ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.40 – ΠΕΡΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΓΛΩΣΣΑΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ – ΜΟΝΑΧΟΣ Β.Δ. ΕΛΛΑΔΟΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΜΟΝΑΧΟΣ ΒΟΡ. ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. - 11 Νοέ 2020 - 20:37

Είπε ο Κύριος:

Κρύβονται πολλά πράγματα. Αλλά θα έλθει, ο καιρός που θα επιτρέψει ο Ουράνιος Πατήρ να τα δείτε με γυμνό μάτι. Όμως αυτό θα αργήσει λίγο!

Χοϊκός άνθρωπος είναι ο άνθρωπος που ζει επί της γης, αλλά δεν καταλαβαίνει τα ουράνια, επειδή είναι δεμένος με την ύλη και έχει βαρύτητα προς την γη και όχι προς τον ουρανό. Εσείς το ονομάζεται, ο νόμος της βαρύτητας.

Είχε ανάγκη ο Θεός να βγάλει πλευρά από τον Αδάμ για να φτιάξει την Εύα; Όχι βεβαίως. Όμως με αυτό δείχνει την ουσίαν της ύλης. Δηλαδή, ότι πήρε την ύλη (το σώμα) και έφτιαξε ύλη. Δείχνει επίσης ότι η ύλη μένει στην γη, γι΄αυτό δεν έφερε από επάνω την Εύα.

Με το θέμα της ύλης, μην μπερδεύεσθε, με τις παραβολές. Αυτή η πράξη είναι ο συμβολισμός της ύλης.

Αν δεν έπαιρνα από τον Αδάμ τμήμα για να δημιουργήσω την Εύα, δεν θα καταλαβαίνατε την αναπαραγωγή σας εκεί κάτω.

Με τις ανάγκες της ύλης, εσείς αναπαράγετε την ύλη (τα παιδιά), όπως τα φυτά από την γη. Η γη είναι αυτή που αναπαράγει τα φυτά, είτε είναι αρσενικά, είτε θηλυκά.

Για δείτε την γυναίκα. Αναπαράγει πάλι ένα φυτό, δηλαδή τον άνθρωπο, είτε αρσενικό, είτε θηλυκό. Ο ουρανός όμως αναπαράγει την βροχή, η οποία δεν είναι ούτε αρσενική ούτε θηλυκή. Το ίδιο συμβαίνει και με τον αέρα.

Οι ψυχές σας, δεν είναι θηλυκές ή αρσενικές. Όταν όμως έρχονται στην ύλη, γίνονται αρσενικές ή θηλυκές.

Τον Αδάμ, ως άγγελον τον έφερα κάτω. Ως παραβολή ισχύει ότι πήρα χώμα και τον έπλασα. Δια λόγου έκανα την ύλη, δηλαδή το σώμα.

Την Πέμπτη ημέρα δημιούργησα τα ζωντανά. Με τον Αδάμ, δείχνω όλην την διάστασιν της ύλης. Είναι παραβολικό!

Το χώμα αντιπροσωπεύει την ύλη. Δεν αναπαράγω ψυχήν. Δεν αναπαράγω ύλην σ΄αυτό το σημείο. Την ψυχή άνωθεν την φέρνω.

Αργότερα θα δείτε ότι θα έχετε πολύ αλλοιωμένη μετάφραση των κειμένων, από αυτήν της αρχαίας μορφής με την μετάφρασιν κατά πολλούς και όχι εν θελήματι από πολλούς.

Αλλά τόσον εννόησαν των ουρανίων λέξεων!

Εσκεμένων μετέτρεψαν και αρχικήν γλώσσαν και μετάφρασιν ουσίας μετά. Εγράφησαν επί τούτους αμαρτίαν πολλάς, είτεν σε κόσμον ετούτον είναιν, είτεν σε κόσμον διαλεχτόν από Εμέ είναιν!

Είδατε ποτέ εσείς εκεί κάτω την σοφίαν του Θεού; Ακούσατε ποτέ την γλώσσαν των Αγγέλων; Με ακούσατε ποτέ Εμένα πριν 2000 χρόνια πως μιλούσα;

Μιλούσα όλες τις γλώσσες του κόσμου, αλλά ποτέ δεν ξέχασα την γλώσσα του Πατέρα μου. Και για να το εκφράσω πιο καθαρά, θα σας πω ποια είναι η γλώσσα του Πατέρα μου.

Η γλώσσα αυτή, έχει κυματισμούς, ήχους και δονήσεις, που ξυπνούν το μυαλό και συσχετίζουν τον δεσμόν σε όλην την ύλη του μυαλού και πραγματοποιούνται κύματα μαγνητικά με την γλώσσαν σας. Και αυτά έρχονται σε άμεση επαφή με τους ουράνιους κυματισμούς.

Και δονείται ο ήχος αυτός και φτιάχνει και αποθηκεύει όλα αυτά τα οποία έρχονται από την σοφία του Ουρανού μέσα στο μυαλό σας.

Γι΄αυτό παιδιά μου, μην παραξενευτείτε, όταν θα ακούσετε την γνήσια γλώσσα η οποία θα κυριαρχήσει μετά ιδών (γεγονότων) αυτών.

Πρέπει να καταλάβετε, ότι όταν σας μιλώ με τις πραγματικές ουράνιες έννοιες, ξυπνάω μέσα στις ψυχές σας και στον νουν σας κάτι που παρέλειψαν να σας δώσουν με το έτσι θέλω.

Όταν θα διαβάσετε την γλώσσαν αυτήν και όταν τα αυτί σας θα σφυριλατηθεί με την γλώσσαν αυτήν, με τα μάτια κλειστά θα διαβάσετε τα ουράνια κείμενα και θα καταλάβετε, όλην την Ουράνιαν εξέλιξίν από την αρχήν μέχρι το τέλος στην πορείαν των πραγμάτων.

Και τότε θα μπορέσετε να διαβάσετε και να καταλάβετε, όλα τα αρχαία κείμενα, το οποία εις την γλώσσαν ετούτην εγράφησαν.

Για δείτε τι δόνησιν πήρατε μέσα από αυτές τις 4 λέξεις που είπα.

Παιδιά μου, γράψτε, πόσοι σοφοί πέρασαν από την χώραν σας, με τι κυματισμούς και δονήσεις μπόρεσαν και άρπαξαν την σοφίαν του Θεού μέσα στο μυαλό τους. Διότι μίλησαν την γλώσσαν των Αγγέλων.

Ε! αυτή είναι η πραγματική φωτισμένη γλώσσα εκ Θεού.

Πηγαίνετε σε έναν αρχαίον βράχον και διαβάστε τα γράμματα που είναι επάνω γραμμένα και προσπαθήστε να τα καταλάβετε, βάσει αυτών των αρχαίων που σας έμαθαν. Ουδέν ουσίαν θα βγάλετε. Και θα σας πω τι εννοώ με την λέξιν ουσίαν.

Θα βγάλετε βεβαίως κάποιαν άκρη ως απλήν μετάφρασιν, όμως το πραγματικό νόημα δεν θα μπορέσετε να το βγάλετε, διότι λείπουν οι δονήσεις!!

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr