ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.35 – ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ή ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ; – ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 2 Απρ 2020 - 17:20

Είπε ο Κύριος:  

Ο Χριστός ποτέ τους δικούς του δεν θα βγάλει ψεύτες, δεν θα βγάλει ψεύτες, ούτε τους προφήτες του, ούτε τους Αγίους!  Νομίζετε ότι οι Άγιοι  δεν έχουν κατέβει επί  της γης; Νομίζετε, ότι δεν είναι ανάμεσά σας; Δεν τους γνωρίζετε γιατί αν τους γνωρίζετε εσείς οι άνθρωποι θα τους τρώγατε λάχανο. 

Η ανθρωπότητα θα τους έτρωγε λάχανο, γιατί θα τους έβγαζε ψεύτες, ανίκανους, πλάνους. 

Γι΄αυτό δεν τους φανερώνω, έρχονται σας μιλάνε, σας ακουμπάνε τις ψυχές, ακούτε τα λόγια τους, σας λένε τις αλήθειες, που Εγώ ο ίδιος αυτές τις αλήθειες αργότερα τις εφαρμόζω, τις βλέπετε μπροστά σας. Γιατί, αυτές τις αλήθειες που βγάζουν οι δικοί μου άνθρωποι από το στόμα τους, δεν είναι δικά τους λόγια. 

Δεν έχουν ανάγκη να πουν δικά τους λόγια, γιατί η ψυχή τους έχει Ουράνιο στόμα και μιλάει με γήινα λόγια και λέει τα Ουράνια του Ουρανίου Πατέρα, του Χριστού σας, της Αγίας Τριάδος και του Αγίου Πνεύματος. 

Ούτε παράτησα ποτέ την ανθρωπότητα, ούτε θα την παρατήσω. 

Γιατί τα λέω όλα αυτά; 

Πως θα γίνει παιδιά μου η Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, που όλοι οι προφήτες, οι Άγιοι και οι άνθρωποι μου έχουν πει μέσω Εμού; 

Αν σήμερα έρθει ο Όφις (Αντίχριστος), άραγε, δεν υπάρχει Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, άραγε δεν θα τον νικήσετε ποτέ, άραγε θα αμφισβητήσετε την Δευτέρα παρουσία του Κυρίου σας. 

Άραγε;; 

Τώρα θα είναι ο Κλώνος. Αυτός θα έρθει ως Βασιλιάς και θα πέσει ως λέπρα, γιατί λεπρός θα είναι στην ψυχή του ετούτος.  

Γι΄αυτό προσέξτε, προσέξτε, μην σας γελάσουνε τα ωραία λόγια κάποιου που έχει πεθάνει πριν πεθάνει, κάποιου που δεν υπάρχει πριν να υπάρχει. Κάποιον που ηγείται, που δεν είναι ηγέτης, και αυτός είναι ο πάπας. 

Μη σας καλλωπίζουν με τα λόγια τους και μη σας φοβίζουν την ψυχή σας. Γιατί; Θα σας πω. 

 Ήρθε ως κακούργος απέναντί Μου, εναντίον Μου και εναντίον του Πατέρα μου, (εννοεί τον πάπα). 

Γιατί κακούργος εστί ετούτος, κακούργος υπέρ υμών και εναντίον του Θεού. Γιατί είναι εκείνος που εσείς σήμερα τον εμπιστεύεστε, σήμερα εσείς βλέπετε, έναν τερατόμορφο άγγελο της γης, του σκότους, της πλάνης, τους ψέματος και του ψεύδους. Ετούτος θα είναι αυτός που λέγεται ο τελευταίος πάπας που υπάρχει, αλλά δεν θα υπάρχει (πλέον). 

Και ο τελευταίος απ΄αυτούς που υπήρχανε και δεν θα υπάρχει άλλος.  

Θα κάνουν αυτόν το φοβερό και θλιβερό πόλεμο. Δεν το κάνει ο Θεός, εσείς οι άνθρωποι το κάνετε.  

Γιατί, μέσα από τις στάχτες  του πολέμου, θα βγούνε τα φίδια να σας σώσουνε. Και το μεγάλο φίδι θα είναι ο Κλώνος. Και τα άλλα φίδια από την ίδια μάνα βγαλμένα, από τον Όφι θα είναι οι ηγέτες σας. 

Και θα είναι και ο άλλος, η γυναίκα, όπως ο Άγιος μου, τα λέει, (Ευαγγελιστής Ιωάννης), ότι η πόρνη που μέθυσε τους βασιλιάδες της γης, είναι ο πάπας 

Αυτή θηλάζει αυτή τη στιγμή τα άλλα φίδια, τους ηγέτες, αλλά με τι; Με το δηλητήριο που τον τάισαν ο Κλώνος και ο πιο κάτω από τον Κλώνο, δεν λέω πιο πάνω, αλλά πιο κάτω από τον Κλώνο, ο Όφις 

Μην γελαστείτε, θα περάσετε αυτή την μεγάλη δοκιμασία, θα ανεβείτε με Εμένα στον Σταυρό και θα αναστηθείτε μαζί με Εμένα. 

 Όλα αυτά θα γίνουν, όλα αυτά θα τα επιτρέψει ο Θεός. Γιατί θα πρέπει να έρθει η ώρα της Αναλαμπής.  

Αν δεν έρθει ο Κλώνος, αν δεν έρθει ο ψευτοπρόδρομος του Όφι και εάν δεν έρθει το αντίγραφο, γιατί ο Κλώνος τι είναι; Ένα αντίγραφο που θα θέλει να κάνει τον Χριστό. Αν δεν έρθει αυτός δεν μπορεί  να έρθει ο Βασιλιάς. Δεν μπορεί να έρθει ο Ιωάννης Μου και ο Ιωάννης σας 

Δεν θα μπορέσει να τελέσει το θεάρεστο έργο, σ΄αυτό που θα τρέχετε όλοι σας με έναν σταυρό στο χέρι και με το όνομα του Ουρανίου Πατέρα και το όνομα της Αγίας Τριάδος και Εμού το όνομα. 

Πως θα τρέξετε; Εν ονόματι ποιανού θα ευλογήσετε τον κόσμο, εσείς οι Έλληνες και όλοι οι Ορθόδοξοι; Πως; Με ποια δύναμη; Με την δύναμη της ευσπλαχνίας μου, με την δύναμη της Θεότητας, με την δύναμη του Ουρανίου Πατέρα. 

Εκείνες τις ημέρες μην ανησυχείτε παιδιά μου, ο Ουρανός θα αγκαλιάζετε με την γη, οι Άγιοι μου, θα εμφανιστούνε μπροστά σας, θα τους δείτε, θα τους πιάσετε από τα χέρια, θα τους πιάσετε, από τους ώμους.  

Πως βλέπετε έναν άνθρωπο που έχετε χρόνια να τον δείτε, θα του πείτε που ήσουν τόσο καιρό; Μίλα μου για Εκείνον, ποιος είναι Εκείνος που θα μας σώσει, τι είναι ο ουρανός, τι είναι η γη, ποιος είναι ο Χριστός και τι είναι ο Όφις. 

Σήμερα ξεκαθαρίζει ή ήρα από το σιτάρι. Αφήνω να τελέσουνε το έργο της προδοσίας. 

Δώστε τους παιδιά μου τριάντα αργύρια να τελειώσουμε!  

Τα έχουνε πάρει τα αργύρια και σας βγάλανε όπως τους σκλάβους στον αγώνα, στο παζάρι των σκλάβων και σας πουλάνε. Σας κλείνουνε μέσα, για να μην μπορέσετε να δείτε το θηρίο, βάζοντάς σας, τον φόβο, τον τρόμο, ότι έρχεται κάποιος με το όνομα Covid,  CovidΚορωνίου ιός, Κρονίου ιός! 

 Έρχεται αυτό που δεν υπάρχει; Ναι, σας λένε ότι ήρθε αυτό που δεν υπάρχει και εσείς φοβόσαστε γι΄αυτό που δεν υπάρχει.  

Γιατί σας θέλουνε μέσα να μην δείτε την ώρα που θα σας πουλάνε. Σας πουλήσανε φτηνά, για να πληρωθούνε ακριβά! 

Αμήν λέγω υμίν! 

Μοναχός: Περιστασιακά ο Κύριος είπε τα εξής εκπληκτικά: 

….. Όσο χρόνο θα κυριαρχεί ο Κλώνος στον δικό του κόσμο, Θα ανοίξει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα στην Αμερική και θα βυθιστεί στο νερό η μισή Αμερική (Η.Π.Α) και θα επηρεαστεί και ο Καναδάς. 

…… Ότι αυτό το Αντίγραφο του Αντιχρίστου, ο ψευτομεσσίας, δηλαδή ο Κλώνος όπως τον ονομάζει, θα κυριαρχήσει για τρία έως πέντε περίπου χρόνια σ΄ολη σχεδόν την γη ως ψευτοθεός. ……Οι ηγέτες των κρατών παγκοσμίως θα τον αποδεχθούν ως σωτήρα μετά τις καταστροφές που θα έχουν υποστεί από τον πόλεμο και από την τελική τους ήτα στην Κωνσταντινούπολη με τους Ρώσους. 

…… Εκτός από την Ελλάδα. Εδώ θα έρθει στον ίδιο καιρό με τον Κλώνο, ο προφητευμένος Έλληνας βασιλιάς Ιωάννης για όσα χρόνια έχει προφητευθεί. 

…… Δεν είναι τώρα ο καιρός του Αρμαγεδδώνα, του Προφήτου Ηλία και του Ενώχ, αυτοί θα έρθουν όταν θα έρθει ο τελικός Αντίχριστος, λίγο πριν το τέλος του κόσμου. 

…… Η Νέα μεγάλη Ελλάδα δεν θα συμμετάσχει, στην υποταγή των άλλων κρατών στον Κλώνο, αλλά στον δούλο του Θεού Ιωάννη. 

……. Η Ρωσία θα υποστεί καταστροφικές συνέπειες γιατί θα παρευρεθεί στην δική του σύναξη (Κλώνου). 

……. Στο τέλος θα πέσει ο Κλώνος και όλα τα κράτη θα ζητήσουν έναν ηγέτη, τον Βασιλιά Ιωάννη. Και τότε θα κυριαρχήσει η εξουσία του Χριστού επί της γης για περίπου 33 χρόνια, ή όσα χρόνια θα έχουν απομείνει από την ανάδειξή του στην Πόλη. 

……. Ο Κλώνος θα επιδιώξει να σφραγίσει τους ανθρώπους, αλλά δεν θα τα καταφέρει, οι άνθρωποι στο τέλος θα τον απορρίψουν. Ούτε το εμβόλιο αυτής της λοίμωξης θα προλάβουν να βγάλουν, ούτε τους Ναούς θα προλάβουν να σφραγίσουν άλλο. 

Ευλογητός ο Θεός!! 

ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr