ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΟΝΑΧΟ ΜΟΝΗΣ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ Ν.7

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. - 26 Οκτ 2016 - 18:27

“Εκείνος που κατάγεται από τον Θεό, καταλαβαίνει τα λόγια του Θεού”

(Ιωαν. η’ 47)

Όταν θα πείτε παιδιά Μου, τον λόγο του Κυρίου σας, πείτε τον με θάρρος. Αλλά ούτε να προσθέσετε , ούτε να αφαιρέσετε έστω και μιαν τελίτσα.

Διότι είναι ο λόγος του Ουράνιου Πατρός. Να κοιτάζετε τον Κύριόν σας στα μάτια όταν μιλάτε για Εκείνον και μην πείτε ψέματα και μην πείτε υποκρισίες.

Να κοιτάξετε τον Κύριόν σας στα μάτια και να πείτε το “Κύριε Ελέησον” για να ελεήση εσάς ο Κύριός σας και το στόμα σας πριν πείτε θεϊκά λόγια.

Όταν βλέπετε τον Κύριόν σας στα μάτια με ταπείνωσιν, ο λόγος που έρχεται, είναι όπως το νερό, που αν πέση και σε λάθος μέρος, θα μείνει καθαρό, γιατί θα στραγγίξη και θα γίνη πάλι καθαρό, όπως είναι καθαρός και ο λόγος του Θεού.

Οι αμαρτίες είναι δικές σας, καθαρισθείτε!

Είναι μεγάλη ανάγκη. Και δεν είναι μόνον ανάγκη (να καθαρισθείτε) αλλά είναι Νόμος εκ Θεού, αγάπη εκ Θεού και πράξις εκ Θεού και πίστις στην Αγία Τριάδα.

Λέτε μερικοί από εσάς: “Πιστεύω” και Εγώ λέγω, σας πιστεύω! Αλλά σας αφήνω παιδιά μου, να δοκιμάσετε την πίστιν σας.

Η πίστις σας, την ώρα που βγάζετε τα λόγια προς τον Ουράνιο Πατέρα, τα λόγια προς την Αγίαν Τριάδα και το βλέμμα σας, να είναι φωτιά παιδιά Μου.

Και τα σπλάχνα σας και το στήθος σας και η γλώσσα σας και ο νους σας, να είναι λάβα του σιδήρου στην φωτιά. Γι΄ αυτό σας είπα, ότι και Εγώ σας πιστεύω ότι πιστεύετε, αλλά σας αφήνω, να το αποδείξετε.

-Όλοι πιστεύουν στον Θεόν. Αλλά πως πιστεύουν; Ή πώς σας έμαθαν να πιστεύετε;

Θα ακούσετε παιδιά Μου πολλά. Ήλθε η ώρα να βγουν αυτοί που θα ρίξουν λάσπη απέναντί Μου. Ήλθε η ώρα, που θα βγουν οι κάλπικες προφητείες των ψευδοπροφητών. Μακριά από αυτούς!!!

Θα με ρωτήσετε ίσως παιδιά Μου: Πως Κύριε θα τους γνωρίσω αυτούς;

Παιδιά Μου! Ο λύκος και εάν βάλη προβιά, θα ουρλιάζει ως λύκος πάλι και δεν θα μοιάζη με πρόβατο. Αυτοί, θα ομιλούν για Θεό, χωρίς αγάπην Θεού. Τα λόγια τους δεν θα σας αγγίζουν. Ο Θεός, δεν γράφεται σε βιβλία και δεν χαρίζεται στους δρόμους. Γράφεται στην ψυχήν και στο πνεύμα και χαρίζεται στην ψυχήν ως χάρις. Μην τους ακούσετε! Αλλά και μην τους μισήσετε!

Τους έβαλαν σε ένα δορυφόρο και έχασαν την επαφήν με την γη, δηλαδή ο νους τους έχασε την επαφήν με την ψυχήν.

-Κάποτε ένας ποιμένας, είχε τόσα πολλά πρόβατα, είχε και σκυλιά που φύλαγαν τα πρόβατα. Πιστά ήταν αυτά, αλλά με την ίδια φάτσα και με το ίδιο φέρσιμο, μπήκαν μια δυο – τρεις λύκοι ανάμεσά τους και συμπεριφέρθηκαν ως αρνιά. Και τους πίστεψε ένα μέρος των προβάτων. Και ακολούθησαν ετούτους τους λύκους και τους έκαναν και μαθήματα οι λύκοι, πώς να γαυγίζουν προβατίσια. Και πάλιν τους επίστευσαν, ως “νέα επιστήμη”. Και εμίλησαν στα πρόβατα κακώς για τον ποιμένα! Και πάλιν τους επίστεψαν και βγήκαν για τα ίδια τα πρόβατα και μίλησαν για το νέο ποιμένα και έχασαν τον δρόμο και δεν ήξεραν την επιστροφή. Δεν είδαν μετά τον Ποιμένα μπροστά τους αλλά τον λυκόσχημον, που μόνον ποιμένας δεν ήταν.

Και πρώτα, για να μην τα χάση αυτά τα πρόβατα, τα ετάισε, τα εσφράγισε για να τα γνωρίζει ανάμεσα στ’ άλλα ως δικά του πλέον. Και όταν άκουσαν ότι ήρθε ο πραγματικός Ποιμένας, έφυγαν!
Οδός δεν υπήρχε, μόνον γκρεμός. Τα πιο πολλά χάθηκαν. Όσα δεν εσφραγίσθηκαν, προσπάθησαν να βρουν τον δρόμον και περίμεναν τον Ποιμένα να πάη. Εσείς τι θα κάνετε με τις ψυχές που είδαν τον λύκο και τον πίστεψαν ως αρνί;

-Παιδιά Μου, έρχονται δύσκολοι καιροί. Βοηθήστε τις ψυχές να μην χαθή καμία. Με τον λόγον του Θεού, με αγάπην Θεού και αγκαλιά Θεού. Διότι, όταν υπάρχει αγάπη, περισσεύει το μίσος και όταν περισσεύει το μίσος, έρχεται η ταπείνωσις, Και όταν έρχεται η ταπείνωσις, αγάπες Μου και σπλάχνα Μου, παρουσιάζεται ο ίδιος ο Θεός. Και όταν έρχεται ο Θεός, έρχεται η γαλήνη στην ψυχήν σας. Όταν δε, έρχεται η γαλήνη στην ψυχήν σας, έρχεται η σωτηρία, η ευτυχία και η ζωή η ίδια αλλάζει.

Εσείς κάνετε τον κόπο να την κερδίσετε κα ο Θεός θα δώση την χάριν Του σ’ αυτούς που θα την κερδίσουν.

-Ποιος με εσταύρωσε; Οι άνθρωποι και το χρήμα. Ποιος Με ξανασταυρώνει πάλι και Με προδίδει τώρα;

Οι άνθρωποι επίσης και το χρήμα. Με πούλησαν και με αγόρασαν τότε. Πώς; Με το χρήμα! Πώς με αγόρασαν; Με το όνομα του Θεού, για να κάνουν τα δικά τους. Και τώρα επίσης Με πουλάνε με το όνομα και Με αγοράζουν με το χρήμα.

Βλέπετε ότι είναι κύκλος, όταν είπα πιο πριν ότι Με πούλησαν και Με αγόρασαν! Ποιοι μετά Χριστόν μίλησαν και σκότωσαν εν ονόματι Θεού; (Οι σταυροφόροι). Και τώρα Με πουλάνε με το όνομα της πανθρησκείας και Με αγοράζουν με το χρήμα.

Ε! Ναι, σκληρά τα λόγια Μου, αλλά έτσι είναι η αλήθεια!
Είδατε το Φως και προσπαθείτε να ζήτε στο σκοτάδι.
Βλέπετε το Φως και λέτε: “Εμείς θα πάμε από εδώ” (Από την άλλη πλευρά). Φοβάστε το σκοτάδι και όμως, εκεί πάτε πάλι. Βλέπετε το φως, σας αρέσει και δεν το αγγίζετε.

Εγώ στην θέσιν σας, παιδιά Μου, θα κοιμόμουν μόνον με το Φως. Εσείς τι θέλετε να κάνετε; Και πάλιν σας λέγω, ελάτε πίσω από Εμένα και μην φοβάστε. Εγώ στον πατέρα θα σας πάω.
Θα σας πάω σ’ αυτόν τον δρόμο, προς τον Ουράνιον Πατέρα και εσείς λέτε, ότι δεν τον ξέρετε τον δρόμον αυτόν. Εάν δεν τον περπατήσετε, πως θα τον μάθετε;

Και εάν δεν σας δει, πώς θα σας αναγνωρίση; (ο Πατέρας).
Για φαντασθείτε έναν άνθρωπο ή ένα σώμα, που να θελήση να ξεριζώση από τον ευατόν του, ένα από τα όργανα Του, ή ένα από τα μέλη του. Πως Εγώ λοιπόν, να το κάνω αυτό για εσάς;

Υπάρχει όμως και άλλη εκδοχή. Όταν αρρωσταίνει ένα μέλος Του σώματος, το βγάζουμε. Αν δεν τον βγάλουμε, τότε σαπίζει και πέφτει. Είναι όπως ένα κλαδί, σε ένα γερό δένδρο, που σκουλίκιασε, κόπηκε, έπεσε και σάπισε. Όμως το δένδρο δεν έπαθε τίποτα, αλλά λυπήθηκε για το κλαδί.

-Παιδιά Μου, σε ό, τι σας έχω υποσχεθεί από πριν με τους Αποστόλους και τώρα επίσης, Εγώ ο Κύριός σας, θα είμαι σωστός και θα κρατήσω τον Λόγο Μου.

Εσείς έχετε καθήκον να κρατήσετε την πίστιν σας.
Τότε αυτό γίνεται ένα σώμα, όταν και Εγώ δίδω τον Λόγο Μου. Γνωρίζετε πως λέγεται τότε αυτό; Είναι το σώμα που δημιούργησε ο Ουράνιος Πατέρας και λέγεται “τα Ουράνια σώματα του Πατρός”, δηλαδή τα ουράνια παιδιά του Πατρός.

Κάτι που το γνωρίζετε παιδιά μου, που σας το έχουν πει και δεν θέλετε να το αναγνωρίσετε και το ξεχνάτε, είναι ότι υπάρχει εδώ επάνω μια ισχυρή σκέπη, που ονομάζεται Αγία Τριάς!!!

Σας βεβαιώνω παιδιά μου, ότι σας χωρά όλους μέσα. Εκτός και εάν δεν θέλετε να μείνετε κάτω από αυτήν την σκέπη. Και οικοδεσπότης Εγώ και Εκείνος, Εκείνος και Εγώ!

Και δεν χρειάζονται πολλά σκαλιά παιδιά Μου, γιατί Εμείς, ερχόμαστε τόσο κοντά κάτω, που σας σκεπάζουμε όλους με το Άγιο Φως και το Άγιον Πνεύμα!

Μόνον ένα χρειάζεται. Όταν κάνει πολύ κρύο έξω, παγώνετε και ανάβετε ένα μεγάλο τζάκι με ωραιότατη φωτιά και ζεστασιά. Εσείς, αυτό που χρειάζεστε είναι να έλθετε κοντά στην φωτιά και θα σας αγκαλιάσει με την ζεστασιά και την αγάπη της.

Ε! Εάν βεβαίως αντέχετε το κρύο και το σκοτάδι, μπορείτε να μείνετε έξω. Ελεύθερη βούλησιν έχετε παιδιά Μου επί της γης, όπως και ελεύθερη είναι η πίστις σας και το πνεύμα σας προς τον Θεόν Πατέρα!
Προσπαθήστε μια φορά μια φορά να νιώσετε την ζεστασιά της αγκαλιάς Του και σας βεβαιώνω παιδιά Μου, ότι δεν θα θέλετε να φύγετε πια από εκεί.
Αμήν!

Μοναχός Μονής Βορ. Δυτικής Ελλάδος.

Δείτε επίσης όλα τα άρθρα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος:

Ουράνια μηνύματα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.1

Ουράνια μηνύματα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.2

Η Αξία της Προφητείας, Γιατί πολεμείται. Φοβερά τα δεινά που έρχονται

Μήνυμα του Μοναχού Βορ. Δυτικής Ελλάδος για τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Ανοιχτή επιστολή του Μοναχού Βορ. Δυτικής Ελλάδος προς τους 19 Ηγουμένους του Αγίου Όρους

Ουράνια μηνύματα για τα επερχόμενα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.3

Ουράνια μηνύματα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.4

Ουράνια μηνύματα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.5

Ουράνια μηνύματα για τα επερχόμενα από τον Μοναχό Βορ. Δυτικής Ελλάδος Ν.6

Η καλή ανυπακοή των Μοναχών στην προδοσία των Οικουμενιστών ρασοφόρων. Από τον Μοναχό Μονής Βορ. Δυτικής Ελλάδος και Κυρίλλου Μοναχού Κατουνακιώτου

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter