• Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά
Τετάρτη, 3 Ιουνίου, 2026
  • Login
No Result
View All Result
Your text
Triklopodia
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
  • ΡΟΗΗΟΤ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
    • ΕΝΕΡΓΕΙΑ
    • ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ
    • ΜΜΕ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
    • ΔΙΑΣΤΗΜΑ
    • ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ
    • ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ
    • ΕΠΙΒΙΩΣΗ
    • ΜΑΣΟΝΙΑ
    • ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ
    • Α.Τ.Ι.Α
    • ΜΥΣΤΗΡΙΑ
    • ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
    • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ
No Result
View All Result
Triklopodia
No Result
View All Result
Γίνε μέλος στην κοινότητα της Triklopodia στο Viber και μάθε πρώτος τις εξελίξεις!
Μπες στην κοινότητα
Home ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΑΘΕΟΣ Τσίπρας ενοχλήθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον αγιασμό των Rafale: «Κιτς θέαμα»!

4 έτη ago
in ΠΟΛΙΤΙΚΗ
0
Ο ΑΘΕΟΣ Τσίπρας ενοχλήθηκε με τον Εθνικό Ύμνο και τον αγιασμό των Rafale: «Κιτς θέαμα»!
0
SHARES
4
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add triklopodia.gr on Google

Ένα ακόμη ατόπημα από τον Α.Τσίπρα

Σε ένα ακόμη σοβαρό ατόπημα προχώρησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, καθώς τον ενόχλησε ο Εθνικός Ύμνος και ο αγιασμός των μαχητικών αεροσκαφών, Rafale. 

Ο Α.Τσίπρας χαρακτήρισε «κιτς θέαμα» τους παπάδες που ευλόγησαν τα Rafale υπό την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου και κατηγόρησε την κυβέρνηση για «εθνική καπηλεία».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανέλαβε επίσης χθες το αίτημά του για πρόωρες εκλογές ακόμα και μέσα στην πανδημία, καθώς, όπως είπε, είναι ένα αίτημα ευαισθησίας απέναντι στην ανθρώπινη ζωή, γιατί «το μεγάλο και το επείγον ζήτημα είναι να φύγει αυτή η κυβέρνηση που έχει αποτύχει και είναι επικίνδυνη».

Στη συνέντευξη που παραχώρησε χθες στο Kontra Channel υποστήριξε ότι το να φύγει αυτή η κυβέρνηση είναι «ζήτημα ζωής, είναι ζήτημα επιβίωσης, είναι ζήτημα δημοκρατίας». Όπως είπε, μέσα στην πανδημία «η χώρα μας βρίσκεται στη χειρότερη θέση στους σκληρούς δείκτες, στους θανάτους ανά 1.000.000 πληθυσμό σε όλη την Ευρώπη και από τις χειρότερες στον κόσμο» και απέδωσε τις ευθύνες στον πρωθυπουργό γιατί, όπως είπε, άφησε απροστάτευτη την κοινωνία και δεν ενίσχυσε το δημόσιο σύστημα υγείας.

«Ζούμε μία τραγωδία που αντικατοπτρίζεται σε χαμένους ανθρώπους που θα μπορούσαν να έχουν σωθεί. Αναφέρομαι και σε αυτό που υπέδειξε η μελέτη Τσιόδρα – Λύτρα, ότι ένας μεγάλος αριθμός των ανθρώπων που χάνονται θα μπορούσαν να έχουν σωθεί, αν οι συνθήκες στο σύστημα υγείας ήταν διαφορετικές» είπε ο κ. Τσίπρας και εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό:

«Ο κ. Μητσοτάκης είναι αναξιόπιστος, δεν έχει πια σημασία τι λέει, δεν έχω ξαναδεί κυβέρνηση που να μην ασχολείται με τίποτα άλλο παρά να κάνει αντιπολίτευση στην αντιπολίτευση… Λίγη σημασία έχει τι λέει ο κ. Μητσοτάκης, είναι μία κυβέρνηση απολύτως αποτυχημένη και επικίνδυνη για το εισόδημα των εργαζομένων, των νοικοκυριών, της μεσαίας τάξης. Είναι μία κυβέρνηση επικίνδυνη για τη δημοκρατία».

Απέρριψε κατηγορηματικά το ενδεχόμενο συναίνεσης και συνεννόησης τώρα με την κυβέρνηση. «Η αντιπολίτευση στάθηκε στο πλευρό της κυβέρνησης, του είπα να κάνουμε μια κοινή στρατηγική. Τώρα τι συνεννόηση να κάνουμε πάνω στα ερείπια; Τώρα προέχει να φύγει η κυβέρνηση. Τι συνεννόηση να κάνουμε όταν έχει διχαστική ρητορική; Όταν ο εκπρόσωπός του λέει ότι είμαστε ναζί, ότι είμαστε Γκέμπελς, τι συνεννόηση να κάνουμε. Μας χωρίζει άβυσσος, σε αυτό έχει δίκιο».

Απαντώντας σε ερωτήσεις για την ακρίβεια είπε ότι η κυβέρνηση δεν πήρε μέτρα εγκαίρως κι έλεγε ότι η κρίση είναι παγκόσμια, λειτουργεί ως επιταχυντής της ακρίβειας με την πώληση της ΔΕΗ και τα δίκτυα ηλεκτρισμού, αφήνει χωρίς αρμοδιότητες την Επιτροπή Ανταγωνισμού, ενώ οι αυξήσεις στην ενέργεια στη χώρα μας είναι οι μεγαλύτερες στην Ευρώπη.

Ακόμα ο κ. Τσίπρας ανέφερε ότι η κυβέρνηση δημιουργεί καθεστώς απόλυτου ελέγχου στον χώρο της ενημέρωσης, πρωτοφανές γεγονός μετά τη Μεταπολίτευση, με τη λίστα Πέτσα και την ευγενική χορηγία της συντριπτική πλειοψηφία των μέσων ενημέρωσης.

Υποστήριξε ότι οι κυβερνήσεις συνεργασίας είναι κυβερνήσεις σταθερότητας, όπως ήταν -όπως είπε- η δική του κυβέρνηση για τέσσερα χρόνια, ενώ οι μονοκομματικές κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ οδήγησαν τη χώρα στη χρεοκοπία.

Αναφερόμενος στον νέο πρόεδρο του ΚΙΝ.ΑΛ. Νίκο Ανδρουλάκη είπε ότι και γι’ αυτόν και για όλους η δυσκολία είναι, όταν βρεθείς αντιμέτωπος με τα προβλήματα, τι θέση θα πάρεις. Εκεί θα κριθεί, είπε, και τόνισε ότι θα πρέπει να απαντήσει κάποια στιγμή αν θα είναι με τη Δεξιά ή με τη δημοκρατική παράταξη.

pronews.gr

Στείλτε μας τα άρθρα σας στο [email protected]
Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο "Triklopodia.gr", μπορεί να μας ενημερώσει, στο "[email protected]" ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα. Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

Παρόμοια Άρθρα

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκική έκθεση-σοκ: «Ετοιμαστείτε για πόλεμο»

by Aris
2 ώρες ago
Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;
Slider

Η «Γαλάζια Πατρίδα» δείχνει εκλογές στην Ελλάδα το φθινόπωρο; Ποια η σχέση του με τον χρόνο των ελληνικών εκλογών;

by admin
5 ώρες ago
«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»
Slider

«Εγώ πουλάω μόνο σε κυβερνήσεις και κράτη»

by admin
18 ώρες ago
ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΣΟΚ ΓΙΑ ΦΤΩΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ: H δήλωση Άδωνι και το κρυφό σχέδιο

by admin
2 ημέρες ago

Βοηθήστε μας να μείνουμε μάχιμοι με μια μικρή συνεισφορά.

Προτεινόμενα

Σπάνιο ηχητικό – Ο Άγιος Παΐσιος περιγράφει το θαύμα που έκανε η Παναγία στον Άγιο παπα-Τύχων

Σπάνιο ηχητικό – Ο Άγιος Παΐσιος περιγράφει το θαύμα που έκανε η Παναγία στον Άγιο παπα-Τύχων

3 ημέρες ago
ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (30/5/2026)

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (30/5/2026)

4 ημέρες ago
Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

Ο πόλεμος της Big Pharma κατά της φυσικής ιατρικής – 8 υπερτροφές που σιωπούν γιατί θεραπεύουν, αντί να κερδοσκοπούν

4 ημέρες ago

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ [email protected]

Δημοφιλή Άρθρα

  • Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    Ε λοιπόν ΝΑΙ ! Δεν είμασταν τρελλοί όταν από το 2013 λέγαμε ότι το 24ωρο μάς φαίνεται σαν 16 ώρες… ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΤΕ …

    37 shares
    Share 15 Tweet 9
  • ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΕΡΙ του Αγιου ΠΑΪΣΙΟΥ

    42 shares
    Share 17 Tweet 11
  • Ακούστε και θα πάθετε σοκ με το τι άκουσα σήμερα και είδα με τα μάτια μου στο Κολχικό Θεσσαλονίκης. – ΒΙΝΤΕΟ

    26 shares
    Share 10 Tweet 7
  • Θα έρθει και η δική σας ώρα….

    33 shares
    Share 13 Tweet 8
  • ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ (2/6/2026)

    29 shares
    Share 12 Tweet 7

Newsletter

Ενημερώσου πρώτος για τα τελευταία μας άρθρα, ειδήσεις και εκπληκτικές προσφορές! Μείνε συντροφιά με την πιο ανεβαστική πηγή πληροφοριών και ανακαλύψεις. Η περιπέτεια ξεκινάει με ένα κλικ!.
SUBSCRIBE

Κατηγορίες

Χρήσιμα Links

  • Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος
  • Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ)
  • Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών
  • Ελληνική Εθνική Οδική Βοήθεια (ΕΕΟΒ)
  • Σελίδα Εργασίας του ΟΑΕΔ

Ποιοι είμαστε

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Τρικλοποδιας, της πιο ανεβαστικής πηγής ειδήσεων που αναδεικνύει τον ευφάνταστο τρόπο που αντιμετωπίζουμε τα γεγονότα! Εδώ και 15 χρόνια, παρέχουμε μια μοναδική μίξη από ειδήσεις, χιούμορ και θετική ενέργεια. Στον κόσμο μας, τίποτα δεν είναι υπερβολικό και καμία είδηση δεν είναι "απλή". Είμαστε μια εναλλακτική πηγή ειδήσεων, προσφέροντας μια δροσερή προοπτική σε έναν κόσμο που ποτέ δεν σταματά να εκπλήσσει!

  • Ποιοι είμαστε
  • Διαφήμιση στη τρικλοποδιά

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
Triklopodia
No Result
View All Result
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ
  • ΑΠΟΨΕΙΣ
  • ΝΕΑ ΤΑΞΗ
  • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ

© 2009 - 2023 Triklopodia.gr