ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.22 –ΒΑΔΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ- ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 19 Σεπ 2017 - 21:58

Είπε ο Κύριος: 

Ακούστε παιδιά μου. 

Οι Άγιοι μου, έρχονται απλοί, ταπεινοί και χωρίς εντυπωσιασμούς. Παιδιά μου, παιδιά μου, μην ξεγελιέστε και μην σας ψιθυρίζουν, ότι οι Άγιοι βγαίνουν μόνον, από μία οδό! (από το ράσο).  

Το έργο του Θεού κανονίζει τους Αγίους και ο ίδιος ο Άγιος κανονίζει το έργο του υπέρ του Θεού. Δεν ψήνει μόνον ένας φούρνος ψωμιά. Είναι και άλλοι φούρνοι, που το αλεύρι το παίρνουν από την ίδια πηγή! 

Πολλοί λένε: Αυτός είναι άγιος αλλά δεν μυροβλίζει! Ποιος ανέβηκε πάνω και είδε τα έργα του, πως μυροβλίζουν στο θρόνο του Πατέρα; 

Οι Άγιοι που έρχονται και εσείς τους συναντάτε στο δρόμο σας,  

  1. Μερικοί είναι σαλοί. 
  1. Μερικοί είναι πάμπτωχοι εκ σώματος. 
  1. Μερικοί είναι όμορφοι εκ σώματος. 
  1. Και μερικοί είναι κακοντυμένοι και αυτό τους φέρνει ασχήμια. 

Να όμως που είναι Άγιοι. Γνωρίζετε παιδιά μου, ποιοι είναι οι Άγιοι και πως είναι; Η κεφαλή τους ακουμπά στον ουρανό και εκεί κοιμάται και τα πόδια τους περπατούν στη γη, αλλά δεν την αγγίζουν.  

Γιατί όμως η κεφαλή στον ουρανό και τα πόδια στη γη; Διότι είναι ουράνια δέσμευση για σας και για τον κόσμο. Αυτοί πρεσβεύουν για σας από την γη προς τον ουρανό. Και ο ουρανός, ο Πατήρ, ο Υιός και το Άγιον Πνεύμα, τους έχουν ως μεταδότη του Αγίου Πνεύματος πάνω στη γη.  

Φέρνουν την σοφία και την δικαιοσύνη, γι΄αυτό μιλούν εκτός εαυτού των, εξ Αγίου Πνεύματος. Έχουν άλλα μάτια που βλέπουν τον κόσμο. Επίσης μ΄αυτά τα μάτια βλέπουν και τις αμαρτίες, διότι ουδείς αναμάρτητος. 

Παιδιά μου, θα σας πως και κάτι ακόμα. Στους Αγίους, που κατά καιρούς φέρνω και είναι πάνω στη γη, λείπουν τα υλικά μάτια και τα υλικά αυτιά. Είναι ανάμεσά σας, ως απλοί άνθρωποι. Μιλούν, εργάζονται, παίζουν και κάνουν χιούμορ, όπως οι άλλοι, αλλά βλέπουν εσάς με τα μάτια της ψυχής και την φώτισην του Αγίου Πνεύματος. 

Ένας από εκείνους ήταν και ο Παναγόπουλος. Μην περιμένετε να αναγνωρισθούν όλοι οι Άγιοι, από ανθρώπινα χέρια. Τους αναγνωρίζουμε ο Πατέρας και Εγώ! 

Την Αγιοσύνη τους παιδιά μου, δείτε την, μέσα από τις πράξεις των, του λόγου και του βίου των. Μην αμφισβητείτε εσείς. Αλλά πάνω στην πράξη θα καταλάβετε ποιος είναι. Ε! ναι παιδιά μου φαίνονται οι φωτισμένοι μου, όπως επίσης φαίνονται και αυτοί, που σβήνει στο σκοτάδι το καντήλι τους.  

Εάν θα ζούσα (τώρα ανάμεσά σας) ως άνθρωπος και ας ήμουν Θεός και κάποια στιγμή στην αδικία σας, θα σας άγγιζα και με ένα χαστουκάκι θα Με απαρνιόσαστε από Θεό; Έτσι συμβαίνει με οποιονδήποτε πατέρα. Τότε βρείτε μου, από πού ξεκινάει το δίκαιο και που τελειώνει. Και εάν βρείτε τα μέτρο της δικαιοσύνης, ελάτε να Μου το πείτε και Εμένα.  

Μόνον Ένας είναι και μοναδικός, Εκείνος που λέγεται Ουράνιος. Εκείνος έχει το μέτρον της Δικαιοσύνης και του Δικαίου και έχει επίσης όλης την ζυγαριά στην εντέλεια.  

Να έχετε ανυπομονησία για το έργο του Θεού, για να γίνει αμέσως, ώστε να μην δείτε τα χάλια σας. Διότι εάν τα βλέπατε, σίγουρα θα θέλατε να βγάλετε τα μάτια σας, ώστε να μην τα είχατε δει. Και οι Άγγελοι μου έχουν στρέψει τα μάτια τους,  γιατί δεν θέλουν να τα δούν. Βρέφη της κακίας είσαστε. Εννοώ, ότι γεννάτε μόνο πολέμους και δεν γεννάτε ειρήνη. Εσείς δεν το λέτε, ότι είσθε άξιοι της μοίρας σας;  

Μ΄όλα ταύτα προσπαθήστε, προσπαθήστε να είστε κοντά μου αυτήν την ώρα. Μου έχετε ραγίσει την καρδιά και την ψυχή με τα καμώματα σας. Όπως Εγώ σήμερα νοιώθω, έτσι θα νοιώθετε εσείς αύριο. Και παρ΄ότι πίσω τα πηγαίνω τα πράγματα, εσείς δεν καταλαβαίνετε. Όταν δεν γνωρίζετε την αδελφική σάρκα, πως θα γνωρίσετε την πνευματική αδελφοσύνη; 

Ουαί, Ουαι, Ουαί, σε σας τα τσακάλια της γης, που δεν χορτάσατε με την σάρκα. Το πνεύμα το κρατώ για Εμένα. Την σάρκα κάντε την, ότι θέλετε. Εκδηλώνω μέσα από τις φράσεις αυτές, την λύπην του Πατέρα μου, την δικήν μου και των Αγίων, διότι σε λίγο δεν θα φθάνουν τα νύχια για να ξεσκίσετε το πρόσωπό σας από θλίψην και πόνο. 

Τα ηνία τα κρατώ καλά και απομακρύνω το κακό αλλά εσείς τα κόβετε! Ο καπνός της σάρκας, έως εδώ επάνω θα φθάσει. Εκείνες τις ώρες και οι πόρτες του Ουρανού θα κλείσουν. Αλλά, αστραπιαία δύναμις του Θεού θα έλθει και όλα θα τα κάνει καλά.  

Ύπουλα θα την φέρουν την προδοσία της πίστεως και άγρια θα την εφαρμόσουν (ήδη γίνετε). Σας έχω μιλήσει για αυτό το γεγονός! Κοιτάξτε να σώσετε την ψυχήν σας και το σώμα σας, καθώς επίσης και των άλλων των αδελφών σας. Όσους γνωρίζετε και όσους μπροστά στον δρόμο σας θα φέρουν, βοηθήστε τους με την πνοήν Μου και με τον λόγον Μου. 

Θα ακουστούν φωνές πολλές, αλλά θα τους κόψουν την φωνήν, μέσω της τσέπης. Θα δείτε παιδιά μου, ενδύματα (ράσα), να κινούνται χωρίς να έχουν σώμα μέσα. Ουαί!! Τι κακό θα βρεί την πίστην σας. Θα βγαίνει μια μεγάλη δυσοσμία, που όμως Εμένα, δεν θα με αγγίξει. Tότε παιδιά μου, ανατρέξτε αμέσως στα λόγια της Κ. Διαθήκης. Βρείτε τις εκφράσεις μου για τις εξουσίες εκείνων. Και όταν χωρίς οικία θα σας αφήσουν (Εκκλησία), δική σας θα είναι, μπείτε και από το παράθυρο. Παράθυρο είναι η πίστις σας. Μην την εγκαταλείψετε! 

Όταν πας για κυνήγι, δεν παίρνεις σφεντόνα μαζί σου. Τόση δύναμη θα έχουν, για να χτυπήσουν εκεί που θα θέλουν. Και οι πέτρες που θα ξαμολήσουν από εκεί, σ΄αυτούς θα γυρίσουν. 

Όμως, γράψτε τώρα με μεγάλα γράμματα. Όταν θα βάλουν την υπογραφή τους για τον διαμελισμόν, μ΄αυτά που βλέπετε τώρα, (δηλ. τις καταστροφές), Εγώ θα τους αλλάξω τα σύνορα, αφού τόσο πολύ το θέλουν. Αλλά ποια σύνορα όμως;  

Να είσθε πάντοτε δίπλα μου. Βαδίστε μαζί με Εμένα και γλεντήστε στην μεγάλη πόλη που κάποτε έπεσεν! Αλλά όχι μόνον αυτό παιδιά μου. Τα γλέντια θα γίνουν μετά την καταστροφήν και στην άλλην πόλιν που πέφτει. Την Κύπρον. Παιδιά μου ένα έχω να σας πω. Ο Κύριος και Θεός σας δεν θα σας αφήσει. Έως τώρα, ότι σας έχω πει, όλα τα είδατε.  

Αυτοί προσπαθούν να πραγματοποιήσουν, το μεγάλο σχέδιο της πτώσεως, του τελευταίου κάστρου της Πίστεως. Όμως Εγώ και ο Πατέρας μου, θα εφαρμόσουμε τάχιστα το σχέδιο της Αναστάσεως της ευλογημένης χώρας αυτής! Ουαί και αλλοίμονο που θα κρυφτούν! 

Σύντομα, σύντομα όλα τα παιδιά μου, θα μαζευτούν εδώ (στην Ελλάδα). Διότι από εδώ, μαζί με Εμένα, θα ξεκινήσουμε την μεγάλην πορείαν, της ανθρωπότητος.  

Μοναχός: Τα παρηγορητικά λόγια αυτά του Κυρίου μας, πέφτουν ως βάλσαμο στο σκότος που μας ρίξανε, χωρίς κανείς να θέλει να αφήσει μία ηλιαχτίδα φωτός, από ευσπλαχνία και συμπάθεια σ΄αυτόν τον αποστατημένο αλλά και αδικημένο λαό. Όλοι είναι εναντίων μας. Αν ο Θεός ήταν μόνο μακρόθυμος και όχι δίκαιος, τότε θα χανόμασταν.  

Έρχεται ο Δίκαιος να καθαρίσει από την χώρα μας την δυσωδία της αμαρτίας και να σταματήσει τον ξέφρενο κατηφορικό ρυθμό των σκληρόκαρδων Ελλήνων και εχθρών των Ελλήνων. Δυστυχώς λίγοι κατάλαβαν πόσο μας αγαπάει ο Κύριος.

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr