ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν. 20 – ΔΙΨΩ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΑΣ – ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 14 Αυγ 2017 - 17:59

Είπε ο Κύριος:

Θα νομίσετε, ότι φθάσατε στο τέλος. Δεν θα αντέχετε άλλο και θα πείτε, ότι ούτε ανάσα πλέον δεν μπορείτε να πάρετε. Εγώ όμως, θα είμαι δίπλα σας και θα σας δώσω τόση Ανάσα από τη δική Μου, ώστε τα πνευμόνια σας δεν θα την αντέχουν. Αυτό θα γίνει σύντομα.

Ήρθε ο καιρός της πνευματικής επιστράτευσης (μετανοίας) στην Ελλάδα. Είμαι δίπλα σας και σας κρατώ στην αγκαλιά Μου και δεν με βλέπετε. Ήδη έχω έλθει κάτω και μαζί με Εμένα έχουν έλθει μιλιούνια άλλοι, Άγγελοι και Άγιοι.

Αν δεν ήμουν εύσπλαχνος δεν θα σας έδινα αυτή την διαπαιδαγώγηση, αλλά θα σας άφηνα στα χέρια του μη εύσπλαχνου που έρχεται.

Τότε παιδιά μου, σας μισώ ή σας αγαπώ; Τότε παιδιά μου σας ταλαιπωρώ ή σας ωφελώ; Εσείς με την μετάνοιά σας, θα κερδίσετε την ευλογία Μου. Και Εγώ και ο Πατέρας μου με την ευλογία μας θα αναστήσουμε την ψυχή σας. Γιατί την ποδοπατήσατε, την χάσατε και μέσα από αυτά που χάσατε, χάσατε και ένα πολύ καλό κομμάτι από την ψυχή σας, το οποίο λέγεται Αγία Τριάδα και Αγάπη.Μπορείτε να την ξανακερδίσετε. Πως; Διαβάστε τον άσωτο υιό!

Τι σημαίνει να βρίσκεσαι μέσα στην αγάπη; Θα σας το εξηγήσω παραβολικά, επειδή δεν είμαι εγωιστής, αλλά είμαι Θεός!

Ποιος από εσάς θα πήγαινε να δώσει την ζωή του για να σωθεί κάποιος άλλος; Αυτή είναι η αγάπη! Όμως Εγώ δεν ζητώ από εσάς αυτό, αλλά ζητώ την αγάπη που σας δίνω να την μεταδίδετε στους άλλους, αναλλοίωτη. Αυτή την θυσία ζητώ παιδιά μου από εσάς. Και όταν θα δώσετε αγάπη, θα δείτε τότε ότι δεν θα έχετε εγωισμό.

Μιλώ όμως για πραγματική αγάπη. Βεβαίως αυτό είναι δύσκολο, γι΄αυτό και σας πιστεύω. Διότι ζείτε ως άνθρωποι μεν, αλλά δεν ζείτε σε πιστούς καιρούς. Δεν σας τα λέγω αυτά παιδιά μου για να σας αναγκάσω να έλθετε προς Εμένα, αλλά σας τα λέω, διότι μόνον από Εμένα προέρχεσθε και μόνον Εγώ σας αναγνωρίζω για παιδιά μου. Διότι είστε σπλάχνα μου, έλεος και αγάπη δική μου.

Γι΄αυτό σας είπα όταν μιλάτε να μιλάτε με αγάπη. Με την αγάπη, ο εγωισμός μηδενίζεται σε χρόνο μηδέν. Η ηθική χωρίς δικαιοσύνη, είναι σαν την θεωρία χωρίς πράξη! Και η πράξις χωρίς θεωρία, χάνει την δύναμή της. Δεν μπορεί να είσαι ηθικός χωρίς αυτά τα δύο, χωρίς αγάπη στον Θεό.

Προσέξτε! Χωρίς τον Θεό Πατέρα και χωρίς Εμένα, θα είστε όπως ένα δένδρο μοναχικό και αδύνατο, μέσα στους ανέμους. Μετράτε τις πράξεις σας, με το δικό σας μέτρο και λέτε: «Έκανα τόσο καλά σήμερα και άλλα τόσα θα κάνω αύριο». Μα ξεχνάτε να δείτε το μέτρο του Κυρίου, του Πατέρα σας.

Προσευχηθείτε και παρακαλέστε τον Θεό, τον Πατέρα μας, που είναι υπέρ άνω όλων, που είναι το είναι μας. Παρακαλέστε να είστε δίκαιοι, για να δικαιωθείτε. Να μην ξεχνάτε τους Νόμους του Θεού και να μην τους παραβιάζετε, αλλά να ταυτισθείτε και να γίνετε ένα με αυτούς τους νόμους! Τότε μόνον, μπορείτε, να σκεφθείτε ότε είσθε ηθικοί, γιατί τότε ταυτίζεστε με την δικαιοσύνη του Θεού και μπορείτε με γαλήνια ψυχή να σκέπτεστε, να εργάζεστε, να πράττετε δικαίως. Αυτό δείχνει, ότι ο ίδιος ο Θεός κατοικεί μέσα σου και εσύ πρόσεξε να μην τον διώξεις.

Προσέξτε τα λόγια σας. Προσέξτε τις πράξεις σας, διότι τα λόγια που βγαίνουν από την γλώσσα και δεν κατεβαίνουν από τον νου και τα βάθη της ψυχής, γίνονται πράξεις αδιόρθωτες και ιδού η αμαρτία.

Τα λόγια όμως, της ψυχής, που ρέουν από τον νου, γίνονται πράξεις ωφέλιμες, καρποφορούν, όπως τα φυτά που μεγαλώνουν σε γόνιμο χώμα.

Τι φοβάστε; Είμαι μαζί σας! Αναπνέω μαζί σας. Δειπνώ μαζί σας. Προσεύχομαι μαζί σας στον Ουράνιο Πατέρα μου, για την σωτηρία σας. Πεινώ και διψώ για σας, για να πεινάσετε και διψάσετε εσείς και για να τραφείτε με τον Λόγο του Θεού!

Η ψυχή μου ασπάζεται την δική σας ψυχή, για να μη νοιώσετε άδειοι και φτωχοί! Για να μην ορφανέψετε από πατέρα, από τον Ουράνιο Πατέρα. Όλα αυτά για εσάς! Σε σας όμως απομένει να μη χάσετε αυτά τα πλούτη, γέννα της Γέννας μου, του Πατέρα μου, αδέλφια της καρδιά μου!

Όταν οι ουρανοί θα ανοίξουν, μην θορυβηθείτε. Μην τρέξετε να κρυφτείτε, διότι τότε θα είναι η ημέρα σας, που δικαίως θα είστε απέναντι στον Ουράνιο Πατέρα και σε Εμένα. Τότε θα είναι η ημέρα της αλλαγής, της σωτηρίας, της αληθείας, που όλοι θα δικαιούνται να δικαιωθούν, βάσει των πράξεων τους και θα μοιραστούν τα τάλαντα. Διότι ο Ουράνιος Πατέρας, είναι πάντα ο μόνος Δίκαιος, που με δικαιοσύνη και νηφαλιότητα έφτιαξε, το βασίλειο της γης και όλα ζουν επάνω σ΄αυτήν, που εσείς κατοικείτε!

Έδωσε το δικαίωμα να ζουν αρμονικά η ημέρα με τη νύχτα, ο ήλιος με τη σελήνη, η γη με τα δάση και τα δάση με τα φυτά με το νερό, το νερό με τα ζωντανά και εσείς οι άνθρωποι να ζήσετε αρμονικά με όλα τα παραπάνω.

Όλα αυτά μόνο με ένα πράγμα συγκρατιούνται, με την αγάπη και τον σεβασμό προς τον Θεό και Ουράνιο Πατέρα μας. Μα εσείς την χαλάσατε αυτή την ισορροπία, διότι χάσατε την αγάπη και τον σεβασμό, επίσης χάσατε και την ηθική. Γι΄αυτό σας λέω ότι, την ώρα που οι ουρανοί θα ανοίξουν, τότε η Δικαιοσύνη του Θεού θα λάμψει!!

Προσευχηθείτε, παρακαλέστε να ξανάλθει η αγάπη. Προσευχηθείτε στο Θεό με ταπείνωση και στοργή, γιατί στοργικός και δίκαιος είναι ο Ουράνιος Πατέρας. Τότε μόνο θα έχετε το δικαίωμα να είστε απέναντι Του και μπροστά Του, καθώς, επίσης και σε Εμένα.

Έχετε το δικαίωμα στην αγάπη! Έχετε το δικαίωμα στην ελεημοσύνη! Έχετε το δικαίωμα να παρακαλέσετε τον Θεό να σας δίδεται ότι ζητάτε, πάντα δίκαια και με ισότητα. Έχετε και την υποχρέωση να είστε ταπεινοί και δίκαιοι, για να κερδίσετε αυτό το Δείπνο, στο Βασίλειο του Πατέρα μας.

Έχετε το δικαίωμα να ζήσετε αρμονικά με την ψυχή σας, το νου και το σώμα σας, όταν δεν θα χάσετε την αγάπη, την ελεημοσύνη στον εαυτόν σας και στους άλλους.

Έχετε το δικαίωμα να πληθύνεστε και να ζήσετε ως σύζυγοι, όταν θα είστε ηθικοί και δεν θα πίσω-πλατήσετε ο ένας στον άλλον, διότι έτσι λέει ο Νόμος του θεού: Μην μοιχεύετε!

Έχετε το δικαίωμα να ζήσετε με αξιοπρέπεια ως άνθρωποι και τα μάτια σας με αγάπη να γυρίσετε προς τον Πατέρα μας και προς Εμέ!

Όταν τηρείτε τον Νόμο του Θεού: «Μη κλέψετε, μη σκοτώνετε, μην αδικείτε», θα είστε εσείς οι δικαιούμενοι από τον Νόμο του Θεού.

Έχετε το δικαίωμα, άνθρωποι, να ζείτε με τους Νόμους του Θεού, να τους σέβεστε, διότι για εσάς εφτιάχθηκαν με πολύ κόπο και συμπόνοια από τον Πατέρα μας. Και ως δώρο πολύτιμο στα χέρια σας τους έδωσε, για να φτιάξετε και αυτήν την ζωή και να κερδίσετε και την αιωνία, στον Βασιλικό Του κήπο, στον Παράδεισο και την Βασιλεία Του.

Έχετε το δικαίωμα να συγχωρείται άπειρες φορές, για να συγχωρεθείτε, διότι έτσι λέει ο Νόμος του Θεού: Όποιος ξέρει να συγχωρεί, να μετανοεί και να προσεύχεται, θα συγχωρεθεί στην δικαιοσύνη του Ουρανίου Πατρός και Εμού!

Σας ομιλώ για ηθική και δεν με καταλαβαίνεται. Σας ομιλώ για δικαιοσύνη και δεν με καταλαβαίνετε. Με αληθινά λόγια σας μιλώ και δεν με καταλαβαίνετε. Τότε, ήλθε η ώρα να δικαιωθείτε, όπως αξίζει του καθενός.

Δεν χρειάζομαι θυσίες, χωρίς σκέψη, αγάπη και μετάνοια. Δεν χρειάζομαι νηστείες από χορτασμένους με τις αμαρτίες τους.

Χρειάζομαι θυσίες από όλους τους πεινασμένους για αγάπη και δικαιοσύνη του Ουράνιου Πατέρα! Γι΄αυτό πρέπει να νηστέψει η ψυχή, για να καθαρισθεί ο νους! Να συλλάβει τις υψηλές συχνότητες και τους κραδασμούς της αγάπης και της ελεημοσύνης του Πατέρα μου. Δια τούτο, πρέπει, με θέληση δυνατή και με πάθος να κάνετε την ένωση με το Θεό Πατέρα. Και όχι από φόβο πονηρό και από συμφέρον, αγαπημένα μου και αλησμόνητα αδέλφια!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr