ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.30 – Ταλμούδ σημαίνει εναντίον Μου – ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 31 Μαρ 2019 - 22:02

Είπε ο Κύριος: Από βασιλείς περιμένουν τη σωτηρία τους οι Εβραίοι. Και μέσα από παραλήρημα γραφών, από προφήτες και ψευδοπροφήτες, πήραν και έφτιαξαν ένα Ευαγγέλιο δικό τους, το ταλμούδ. Και μέσω αυτού λένε, ότι περιμένουν τον Βασιλειά! 

Σας έβαλα σ΄αυτόν τον δρόμο, σ΄αυτήν την κατεύθυνσίν για να σας μιλήσω για κάτι που δεν έχετε ακούσει έως τώρα. 

Παίρνοντας από προφητείες των προφητών Μου κομμάτια και βγάζοντας και τους βασιλείς

τους, εγχώρησαν στο μυαλό τους, ότι είναι ο επιλεγμένος λαός. 

Επιλεγμένος λαός για Εμένα, είναι εκείνος που τοποθετείται σε τόπους ιερούς και πιστούς προς την Ουρανίαν κατάληξιν! Τι εννοώ με αυτά, παιδιά μου; Απ΄όλα τα έθνη της γης, επέλεξα βασιλείς και προφήτες. Αλλά τους πιο πολλούς, τους επέλεξα εις την γην αυτήν. Διότι κάπου έπρεπε να γεννηθούν. Όμως δεν τους έδειξα ποιους να προστατεύουν. Και ούτε χαϊδεμένα παιδιά έχω.  

Πρέπει να καταλάβετε ότι έχω σεβαστούς πιστούς. Όταν τον Πατέρα σου τον διώχνεις από το σπίτι, παύεις να είσαι ο εκλεκτός. Επίσης όταν τον βασιλέα τον αντικαθιστάς με γήινους βασιλείς, τα πόδια μόνον γη παίρνουν και από την σκόνην που βγαίνει, τυφλώνεται η ψυχή. Και όταν τα λόγια του Πατέρα τα μπερδεύεις και βάζεις μέσα και άλλα λόγια τα οποία δεν είναι του Πατέρα, αυτό παύει να είναι Ευαγγέλιον, (καλή αγγελία), αλλά υπάρχει το όνομα, που ήδη το γράφουν ‘’Ταλμούδ’’. 

Όταν θα μπορέσετε να μεταφράσετε την λέξην ‘’Ταλμούδ’’, θα δείτε τι σημαίνει. Σημαίνει: Εναντίον Μου! 

Διότι εκεί είναι η σκόνη που τυφλώνει την ψυχήν, επειδή μέσα σε αυτό βρίσκεται όλη η ψευδοπροφητεία προς Εμέ. 

Όταν ξεχνάς την πραγματικήν ευσπλαχνία του Πατρός και την κάλυψίν Του παύεις να είσαι ο εκλεκτός, διότι όλα τα παιδία του Πατέρα είναι εκλεκτοί! 

Ο Πατέρας εκλέγει τον τόπον που θα μείνουν τα παιδιά του, αλλά και τον τόπον που θα τα σπουδάσει, ο οποίος μπορεί να είναι αλλού.  

Στην προκειμένη περίπτωση, η γέννηση είναι στο Ισραήλ και το Φως είναι στην Ελλάδα.  

Τι εννοώ με την φράσιν ‘’μπορεί να τα σπουδάσει αλλού’’. 

Από πού άραγε οι «εκλεκτοί» (Εβραίοι) πήραν το φως και την σοφίαν; Είναι όπως σε μια οικογένεια. Τα δύο παιδιά τα πιο μεγάλα και τα άλλα τα πιο μικρά. Από τα δύο, ο ένας ήτο εκλεκτός μεν, αλλά όχι με πολλές γνώσεις. Αλλά και ό άλλος ήτο εκλεκτός αλλά με πολλή σοφία.  

(Ο πρώτος οι Εβραίοι, ο δεύτερος οι Έλληνες).  

Έβαλε λοιπόν ο Πατέρας τα δύο αυτά παιδιά, να μεγαλώσουν τα άλλα, τα πιο μικρά (τα άλλα έθνη). Να όμως που το πρώτο παιδί, που του έλειπεν τόσον σοφίαν, παίρνοντας φως από τον άλλον αδελφόν ανέπτυξεν μέσα του την πονηρίαν, για να πνίξει τον άλλον αδελφόν, ώστε να είναι μόνον εκείνος πρώτος! 

Για βρείτε μου, ποιος από τους δύο είναι ο εκλεκτός. (Οι Έλληνες φυσικά). 

Αλλά, όταν (εάν) θα μετανοήσει και ο πρώτος αδελφός και πάλιν εκλεκτός θα είναι. 

Δείτε παιδιά μου, σ΄αυτούς τους δύο αδελφούς και σ΄αυτές τις δύο χώρες τον άσωτον υιόν της Καινής Διαθήκης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας. 

Αυτές είναι οι απαντήσεις οι δικές Μου!!  

Είδατε ποτέ εσείς εκεί κάτω την σοφίαν του Θεού; Ακούσατε ποτέ την γλώσσαν των Αγγέλων; Με ακούσατε ποτέ Εμένα πριν 2000 χρόνια πως μιλούσα; Μιλούσα όλες τις γλώσσες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν ξεχνούσα την γλώσσα του Πατέρα μου.  

Και για να το εκφράσω πιο καθαρά, θα σας πω ποια είναι η γλώσσα του Πατέρα μου. Η γλώσσα αυτή, έχει κυματισμούς, ήχους και δονήσειςπου ξυπνούν το μυαλό και συσχετίζουν τον δεσμόν σε όλην την ύλην του μυαλού και πραγματοποιούνται κύματα μαγνητικά, (με την γλώσσαν σας) και αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με τους Ουράνιους κυματισμούς.  

Και δονείται ο ήχος αυτός και φτιάχνει και αποθηκεύει όλα αυτά τα οποία έρχονται από την σοφία του Ουρανού μέσα στο μυαλό σας. 

Γι΄αυτό παιδιά μου, μην παραξενευτείτε, όταν θα ακούσετε την γνήσια γλώσσα η οποία θα κυριαρχήσει μετά ιδών (γεγονότων) αυτών! 

Πρέπει να καταλάβετε, ότι όταν σας μιλώ με τις πραγματικές Ουράνιες έννοιες, (όπως τώρα) ξυπνάω μέσα στις ψυχές σας και στον νουν σας κάτι που παρέλειψαν να σας το δώσουν ‘’με το έτσι θέλω’’. 

Όταν θα διαβάσετε την γλώσσαν αυτήν και όταν το αυτί σας θα σφυρηλατιθεί με την γλώσσαν αυτήν, με τα μάτια κλειστά θα διαβάσετε τα Ουράνια κείμενα και θα καταλάβετε, όλην την Ουράνιαν εξέλιξίν από την αρχήν μέχρι το τέλος στην πορείαν των πραγμάτων.  

Και τότε θα μπορέσετε να διαβάσετε και να καταλάβετε, όλα τα αρχαία κείμενα, τα οποία είς την γλώσσαν ετούτην εγράφησαν. Για δείτε τι δόνησίν πήρατε μέσα από αυτές τις 4 λέξεις που είπα. 

Παιδιά μου, γράψτε πόσοι σοφοί πέρασαν από την χώραν σας. Με τι κυματισμούς και δονήσεις μπόρεσαν και άρπαξαν την Σοφίαν του Θεού μέσα στο μυαλό τους. Διότι μίλησαν την γλώσσαν των Αγγέλων. Ε! αυτή είναι η πραγματική φωτισμένη γλώσσα εκ Θεού. 

Πηγαίνετε σε έναν αρχαίον βράχον και διαβάστε τα γράμματα που είναι επάνω γραμμένα και προσπαθήστε να τα καταλάβετε, βάσει αυτών των αρχαίων που σας έμαθα. Ουδέν ουσίαν θα βγάλετε. Και θα σας πω τι εννοώ με την λέξιν ουσίαν 

Θα βγάλετε βεβαίως κάποιαν άκρη ως απλήν μετάφρασιν, όμως το πραγματικό νόημα, δεν θα μπορέσετε να το βγάλετε! (καταλάβετε). Διότι λείπουν οι δονήσεις!!! 

Κρύβονται πολλά πράγματα. Αλλά θα έλθει η ώρα, που θα επιτρέψει ο Ουράνιος Πατήρ να τα δείτε με γυμνό μάτι! 

Γι΄αυτό παιδιά μου, να έχετε εμπιστοσύνην στον Θεόν σας. Και δεν Είμαι μόνον δικός σας. Είμαι Θεός όλου του κόσμου, αλλά προπαντός της χώρας μου (Ελλάδος). 

Ότι σας είπα, για αυτά που έρχονται, όλα θα γίνουν και θα τα δείτε μπροστά σας. …..Και όμως λάθος πιστεύουν για τον (βασιλέα) Ιωάννη που λένε (βάζουν ονόματα). Μόνον Εγώ τον ξέρω. Κάνατε τόση υπομονή μέχρι τώρα. Δεν θα περιμένετε και λίγο ακόμα;  

ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr