ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.37 – ΠΕΡΙ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 9 Απρ 2020 - 21:13

Είπε ο Κύριος: 

Αν θα έρθει σήμερα ο Βασιλιάς Ιωάννης, οι άνθρωποι, έστω και με αυτή την κρίση που περνάνε τώρα, δεν θα τον πιστέψουν. Δεν θα τον περιμένουν όπως πρέπει να περιμένουν, έναν βασιλιά εξ ουρανού, με Θεϊκές γνώσεις και δυνάμεις.  

Δεν θα τον περιμένετέ έτσι, γιατί δεν θα μπορέσετε να τον πιστέψετε και να είναι με αυτή την δύναμη ψυχής, να τον πιστέψετε. Άραγε πριν γίνει όλο αυτό, θα έχετε τρεις αλλεπάλληλες συγκρούσεις! 

Το ένα είναι αυτή η ίωση που περνάτε τώρα, ο Κορόνας ιός, ως λοιμός, το δεύτερο θα είναι το οικονομικό κραχ, το τρίτο θα είναι ο πόλεμος που περιμένετε. 

Ανάμεσα στο τελευταίο και στο πρώτο θα βγάλουν τον δικό τους άνθρωπο, που θα είναι οικονομολόγος. Δηλαδή, ότι δήθεν θα ξέρει να χειριστεί παιδιά μου, όλα τα πάντα του πλανήτη. 

Δεν θα είναι ο Αντίχριστος, μην μπερδευτείτε, ο Αντίχριστος έχει πολύ χρόνο πίσω ακόμα, για να έρθει. Αυτός θα είναι ένα αντίγραφο, ένας ψευτοπρόδρομος, ένας κλώνος.  

Καλύτερα να τον πούμε και Κλόουν, γιατί θα είναι και Κλόουν, θα είναι μεγάλος ηθοποιός και θα τον παρουσιάσουνε ως τον καλύτερο οικονομολόγο, για να μπορέσει να διαχειριστεί την παγκόσμια κρίση φτώχιας.  

Δηλαδή θα πέσουνε από τα σύννεφα. Θα έρθουν σε μια φοβερή δυσκολία οικονομική, θα χαθεί το χρήμα από τις τράπεζες, θα διαλυθεί η Ευρωπαϊκή ένωση και από αυτό που θα γίνει, οι λαοί θα βγουν τόσο αγριεμένοι, τόσο αιμοβόροι απ΄όλο αυτό το κομμάτι που θα θέλουν να ξεσκίσουν ακόμα και την σάρκα τους, όχι του διπλανού. Δηλαδή θα νιώθουν πολύ αδικημένοι.  

Άραγε, άρον άρον θα θέλουν να βγάλουν έναν που δήθεν θα σώσει την κατάσταση και θα είναι μία συγκυβέρνηση παγκόσμια. Δεν θα την λένε παγκόσμια κυβέρνηση, μια «Συγκυβέρνηση» που θα συγκυβερνήσει μαζί με τους ηγέτες όλων των χωρών. 

Το κακό είναι ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα, γιατί μετά απ΄αυτό τον φρικτό πόλεμο που έχουν πει όλοι οι Άγιοι και οι προφήτες και οι τελευταίοι Άγιοι της Εκκλησίας μας, της Ορθόδοξης Εκκλησία, θυμηθείτε 

Πολλοί θα σας μιλήσουνε…. Εκκλησία είναι και οι Καθολικοί, Εκκλησία είναι και αυτοί που με πολύ ευγένεια μιλάνε για την αγάπη, οι Ευαγγελιστές, χιλιαστές και πολλές αιρέσεις. Αυτές δεν είναι Εκκλησίες παιδιά μου, αυτά είναι καρκινώματα που πέσανε απ΄τον κορμό και προσπαθήσανε ως καρκίνωμα να ανθήσουν.  

Ο καρκίνος δεν ανθίζει, διασπείρετε και πεθαίνει, ο κορμός μένει και ευωδιάζει, αυτή είναι η Ορθοδοξία. Γι΄αυτό λέγετε και Ορθοδοξία, Ορθός σε δοξάζω Κύριε, βεβαίως αυτό σημαίνει και αυτό είναι. 

Άραγε θα γίνει και αυτός ο πόλεμος, ο φρικτός πόλεμος, που δεν θέλουν να τον κάνουν, αλλά θα τους ξεφύγει ξαφνικά και θα τον κάνουν. 

Τότε θα τον έχουν έτοιμο αυτόν που θα βγει μέσα από τα χαρακώματα μιας καταστραμμένης οικονομίας και θα πούνε. Ειρήνη, τι θέλετε γιατί τσακωνόσαστε. Θέλετε χρήματα, αυτός, θέλετε δουλειές, αυτός, θέλετε περίφραξη αυτός, θέλετε ανέγερση στις πόλεις που γκρεμισθήκανε, ετούτος. 

Δεν θα μπορέσει ούτε να δώσει χρήματα, ούτε να στρώσει το κόκκινο χαλί, αλλά θα τον διαλύσουνε για λίγο σαν κυβερνήτη. 

Ο κόσμος μπερδεύετε αυτή τη στιγμή, επειδή έχουν ακούσει για τον Αντίχριστο. 

Αφήστε τον αυτόν, αυτός έχει χρόνια ακόμα μπροστά για να έρθει, σας μιλάω τώρα για έναν ψευτοηγέτη που θα σας φέρουνε, που δεν θα αντέξει πολύ χρόνο πάνω, γιατί οι λαοί θα τον καταλάβουν και θα τον κάνουν πέρα. 

Ωστόσο θα έχει εμφανιστεί και η δύναμη του θεού επί της Βασίλισσας του θεού και επί της Σοφίας του θεού που λέγεται Αγιά Σοφιά 

Εκεί θα εμφανιστεί η δύναμη του Θεού, άγγελος Κυρίου και ο βασιλιάς που εσείς τον λέτε βασιλιά, Εγώ τον λέω, ο δικός Μου άνθρωπος της Ορθοδοξίας. Δεν θα πειραχτεί η Ελλάδα, δεν θα πειραχτεί η Κύπρος και οι λαοί που θα μείνουν κακό ευχαριστημένοι από τον δήθεν ηγέτη που θα φέρουνε, τότε θα πιστέψουν στον μόνον και έναν βασιλιά που θα έρθει.  

Και τότε εσείς οι Έλληνες που δεν το καταλαβαίνετε ακόμα, θα πάρετε ένα Ευαγγέλιο στα χέρια, μαζί με και τους άλλους Ορθοδόξους χριστιανούς όπως είναι και οι  Ρώσοι, όπως είναι οι Σέρβοι, όπως είναι και όλοι. 

Θα τρέξετε σε όλες τις γωνίες της γης και θα διαδώσετε το Ευαγγέλιο του Θεού και την Αναλαμπή της Ορθοδοξίας, αλλά μέσα στα χρόνια της βασιλείας του Θεού επί της γης, για όσα χρόνια (έχει προφητευθεί), 33; 33! Πιο λίγο; Πιο λίγο! Πιο πολύ; Πιο πολύ. 

Ο πατέρας και ο Κύριος σας θα συμφωνήσει  πόσα. Έτσι θα είναι τα πράγματα, να μην έχετε διλήμματα και να μην έχετε σκέψεις, γιατί αν δεν τον εμφανίσουν τώρα τον Αντίγραφο, ή αυτόν το παγκόσμιο ηγέτη, θα χάσουνε την ροή των πραγμάτων τους, αλλά πρέπει να το κάνουν για να γίνει και το έργο του Θεού. 

ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr