ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.6 – Μωυσής μοναχός εκ Πρεβέζης

ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΜΩΥΣΗΣ ΜΟΝΑΧΟΣ ΕΚ ΠΡΕΒΕΖΗΣ. - 27 Δεκ 2019 - 21:25

Την εποχή που έγινε η επιλογή των Ευαγγελίων, υπήρχαν γνωστά στον τότε κόσμο του τέταρτου αιώνα, πάνω από 50 χειρόγραφα Ευαγγέλια. Ποιός έκανε την επιλογή ώστε να μας δωθούν τα τέσσερα γνωστά μόνο; Γιατί μας δόθηκαν τόσα λίγα, αφού ο Χριστός μιλούσε επί τρία χρόνια ακατάπαυστα και όλες οι βιβλιοθήκες του κόσμου δεν θα χωρούσαν τα όμορφα λόγια Του! Γιατί όσα δεν πρόλαβαν να εξαφανίσουν, τα ονόμασαν “απόκρυφα”;

Την απάντηση την δίνει ο Κύριος στα “Ουράνια μηνύματα”.

Σχεδόν πάντα, η κρατική εξουσία εμπλέκονταν στην θρησκευτική και την καθιστούσε χειραγωγούμενη, για να μην καταλάβουμε σε βάθος τι εστί Θεός.

Καθότι πολιτικοί και θρησκευτικοί είναι δυο αφεντικά που έχουν ένα αφεντικό!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται πάντοτε στο πέρασμα των αιώνων, έως και σήμερα. Είτε, δια των Αυτοκρατόρων, είτε δια βασιλικών επιτρόπων, είτε βιαίως μέσω διωγμών και αιρέσεων, είτε διά κρατικής μισθοδοσίας, η πίστη μας δέχεται πάντοτε σφοδρές επιθέσεις με σκοπό την αλλοτρίωση ώστε να μετατραπούμε σε άβουλα θρησκευόμενα όντα, χωρίς πνοή, γνώση Θεού και τελική σωτηρία.

Το παρών Ουράνιο μήνυμα είναι εκπληκτικά αποκαλυπτικό και προφητικό.

Επισφραγίζετε εδώ η εγκυρότητα των λόγων του Χριστού.

Ο Ερμής ο Τρισμεγιστος, ήταν ο πρώτος Έλληνας που μίλησε για την Τριαδικότητα του Θεού και μας άφησε πολλά χειρόγραφα, για κάποιους είκοσι χιλιάδες χρόνια π.Χ. στα οποία μας δίνει την πρώτη γραπτή Αποκάλυψη του Θεού.

Είχε πει, ο μέγας σοφός των Ελλήνων, ότι θα έρθει μια εποχή και αυτή θα είναι του σιδήρου, που ήδη διανύουμε, αρχής γενομένης με την είσοδο του εικοστού αιώνα, όπου θα αποκαλυφθεί όλη η χαμένη και κρυμμένη γνώση και τον καιρό εκείνο, ο κόσμος θα επανελληνιστεί!

Γεγονός πού διασταυρώνεται με τις προφητείες της Ορθοδοξίας για Ευαγγελισμό των Εθνών, που φυσικά εμείς πάλι θα τον επιτελέσουμε. Το ξεσκέπασμα της απόκρυφης γνώσης ήδη ξεκίνησε και θα ολοκληρωθεί τέλεια επί Κυβέρνησης Ιωάννου Βασιλέως!

Σοκ και δέος θα κυριεύσει όσους θα τα ζήσουν!

Και επειδή έχουν πειράξει οι μισεροί Κρόνιοι και τις Γραφές, όλα θα αποκατασταθούν σε σύντομο χρόνο όπως μας λέει ο Άχρονος.

Στο κείμενο αυτό θα δείτε πως για μια ακόμη φορά ο Κύριος μιλάει για τέρατα (Νεφελιμ) που δίνουν εντολές στους επίγειους σκλάβους τους.

Κορωνίδα της παγκόσμιας διακυβέρνησης δεν ειναι άνθρωποι!

Απολαύστε γλυκύτητα λόγων, που κατά ακρίβειαν γράφτηκαν με εντολή Του, σε χαρτί.

Δείτε εδώ: ΟΥΡΑΝΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ Ν.6

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr