ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 27 Μαρ 2020 - 20:20
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ     ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ 

 

  1.   3.  2020                            ΟΥΡΑΝΙΑ  ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ 

+++  Πνεύμα το Άγιον λαλεί, για να γραφή εις το χαρτί και να δοθή να διαβαστή, από κάθε μια ψυχή πιστή. Μήπως στο πάρα ένα, κάποιος άνθρωπος εγερθεί. Μήπως από την νάρκη της αδράνειας ξυπνήση και σωθεί. Μήπως συναισθανθή, μήπως τα μάτια του προς Εμέ τον Θεό στρέψη, ίνα από το σκότος της αδιαφορίας, της απιστίας, της αμαρτίας αναβλέψη. 

Ζητούν τώρα οι άνθρωποι της γης, φάρμακο εδώ να βρουν, από τον κορονοϊό να απαλλαγούν. Λαμβάνουν μέτρα προς αποφυγή, κάνουν τα πάντα στην γη. Όμως κανείς τους, δεν στρέφει ψηλά τους οφθαλμούς. Κανείς δεν εκζητεί τον Θεόν. Κανείς δεν σκέφτηκε να ειπεί: Κύριέ μου, μόνον Εσύ μπορείς, να σταματήσης ευθύς, την εξάπλωση αυτού. Όλοι προσπαθούν με μέσα ιατρικά, με κίνητρα ανθρωπινά, μικρά. Ω! άνθρωπε μωρέ! Πόσο ματαιοπονείς! Πόσο και πάλι εμμένεις στην δύναμή σου, χωρίς να ΜΕΤΑΝΟΗΣΗΣ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΩΛΗ ΖΩΗ ΣΟΥ! ΣΥΝΕΤΙΣΟΥ. ΣΚΕΨΟΥ. ΑΝΑΛΟΓΙΣΟΥ, μήπως ο κοπετός του φοβερού αυτού ιού, έχει τον καρπό των δικών σου αμαρτιών;;;;; την φθορά την πνευματική σου;;;; γιατί δεν στρέφεις την κεφαλή σου, σε Εμέ τον Ουράνιο Λυτρωτή σου;;;; γιατί δεν ενθυμήσαι τότε στου Νώε τον καιρό, τον ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟ;  ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΟΜΟΡΡΩΝ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΝΙΝΕΥΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΟΕΙΣ;;;; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΕΚΖΗΤΕΙΣ ;;;; όχι μόνο με λόγια, μα με συναίσθηση, με αυτογνωσία, με αληθινή, με ουσιαστική παιδί Μου αλλαγή, στην γήινή σου πορεία.  

Γιατί κανείς σας δεν μιλά για το ότι Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟΥ ΣΑΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΑΜΑΡΤΙΑ; 

Ασύνετα οδοιπορείς, κάνεις και θεοποιείς τα κατώτερα ένστικτά σου, σκότος απιστίας , ναι, στην ψυχή και στην καρδιά σου. Οι δούλοι Μου και οι Άγιοί Μου, σε έχουν διά τα επερχόμενα δεινά προειδοποιήσει, μα δυστυχώς ειρωνευόσουν αυτούς, ΩΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ, ΩΣ ΜΩΡΟΥΣ. Τώρα που βλέπεις την αλήθεια, τρέμεις και ριγείς ανθρώπινη καρδία, και όμως ούτε τώρα αλλάζεις πορεία, ούτε τώρα δεν προσπίπτεις στην  αυτογνωσία. Προσπαθείς μόνος να τα βγάλης πέρα, με μέτρα εδώ… μα δυστυχώς δεν θα μπορέσης άνθρωπε να σταματήσης τον ιό. 

Σκέψου, λάβε αποφάσεις, ΚΥΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΣ, ΣΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΣΟΥ ΟΜΙΛΩ. Όχι δεν είναι λόγια ανθρωπίνης διανοίας, ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΜΗΝΥΜΑ, ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ, ΕΓΩ Η Τ Ρ Ι Α Δ Α  Η  Α Γ Ι Α . Συνετίσου, αναλογίσου την πορεία της ζωής σου, μετανόησε άνθρωπε της γης, ΟΧΙ ΤΥΠΙΚΑ , ΜΑ ΕΚ ΒΑΘΕΩΝ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΝΙΝΕΥΪΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΙΩΝΑ, ΓΛΥΤΩΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΕΣΩΘΗΣΑΝ ΑΥΤΟΙ. Στο ξαναλέω, θα γενή ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ, Η ΗΡΑ ΘΑ ΑΠΟΒΛΗΘΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΟΡΟ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΟ. Ρώτησε ψυχή τώρα τον δικό σου εαυτό: τι θα διαλέξης;;;;  ΕΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΘΕΟ ή της απιστίας τον παλμό;;;; ΝΑΙ, ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ Ή ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΣΤΙ –κρίσιμη ώρα ψυχή- κλείσε εσύ που γράφεις εδώ την γραφή. Πρέπει σε όλους να δοθή

Αμήν και τω Θεώ δόξα +++ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…