ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.38 – ΟΙ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΘΑ ΗΧΗΣΟΥΝ!! ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 10 Απρ 2020 - 22:40
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Είπε ο Κύριος

Σας είπανε να μην ηχούν οι καμπάνες σας. Πόσο γελασμένοι είναι!

Γιατί;

Παιδιά μου, οι καμπάνες χωρίς καρδιά δεν ηχούνε, ούτε χωρίς ψυχή δεν ηχούνε. Εκείνη την ώρα μαζί με τις ψυχές σας θα ακούγονται οι ήχοι της Ουράνιας καμπάνας, θα ακούγεται η φωνή του Πατρός σας και του Κυρίου σας, της Παναγίας, των Αγίων και όλων που θα σας φυλάξουν εκείνη την ώρα, από τα διαβολικά μάτια τους και από τα πονηρά αυτιά τους.

Μέσα στη ψυχή σας την ώρα που εσείς θα λέτε το Χριστός Ανέστη, θα γίνει ένας μεγάλος σεισμός, σεισμός αγάπης, λύτρωσης, ευλογίας, ευωδίας ψυχής, που αυτός ο σεισμός, θα καταρρεύσει όλα τα σχέδια τας δικά τους.

Σας είπανε μην μπείτε μέσα στον οίκο σας, στο σπίτι σας, αλλά σας είπανε μείνατε μέσα στο σπίτι! Σε ποιο σπίτι; Στο ξένο σπίτι; Στα άψυχα κτήρια, που σήμερα υπάρχουν, αύριο μπορεί να μην υπάρχουν!

Αλλά σας βγάλανε από το σπίτι του Πατρός και σας βάλανε μέσα στα άψυχα τούβλα και μπετά και πηλό!

Η ψυχή σας παιδιά μου θα ηχήσει ως καμπάνα. Οι ύμνοι των Αγγέλων μου θα ηχούν μέσα στις ψυχές σας και στον οίκο του Πατρός μου.

Αυτοί θα κλείσουν τις πόρτες, Εγώ θα ανοίξω το καταπέτασμα του Ουρανού. Αυτοί , θα κλείσουν ακόμα και τα παράθυρα, Εγώ θα μπω από τον Τρούλο.

Και εσείς μαζί με Εμένα ως τα χελιδόνια του Ουρανού, ως οι Άγγελοι του Ουρανού, μαζί με Εμένα παιδιά μου, θα υμνήσετε,

θα δοξάσετε και θα ευλογηθείτε από τον Ουράνιο Πατέρα, από τον Κύριο σας και Αυτή που εσείς την λέτε Αγία Τριάδα!

Αυτοί φοβούνται, φοβούνται το βλέμμα μου που είναι πάνω στα μάτια σας, φοβούνται την ψυχή μου που είναι ριζωμένη μέσα στο σώμα σας και στην ψυχή σας. Φοβούνται τους χτύπους της καρδιάς μου, που χτυπάει μαζί με την καρδιά σας και θα ηχεί ως καμπάνα, για να καταλάβουν ότι η Ορθοδοξία, ουδέποτε δεν σταμάτησε να λαλεί, ποτέ δεν τυφλώθηκε, ποτέ δεν κουφάθηκε, αλλά πάντοτε η Ορθοδοξία ηχεί ως μια ισχυρή καμπάνα στις ψυχές σας, ψυχές μου!

Δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε όσο υμνείτε Εμένα, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε όσο υμνείτε τον Πατέρα, δεν έχετε τίποτα να φοβηθείτε, όσο γονατίζετε μπροστά στην Αγία Τριάδα και στην μητέρα Παναγία, που σας έδωσα επί της γης και σας σκεπάζει με την αγκάλη της.

Άραγε… μην φοβόσαστε παιδιά, την φωνή μου θα την ακούσετε μέσα στις ψυχές σας, οι ψαλμοί που θα βγουν, από το στόμα των Ιερέων, των Αγγέλων μου και από τους αναγνώστες μου.

Εσείς τους λέτε ψάλτες, Εγώ τους λέω αναγνώστες, της άνω γνώσεως που με την φωνή τους ψάλουνε τα λόγια του Δαυίδ, αλλά μέσα από τα λόγια του Δαυίδ, ποιανού λόγια είναι αυτά;

Του Ουρανίου Πατρός σας Παιδιά μου!

Νομίζουνε ότι θα σας κλείσουνε μέσα και οι καμπάνες δεν θα ηχούν. Εκείνη την ώρα που η Ανάσταση του ανθρώπου γίνεται μέσω του Κυρίου σας, μέσω της Ανάστασής Μου, ο Ουρανός έχει την μεγάλη Λειτουργία επί της γης και επί του Ουρανού.

Αμήν λέγω υμίν!

ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr