ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.19 «ΜΕΙΝΑΤΕ ΕΝ ΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΗ ΕΜΗ» ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 5 Αυγ 2017 - 18:42

Είπε ο Κύριος: 

Παιδιά μου, ήλθε η ώρα του Κυρίου σας για να λάμψει η αλήθεια, να πάρουν θέση τα πράγματα, ώστε τα σκυλιά με τα σάπια δόντια, να μην μπορούν να σας δαγκώσουν πλέον. 

Έλθετε προς Εμέ! Είμαι το πριν, το τώρα και το μέλλον. Αποφασίστε μια φορά να έλθετε κι Εγώ, σας υπόσχομαι, να σας δώσω θάρρος, κουράγιο, υπομονή, χίλιες, άπειρες φορές! 

Ζητήστε το φως κι Εγώ θα σας το δώσω και θα σας το δίνω. Έφθασε η ημέρα, η ώρα, η στιγμή, που Εγώ σας έχω υποσχεθεί, να σας δώσω από τα πλούτη Μου. Να πλουτήσω τις ψυχές σας με το έργο σας και με την πίστη σας να τα καλλιεργείτε. 

Τα λόγια και οι υποσχέσεις του Πατέρα μου για σας, επίσης και τα δικά Μου είναι σφραγίδα άσβυστη και ατράνταχτη! 

Κρατήστε τον λόγον σας και δώστε υποσχέσεις, μόνον όταν το πιστεύετε. Διότι την πίστη, δεν μπορεί καμία γήινη δύναμις να την ταράξει και να την διαλύσει, επειδή αυτή η πίστης και η υπόσχεσις θα είναι προς Εμέ.  

Αν κόψετε το δάκτυλό σας, δεν θα πονέσετε τόσο, όσο θα πονέσετε αν χάσετε την αγάπη σας προς τον Θεό. Τότε θα πονέσετε πολύ. Διότι η πίστις και η Αγάπη προς αυτόν, είναι υπέρ άνω όλων. Είναι τρισδιάστατη (τριαδική). Γι΄αυτό παιδιά μου, θα πονέσετε. Με αλήθεια της ψυχής σας λέγω. Δεν πονά τόσο η σάρκα όταν την κόβεις με αιχμηρό μέταλλο, όσο όταν χάσετε την αγάπη προς τον Ουράνιο Πατέρα σας.  

Να προσέχετε να μην ορφανέψετε από ψυχή, δηλαδή να  μην χάσετε το Άγιον Πνεύμα, γιατί τότε, αν συμβεί αυτό, θα έλθει προς εσάς μητριός με ξύλινο χέρι, που ένα «χάδι» του θα μετράει όσο χίλια χαστούκια! Όμως, ένα μικρό «χαστούκι» του Πατέρα σας, του Αληθινού Πατέρα μετριέται με 10 δισεκατομμύρια χάδια και περισσότερο. 

Να φροντίσετε παιδιά μου, να χτίσετε στην ψυχή σας το Ναό της αληθείας, που δεν είναι μόνον ο Θεός Πατήρ, αλλά και Εγώ, ο Ιησούς Χριστός και το Άγιον Πνεύμα. Ο τριαδικός Θεός! Αλλά δεν φθάνει να χτίσετε μόνον τον δικό σας Ναό. Πιο σημαντικό είναι να βοηθήσετε και τον πλησίον σας, να μπορέσει κι αυτός να κτίσει έναν τέτοιον δικό του Ναό. Εάν δεν γίνει έτσι, θα είναι σαν να χτίζουμε την βίλλα μας ανάμεσα σε παράγκες. Θα σας άρεσε κάτι τέτοιο; Θα μας άρεσε έτσι η ψυχή μας; Θα είναι μόνη της στον άνεμο και στην ασχήμια, εάν δεν εμπλουτίζουμε και άλλες ψυχές.  

Έτσι, ενωμένοι θα πάτε προς τον Πατέρα τον Ουράνιο. Να προσέξετε, παιδιά μου από τα ψεύτικα λόγια, από τους ψευδοπροφήτες αυτόν τον καιρό. Όταν κάποιος θα σας μιλάει, από μέσα σας να προσεύχεσθε στον Κύριο και τότε θα καταλαβαίνετε εάν αυτά τα λόγια γεμίζουν την ψυχή σας, εάν την γαληνεύουν και εάν τα αυτιά σας και το μυαλό σας τα χωνεύουν. Τότε, αυτά τα λόγια, αληθώς σας λέγω, θα είναι δικά Μου. Αλλιώς τα άλλα, θα είναι λόγια του αέρα και της φαντασίας, που μόνο ζημιά θα κάνουν και τίποτα καλό. 

Θα σας φυσάω και δεν θα πεινάσετε και χορτάτοι θα είστε. Όμως, κρατάτε ολίγον ψωμί για τους πεινασμένους, γιατί έρχονται οι καιροί! 

Κάνετε δίκες και δικάζετε τους αδερφούς σας, τον πλησίον σας, χωρίς τον Αληθινό Δικαστή. Αλλοίμονο σας, όταν έλθει η ώρα της αληθινής δικαιοσύνης…. Γι΄αυτό φτιάξτε την πίστη σας προς τον Θεό και μετανοήστε. Η αληθινή Δίκη και Δικαιοσύνη έρχεται από τον πλέον Δίκαιο των Δικαίων στον Ουρανό και πάνω στη γη. Μόνον ο Θεός έχει αυτήν την εξουσία (να δικάζει). 

Πιστέψτε με! Ήλθε η ώρα γι΄αυτήν την Χώρα που αγαπάμε ο Πατέρας μου κι Εγώ! Την χώρα της Μητέρας μου! Άπλετο, χρυσαφένιο φως θα χυθεί και με αγάπη θα την περιτυλίξουμε. Όμως αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να νοιώθετε υπέρ άνω άλλων, αλλά η ταπείνωσης και η συμπόνια να σας κυριαρχήσουν. Προσέξτε το νου σας και την ψυχή σας. Να γίνετε γενναιόδωροι, όπως ο Πατέρας μας. Αυτό είναι αδελφικό καθήκον προς τον Πατέρα μας. 

Σας αφήνω να βρείτε την ταπείνωσή σας, σας αφήνω να διώξετε τις σκέψεις που σας βασανίζουν τώρα, αλλά και σας προστατεύω από κάποιες ώρες που μπορεί να είναι και αρνητικές, όταν εσείς θα μιλήσετε. Όμως, ποτέ δεν σας εγκαταλείπω, ποτέ δεν σας ξεχνώ, αλλά σας αφήνω να προβληματισθείτε έστω και ολίγον, όταν δεν με ακούτε (εδώ αναφέρετε στους εκλεκτούς του). Όταν, παιδιά Μου, θα προβληματισθείτε, τότε θα διώξετε και το παραμικρό μικρόβιο, που έχει κωλύσει επάνω σας.  

Ναι…. ναι παιδιά Μου, αν εσείς περνούσατε μέλι και γάλα, πως θα καταλαβαίνατε αυτόν που πεινάει τώρα; Γιατί σ΄αυτούς μπορεί να λείπει και το ψωμί, ενώ σ΄εσάς, λείπει μόνον το τυρί. Γι΄αυτό παιδιά μου σας μιλώ και σας προσκαλώ μέσα από την ψυχή Μου. Ταπεινωθείτε, γίνετε οι Άγιοι που θέλω Εγώ. Αγαπήστε ακόμα και ένα κουνούπι που περνά στον αέρα. Πονέστε μ΄αυτόν που πονάει. Μοιρασθείτε ακόμα και τον μανδύα σας μ΄αυτόν που δεν έχει να φορέσει. Και τότε ελάτε χωρίς τύψεις να ακουμπήσετε το κεφάλι σας στην αγκαλιά Μου. Αυτοί είναι οι Άγιοι Μου. Τα φωτοστέφανα αφήστε τα σε Εμένα. Εσείς φορέστε την πίστην σας.  

Παιδιά μου, μην είσθε σκληροί μεταξύ σας. Μην γεφυρώνετε μίσος. Κτίστε γερές γέφυρες αγάπης, που τόσο ανάγκη τις έχετε. Προπάντων τώρα η αγάπη κάνει θαύματα. Και εσείς με αγάπη φτιαχθήκατε. Ο Ουράνιος Πατέρας, από αγάπη σας δημιούργησε, ως ο καλύτερος, ο Άπιαστος, ο Ασύλληπτος, ο Άπειρος, που Αγάπη και Έλεος είναι. 

Εσείς, τα δημιουργήματά Του, πως μπορείτε να έχετε μίσος, ο ένας για τον άλλον; Οι καιροί που έρχονται είναι δύσκολοι. Μην στενεύετε τον δρόμο της ψυχής σας. Μην ζηλοφθονείτε με απιστίες και με αλαζονίες, γιατί αυτές οι ιδιότητες δεν είναι δικές Μου. Αυτές είναι εκ του πονηρού φτιαγμένες, στα μέτρα του, για εσάς. Μην προτιμάτε την πτώσιν, αλλά την ανύψωσίν και την άνωσίν, που έρχονται μέσω ταπεινότητος και χωρίς εγωισμό. 

Μέσα στην αγάπη δεν υπάρχει καθόλου μίσος. Μέσα από την μετάνοια, δεν προέρχεται καμμιά κακή σκέψις στον νου. Μέσω της προσευχής, δεν υπάρχει απομάκρυνσης από την πίστιν. 

Εξομολογηθείτε να διώξετε το βάρος της αμαρτίας σας και δεν θα έχετε κανένα εμπόδιο προς τον δρόμο της ανυψώσεως, προς το δρόμο του Ουρανίου Πατρός του δημιουργού σας και προς την ευλογία Του, όπου το Άγιον Πνεύμα κυριαρχεί. 

Αμήν! 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr