ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.26 – ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 28 Ιούν 2018 - 18:46

Είπε ο Κύριος:

Ήταν ένας πλούσιος και είχε όλα τα αξιώματα του, τις χρυσές λίρες και τα χρήματα του σε μια χρηματοθήκη. Αυτός ο πλούσιος ήταν μέθυσος και κακός στην ψυχή του. Έκανε ελεημοσύνες για την δόξα του και η ψυχή του παρέμενε κακή. Κάποια στιγμή έπιασε φωτιά το σπίτι του, ακόμα και η χρηματοθήκη του, κάηκαν και όλα τα αξιώματά του, μέχρι και οι χρυσές λίρες μαύρισαν και δεν άξιζαν, παρά μόνο μια δραχμή.

Η ψυχή του παρέμενε παρ΄όλα αυτά κακή.

Έγινε πολύ φτωχός και πήγε σ΄ αυτούς που ελέησε, να ζητήσει βοήθεια. Εκείνοι τον ελέησαν, αλλά αυτός συνέχισε να είναι κακός.

Έτσι παιδιά μου και με την Ελλάδα. Τώρα οι πλούσιες χώρες φαίνονται καλές σαν τον πλούσιο, όμως αδικούν την Ελλάδα. Σε λίγο καιρό όμως παιδιά μου, η φτωχή αλλά ελεήμων Ελλάδα θα ελεήσει τις πλούσιες αυτές χώρες, που σε λίγο καιρό θα πάθουν μεγάλη ζημιά.

Αλλά σαν τον πλούσιο, αυτές δεν θα μετανιώσουν, όπως στο παράδειγμα που σας ανέφερα.

Γεφυρώστε τις σχέσεις σας και γίνεται ακρογωνιαίοι λίθοι της Εκκλησίας. Εγώ αυτή την Εκκλησία άφησα. Και όπως, μια τέτοιου είδους πέτρα είμαι (ακρογωνιαία) στο ναό σας, ελάτε και εσείς στο ναό του Πατέρα μου.

Γι΄αυτό σας πονάω, γι΄αυτό σας αγάπησα όπως είστε με τα αμέτρητα λάθη σας, αλλά και με την πίστη σας την ατελείωτη!

Βρείτε μου έναν άκαρδο που θα μπορούσε να χαλάσει αυτή τη χώρα. Ε, δεν υπάρχει!

Ο Πατέρας σας, έχει απέραντη και ατελείωτη αγάπη για εσάς. Και όταν είστε άρρωστοι και η ψυχή σας υποφέρει, έρχεται με αγάπη μητέρας ο ίδιος ο Πατέρας και κάθεται στο προσκέφαλο σας. Διότι δεν σας θέλει σε κλίνη, αλλά όρθιους και η αγάπη Του θα λάμπει στα πρόσωπα σας και το Άγιον Πνεύμα θα αγιάζει τις ψυχές σας.

Βρείτε τότε, εσείς παιδιά μου, ένα (Χ) και σβήστε αυτή την αγάπη. Μπορείτε;

Η χώρα μου για Εμένα είναι αγάπη. Δεν μπορώ να βρω (Χ) να την σβήσω! Πώς να το πω πιο ξεκάθαρα;

Με Εμένα στην αγκαλιά σας κι Εγώ με σας στην αγκαλιά μου, περάστε παιδιά μου το κατώφλι της οικίας του Πατέρα σας, της Εκκλησίας κι ας είστε λερωμένοι. Διότι, όταν μπείτε μέσα, άνεμος γερός θα σας καθαρίσει τα πάντα.

Σ΄αυτόν τον άνεμο, δεν αντέχει κανείς. Τα σκορπίζει όλα με μια και μόνη δύναμη, την δύναμη της Αγίας Τριάδος (εννοεί τα Μυστήρια της Εκκλησίας). Και όταν καθαριστείτε εντελώς, τότε ο Πατέρας σας, που μέσα σ΄Αυτόν είμαι και Εγώ, σας δίνουμε καθαρά ενδύματα. Αυτά τα ενδύματα είναι πλεγμένα με Άγιον Πνεύμα!

Γι΄αυτό, όταν τελειώνετε και φεύγετε από την εξομολόγηση, την προσευχή, την Θεία Λειτουργία και απ΄όλα τα μυστήρια των Μυστηρίων, γίνεστε πανάλαφροι, γαλήνιοι και ευδιάθετοι, επειδή ομοιάζετε σε Εμένα. Έτσι είμαι Εγώ.

Λέτε εσείς όταν έχετε κάτι πολύτιμο: Θα το φυλάξω αυτό, όπως το φως των ματιών μου. Διότι με αυτό το φως βλέπετε.

Πως λοιπόν, εμείς εδώ επάνω να βγάλουμε το φως από τα μάτια μας; (Την Ελλάδα). Την φυλάμε όπως το φως μας! Διότι αλλιώς, θα ήταν σαν να βγάζαμε τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια!

Εγώ σας έχω σαν την κόρη των οφθαλμών μου!

Ποιος μου έχει μείνει εκτός από εσάς; Όλοι μου έχουν γυρίσει την πλάτη και θα με θυμηθούν την τελευταία στιγμή. Αλλά, τότε θα είμαι και Εγώ μακριά και δεν θα μπορέσω να τους αγκαλιάσω.

Θα ουρλιάζουν: Πατέρα που είσαι; Αλλά ο Πατέρας θα είναι πνιγμένος από λυγμούς, από τον πόνο του και η Θεία Δίκη δεν θα τον αφήσει να τους πλησιάσει. Διότι εδώ πάνω, λειτουργούμε με νόμους δικαιοσύνης και νόμους αγάπης παγκοσμίως.

Την ώρα που θα γίνουν όλα αυτά, εάν δεν έχετε μετανοήσει, ο Πατέρας θα κλαίει.

Για δείτε. Είσαστε γονείς και κάποιο παιδί σας ξεστρατεί και δεν μετανιώνει και παθαίνει κάτι κακό. Όμως, εσείς δεν μπορείτε να το βοηθήσετε, γιατί έχει μπει στο δρόμο της δικαιοσύνης, που μόνο του επέλεξε.

Γι΄αυτό σας λέω, ότι δεν κάνω διακρίσεις, αλλά σας παρακαλώ με αγάπη, για μετάνοια. Όμως, το είπα αυτό κάποτε και στους Αποστόλους. Εκεί που δεν θέλουν να σας καταλάβουν, όταν μιλάτε για μετάνοια, ξεσκονίστε τα πόδια σας και φύγετε.

Εσείς επιλέγετε την δικαιοσύνη.

Θα σας πω και ένα τελευταίο: Είσαστε σε ένα απέραντο σκοτάδι και γνωρίζετε ότι μόνο σε ένα σημείο υπάρχει φως. Και γνωρίζετε, ότι εάν φθάσετε σ΄αυτό το σημείο, θα δείτε από εκεί όλο τον κόσμο. Θα το καταστρέφατε αυτό το σημείο; Θα σβήνατε αυτό το φως;

Φως είναι η Ελλάδα και μόνον σε αυτό το μέρος υπάρχει η αλήθεια της πίστεως! (Στις ψυχές των Ελλήνων).

Εσείς θα το σβήνατε αυτό το φως;

Αμήν λέγω υμίν!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr