ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ακραίος εξευτελισμός μιας αυτο-εξευτελισμένης κυβέρνησης.

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΤΟΞΟΤΗΣ. - 15 Οκτ 2020 - 19:27
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Είδηση: το αεροπλάνο που μετέφερε τον ΥΠΕΞ Δένδια από τη Βαγδάτη στην Ελλάδα, υπερίπτατο επί 20′ στα εναέρια σύνορα Τουρκίας -Ιράκ, επειδή οι Τούρκοι δεν του έδιναν άδεια διέλευσης από τον εναέρο χώρο τους, ενώ πριν απογειωθεί είχε ζητήσει και είχε λάβει αυτήν την άδεια.

Όταν τα καύσιμα λιγόστεψαν σε επικίνδυνο όριο, ο Έλληνας πιλότος το ανέφερε. Τότε και μόνον επέτρεψαν στο αεροπλάνο να διασχίσει τον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Η Άγκυρα απέδωσε το περιστατικό σε τεχνικό λάθος της αρμόδιας τουρκικής υπηρεσίας. Αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ακσόι δήλωσε: “Δεν είχατε σχέδια πτήσης”. Και εξευτελισμένη και δαρμένη η ελληνική κυβέρνηση”!

Αυτό είναι ένα καίριο γεγονός, από το οποίο εξάγονται σημαντικά συμπεράσματα, γνωστά σε όλους σχεδόν τους Έλληνες, αλλά η κυβέρνηση επιμένει να “καμώνεται” ότι δεν τα βλέπει. Έχει πάθει γερμανογενή τύφλωση.

1ον. Οι Τούρκοι δεν έχουν μπέσα σε οτιδήποτε. Ο,τι πουν σήμερα θα το αναιρέσουν αύριο και ό,τι συμφωνήσουν σήμερα θα το παραβιάσουν αύριο. Σε ένα μόνον είναι σταθεροί: στο ότι θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε δορυφόρο ή και δουλάκι τους.Και αυτό το προσπαθούν με όλα τα μέσα. Δεν υπάρχουν γι’ αυτούς θεμιτά ή αθέμιτα μέσα, ηθικά ή ανήθικα, δίκαια ή άδικα, ψευδή ή αληθινά. Μετέρχονται κάθε άτιμου μέσου προκειμένου να κερδίσουν, χωρίς να ματώσουν, το στόχο τους.

2ον. Ξέρουν και βάζουν τα σωστά όρια στον υβριδικό πόλεμο που διεξάγουν, ώστε με κάθε κίνηση τους να κερδίζουν πόντους, χωρίς να χάνουν κανέναν. Λίγο πριν τελειώσουν τα καύσιμα, επέτρεψαν τη διέλευση στο κυβερνητικό αεροπλάνο.

Αυτός ο χειρισμός στέλνει το μήνυμα: “Σε εξευτελίζω κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέχρις εκεί που δεν πάει άλλο, αλλά δεν γίνομαι και αιτία να σκοτωθεί ο υπουργός σου. Φθάνω το όριο που έχω θέσει για σας “σκύψω” και εκεί ακριβώς υποχωρώ, για να μην έχω συνέπειες .

Και βγαίνω και από πάνω σου Μητσοτάκη, με πιστευτές στο παγκόσμιο κοινό δικαιολογίες: “Δεν είχατε σχέδια πτήσης”!

3ον. Έχουν τρόπους να εκλογικεύουν όλες τις πράξεις τους, με κατάλληλα ψεύδη. Και έτσι να τις εμφανίζουν ως λογικές και δίκαιες στην παγκόσμια κοινή γνώμη, κυρίως την ευρωπαϊκή. Και η κυβέρνηση “μας” κουφή, άλαλη και άπρακτη σε κάθε πρόκληση και κάθε ψέμα των Τούρκων.

Αποδέχεται, προφανώς με εντολή των Γερμανών, εντελώς εξευτελισμένη και ταπεινωμένη από τις συνεχείς υποχωρήσεις έναντι των Τούρκων, να καθίσει σε τραπέζι διαπραγματεύσεων για να συζητήσει κυριαρχικά δικαιώματα της “γης των Ελλήνων”.

Τα οποία, σε καμία περίπτωση και βάση κανενός επί γης Συντάγματος, δεν μπορούν να μεταβληθούν σε “ιδιοκτησία ή κυριότητα” καμίας κυβέρνησης, ώστε να μπορεί να τα θέσει εν αμφιβόλω ή να τα ξεπουλήσει. Πρέπει να είσαι στυγνός δικτάτορας και “εντεταλμένος”, για να πράξεις κάτι τέτοιο, χωρίς η Ελλάδα να έχει χάσει πόλεμο.

4ον. Όποιον σκύβει, σκύβει, σκύβει…. και πάλι σκύβει στον εχθρό του, στο τέλος φτάνει να γίνεται ένα με το χώμα. Και τότε τον πατάει κάτω σαν το σκουλήκι. Έτσι πάτησαν σαν σκουλήκι και εξευτέλισαν οι Τούρκοι με αυτήν την ενέργεια τους τον Μητσοτάκη, τον Δένδια και όλη την κυβέρνηση που σκύβει, σκύβει, σκύβει…μέχρι να γίνει ένα σερνάμενο σκουλήκι. Εμείς όμως οι Έλληνες τι φταίμε, να μας λογαριάζουν όλοι ως σερνάμενα σκουλήκια;

Για να το ανατρέψουμε “έστε έτοιμοι”!

Ουράνιος τοξότης

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr