ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.28 «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΚΥΡΙΟΥ» ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 17 Μαρ 2019 - 20:03

Είπε ο Κύριος: Εσείς του λέτε «θεούς». Εγώ του λέγω «σοφούς», διότι Εγώ τους έστειλα να διδάξουν τον κόσμο. 

Μήπως τώρα δεν κάνω το ίδιο; Δεν δίδω διδάγματα σε πολλούς, να τα μεταφέρουν και σε άλλους; Αυτό το κάνω επειδή ήλθε η ώρα να αποδειχθεί πάλι η αληθής πίστις. 

Λέτε για τα απόκρυφα Ευαγγέλια.  

Τι είναι τα απόκρυφα Ευαγγέλια; Είναι αυτά που δεν είχαν κωδικούς – κατ΄εσάς  και σώθηκαν μόνον τα 4 Ευαγγέλια, τα οποία δεν μπορούσαν να τα αποκρύψουν, επειδή πλήθος κόσμου τα εγνώριζε. Όμως, μπόρεσαν να τα αλλοιώσουν.  

Γιατί δεν παίρνετε θάρρος να τα βγάλετε στην επιφάνεια τα απόκρυφα Ευαγγέλια;  

Όταν διαβάζετε τα Ευαγγέλια και προσεύχεσθε σε Εμένα, Εγώ θα σας φωτίζω να καταλαβαίνετε, ποια είναι αληθινά και ποια ψεύτικα; Τα ψεύτικα θα είναι αυτά που θα σας παρουσιάσουν τώρα και τα αληθινά είναι αυτά που παραποίησαν μεν ή εξαφάνισαν επίτηδες, για να μην μάθετε κατά βάθος τι εστί Θεός, για να καταλάβετε. 

Σας είπαν ότι βλασφημείτε όταν λέτε ότι η Μητέρα μου και Μητέρα σας (Παναγία) ήταν Ελληνίδα. Που είναι η βλασφημία; Και προχωρώ πιο πέρα. Εάν οι Βούλγαροι π.χ. πουν ότι η Παναγία ήταν από την Βουλγαρία και πάλι που είναι η βλασφημία; 

Αυτή η Μάνα που γεννήθηκε από ανθρώπους, γέννησε Εμένα τον Ίδιον το Θεόν!! 

Θεός είναι ο Πατέρας μου και Εγώ είμαι ο Υιός του Πατρός μου. Μήπως και αυτό είναι βλασφημία; 

Παιδιά μου, πόσα ολίγα γνωρίζετε και πόσα πολλά σας απέκρυψαν!… 

Όταν είπα ότι ήλθε η ώρα που θα δοξασθεί ο Υιός του ανθρώπου, δεν εννοούσα μόνον αυτήν την ώρα που ζείτε, αλλά την ώρα της αποκαλύψεως  των  πάντων και εις τους πάντας. Ο δε χρόνος αυτός πλησιάζει. Και θα μάθετε ότι έζησα όχι μόνον στην Παλαιστίνη. 

Βρείτε μου τα 30 χρόνια τα κρυμμένα, που δεν γίνεται καμμιά αναφορά σ΄αυτά. Που βρισκόμουν; Γιατί τα απέκρυψαν; 

Αποκάλυψις!!! 

Περπάτησα στην Γη της Μητέρας μου, όταν ήμουν μικρός και κρατιόμουν από το φόρεμα της. Και τότε έδωσε ο Θεός, ο Πατέρας μου, ως δώρον το Άγιον Όρος, στην Μητέρα μου. 

Όταν οι Απόστολοι φίλιππος και Ανδρέας, μου είπαν ότι ήλθαν οι Έλληνες να με δουν, Εγώ τότε δέχθηκα τα αδέρφια μου! 

Σε ποια κρυψώνα με έβαλαν τόσα χρόνια, αφού δεν ήμουν στην Παλαιστίνη; Γιατί να πήγαινα αλλού και όχι στην πατρίδα των προγόνων μου, που εσείς τους ονομάζετε 12 «θεούς» του Ολύμπου και όχι όλου του κόσμου; Τους ονομάζετε «του Ολύμπου», διότι όλου του κόσμου ήμουν Εγώ, που θα ερχόμουν. Αυτοί (οι 12), το επαραδέχοντο αυτό και το διέδιδαν.  

Ως μίμησιν δική μου, ο Δίας έφτιαξε τον υιόν του. (Εκ της Ιούς, της παρθένου). Έδωσε δηλαδή το παράδειγμα, για το πώς θα ερχόμουν Εγώ, απ΄ευθείας μεν από τον Πατέρα, μέσω της Παρθένου Μαρίας! 

Οι τότε Ιερείς τα έκρυψαν αυτά και τώρα επίσης οι Ιερείς, όχι βεβαίως όλοι, τα κρύβουν και έχουν βάλει «δάκτυλο» σε όλα. Θα ανοίξει όμως η Κιβωτός της Διαθήκης και τότε…… κουρευτείτε για να μην πέσουν τα μαλλιά σας. Τότε θα δείτε τις αλήθειες που σας κρύβουν. 

Τα πρώτα Ευαγγέλια σε ποια γλώσσα εγράφησαν; Εγράφησαν στα Ελληνικά  και στα Αραμαϊκά, επειδή εγνώριζαν τις δύο γλώσσες που μιλούσα. Οι Εβραίοι δεν εγνώριζαν αυτές τις γλώσσες και πήραν την μετάφρασιν και την έκαναν όπως ήθελαν. 

Γι΄αυτό, αυτά τα χειρόγραφα, θα τα φυλάξετε σαν τα μάτια σας, να μην χαθούν, διότι, όταν θα έλθει η ώρα της αποκαλύψεως της αληθείας, θα τα παρουσιάσετε ως απόδειξιν, δηλαδή ως αντιπαραβολήν!! 

Λέγουν, ότι η Μητέρα μου πέρασε και από την Κύπρον. Όμως, εκεί δεν πήγε μετά την Σταύρωσίν μου. Άραγε, με ποιον ήταν η Μητέρα μου, όταν πήγε εκεί; Δεν ήταν μαζί με Εμένα; 

Οι 12 «θεοί», ήλθαν με γεμάτα χέρια σε εσάς, επειδή είχαν θεϊκές δυνάμεις και θεϊκές γνώσεις. (δίδαξαν τέχνες και επιστήμες). Που είναι τα σώματά τους; Έχετε τάφο κανενός απ΄αυτούς; Για δείξτε μου το τάφο της Αφροδίτης ή της Αθηνάς! Δείξτε μου έναν τάφο ενός, έστω από αυτούς και τότε θα παραδεχθώ κι Εγώ, ότι δεν είμαι Έλλην! 

Οι 12 «θεοί» μετέστησαν όπως η Παναγία. Έχετε καμιά απόδειξη, ότι αρρώστησε ο Απόλλων ή ότι πέθανε ο Δίας; Όχι βέβαια, διότι δεν απέθαναν, αλλά μετέστησαν. 

Οι 4 (τέσσερις) από αυτούς έπεσαν! Αμάρτησαν. (Ένας από τους 4 είναι ο Δίας). Όχι όμως ότι δεν τους δέχομαι και πάλι, αλλά τώρα έχουν την τιμωρία τους. Θα ξαναγίνουν όμως σύντομα ενεργοί. 

Όμως τώρα, αν ακούσει κάποιος άλλος αυτά που λέμε, θα ωρύεται εναντίον σας. 

……Ποιοι από όλους τους άλλους λαούς έφτιαξαν βιβλία ή έκαναν χαλκό εκείνην την εποχή; Μόνον οι Μινωϊκοί! Αυτοί μόνον χρησιμοποιούσαν τον χαλκό. Οι άλλοι λαοί δεν εγνώριζαν αυτήν την τεχνολογίαν. Άρα, από ποιους εγράφησαν τα χάλκινα βιβλία; Από τους Έλληνες βεβαίως. Οι ‘’από κάτω’’ (υποχθόνιοι), γνωρίζουν την δύναμιν του χαλκού….  

Συνέχεια απο το Ουρ. Μην. ν 27

ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.27 – “ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝ”

                                                  Μοναχός β.δ. Ελλάδος 

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr