ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ουράνιο μήνυμα 23. Βασιλιάς Ιωάννης . Μοναχός Β.Δ Ελλάδος

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 20 Μαρ 2018 - 21:34
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Μοναχός: η πρόσφατη επέμβαση του Κυρίου είναι καταπέλτης για αυτούς που προπαγανδίζουν άκαιρα αλλά και σκόπιμα, την έλευση του αντίχριστου χωρίς να υπολογίζουν τον Κύριο του ουρανού και της γης που έχει άλλα σχέδια για τον κόσμο του.

Τάδε λέγει Κύριος: Παιδιά μου, επειδή έχετε την απορία, ποιος θα είναι ο βασιλιάς Ιωάννης και πότε θα

εμφανιστεί; Σας λέγω. Θα είναι φιλάνθρωπος, εύσπλαχνος, τόσο εύσπλαχνος που και τα νύχια του θα ξερίζωνε για να τα δώσει στον πλησίον του. Πάμπτωχος, τόσο που δεν θα έχει δεύτερο ρούχο, ούτε θα κρατά χρήματα, θα είναι λαμπρότερος και από τον ήλιο, πλούσιος σε χαρίσματα και αρετές. Θα λέγεται Ιωάννης, θα είναι όπως ο Υιός του Θεού και θα μοιάζει πολύ, μα πάρα πολύ, όχι στο πρόσωπο αλλά στις πράξεις του με τον Χριστό. Μην ρωτάτε το πότε θα τον φέρω, θα τον φέρω όταν έρθει η ώρα. Μην ρωτάτε εάν θα τον αναστήσω ή αν θα αναδείξω κάποιον ζωντανό. Από τα χνώτα του θα βγάζει θυμίαμα και στις παλάμες του, στα σημεία που εγώ καρφώθηκα για σας, θα τρέχει μύρο.

Αυτός θα είναι ο βασιλιάς που περιμένετε.

Η σκεπή του θα είναι τόσο μεγάλη όσο του ουρανού πάνω στην γη, θα είναι αυτός που όταν μιλάει ο λόγος του θα είναι πύρινος. Θα είναι τόσο δίκαιος και αγαπητός όσο κανένας άλλος επάνω στη γη, διότι Θα φοράει Ουράνιο πνεύμα, Ουράνιο φως, Ουράνια αγάπη, Ουράνια αγαθότητα και Ουράνια δικαιοσύνη. Καμία σχέση δεν θα έχει με αυτούς τους βασιλείς που εσείς μέχρι τώρα γνωρίσατε. Αυτός ο Ιωάννης είναι γενναιόδωρος όπως ο ουράνιος πατέρας Του. Με όλα τα δικαιώματα εξουσίας που του δώσαμε έρχεται να σας προειδοποιήσει και να ετοιμάσει το βασίλειο του Θεού και την απόλυτη εξουσία Αυτού επάνω στη γη και στο σύμπαν.

Αδέλφια μου σας ενημερώνω για να είστε έτοιμοι να τον υποδεχτείτε και αυτός σαν βασιλιάς θα σας ανταμείβει με την ευλογία του Θεού, με γαλήνη, με ηθική και δύναμη όπως οι βασιλείς τους καλούς ιππότες τους. Μακάριοι αυτοί που θα τον δουν και ποιο Μακάριοι αυτοί που μετά από αυτόν θα δουν Εμένα στην Δευτέρα Παρουσία μου που αργεί ακόμα.

Μόνον αυτός εννοεί αυτόν, αλλά και Εμένα και ο ίδιος που ξέρει αλλά δεν γνωρίζει.

Βάζουν ημερομηνίες. Ξεχάστε το. Δεν υπάρχει χρόνος για τον Άχρονο. Όταν δω ότι η κούπα γέμισε και ξεχείλισε θα επέμβω Εγώ. Δίνω όμως και παράταση. Ότι λόγο έχω δώσει στα παιδιά μου, τους ορθοδόξους, θα τον κρατήσω. Εσείς, είστε ολόκληρη η πίστη που σας λείπουν κάποια υπολείμματα. Οι άλλοι ενώ λέγονται στα χαρτιά χριστιανοί μόνο πιστοί δεν είναι. Αλλά είναι το υπόλοιπο σας. Μην ανησυχείτε με τα γεγονότα, τι σας έλειψε; πότε σας έλειψε.; Σας έλειψε μόνο η πίστη σας. Όταν οι άλλοι θα καίγονται εσείς απλώς θα ζεσταίνεστε. Θα δείτε την αναλαμπή της Ορθοδοξίας. Τα παιδιά μου δηλαδή οι Έλληνες που ορθώς δοξάζουν το Θεό, θα πάνε σε όλο τον κόσμο και θα διδάξουν.

Να είστε έτοιμοι, όπως οι έξυπνες παρθένες. Έρχομαι όπως ο τυφώνας που τα σηκώνει όλα και τα σκορπάει στον αέρα. Προσευχηθείτε! Μετανοήστε! Προσευχηθείτε με λόγια που βγαίνουν μέσα από τα σπλάχνα σας. Αυτές τις προσευχές που βγαίνουν μέσα από την καρδιά σας θέλω. Μην ψάχνετε να βρείτε τα ωραιότερα λόγια για να προσευχηθείτε, διότι τα ακούω μεν, αλλά δεν αναβλύζουν μέσα από την ψυχή σας. Δεν έχετε καταλάβει ότι δεν ανήκω στον εαυτό μου, αλλά είμαι δικός σας; δηλαδή πανελληνίως δικός σας.

ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr