμε αποκόμματα τα οποία τα αντιγράφουμε, τα αποθηκεύουμε, τα διαμοιράζουμε.. τα κάνουμε ότι θέλουμε και μένουν στα χέρια μας ούτως ή άλλως. Εσείς μπορείτε να πληκτρολογήσετε στην αναζήτησή σας τον τίτλο που βλέπετε στην πρώτη φωτο, και να μπείτε στην ιστοσελίδα εκείνη.

Κ-Τ

 

 

 

 

 

 

 

 

Βίντεο: Συνάντηση Μητσοτάκη με το Δ.Σ. της Pfizer

https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/06/blog-post_8.html#more

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr