ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο αμερικανικός στρατός θα δοκιμάσει «υλικά μυστήριο» που ανήκουν στον όμιλο UFO Blink-182 ,του frontman , στις κυβερνητικές εγκαταστάσεις.

ΚΛΟΙΟΣ. ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ. - 21 Οκτ 2019 - 14:30
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Νέες πληροφορίες σχετικά με τη συμφωνία μεταξύ της Ακαδημίας Τεχνών και Επιστημών (TTSA) και του Στρατού των ΗΠΑ δείχνουν ότι ο στρατός θέλει να επαληθεύσει τους ισχυρισμούς της ερευνητικής ομάδας UFO για ανεξήγητα κράματα και “τεχνολογικές καινοτομίες”.

Η συναρπαστική συνεργασία μεταξύ της ομάδας, η οποία ανήκε στον πρώην κιθαρίστα των Blink-182, Tom DeLonge, και ο στρατός έκαναν πρωτοσέλιδα τις τελευταίες ημέρες, καθώς πολλοί αναρωτήθηκαν ποια μορφή θα έπαιρνε η συνεργασία.

Η ομάδα έχει ισχυριστεί ότι κατέχει μια σειρά από μυστηριώδη μεταλλικά κράματα που λέγεται ότι είναι πέρα ​​από την τρέχουσα τεχνολογία μηχανικής. Τώρα, τα έγγραφα που σχετίζονται με τη Συμφωνία Συνεργατικής Έρευνας και Ανάπτυξης (CRADA), που κυκλοφόρησε από την ιστοσελίδα της Ζώνης Πολέμου, δείχνουν ότι ο στρατός θέλει να επιχειρήσει να ελέγξει τις αξιώσεις του TTSA.

“Η Ακαδημία Τεχνών και Επιστημών της Αστέρια είναι μια εταιρεία με καινοτομίες υλικών και τεχνολογιών που προσφέρουν δυνατότητες ανάπτυξης για στρατιωτικά οχήματα εδάφους” , αναφέρουν τα έγγραφα.

“Αυτές οι τεχνολογικές καινοτομίες έχουν αποκτηθεί, σχεδιαστεί και παραχθεί από τον Συνεργάτη [TTSA], αξιοποιώντας τις προόδους στα μετα-υλικά και την κβαντική φυσική για να ωθήσουν τα κέρδη απόδοσης”.

Η συμφωνία συνεχίζει να λέει ότι η κυβέρνηση θέλει να «αξιολογήσει, να δοκιμάσει και να χαρακτηρίσει» το υλικό στις κυβερνητικές εγκαταστάσεις για να τις συγκρίνει με γνωστά προϊόντα και να καταλάβει τι θα έπρεπε να αναπαράγει με προοδευτικούς ρυθμούς.

“Αν η κυβέρνηση μπορεί να επαληθεύσει τις αξιώσεις των υλικών λύσεων από τον συνεργάτη, τότε μπορούν να γίνουν σημαντικές εξελίξεις στις δυνατότητες των πλατφορμών εδάφους του στρατού όσον αφορά την ασφάλεια, την προστασία της δύναμης και τη μείωση του βάρους” , προσθέτει.

Τα έγγραφα αποκαλύπτουν επίσης ότι η συμφωνία θα λήξει τον Σεπτέμβριο του 2023.

https://www.rt.com/usa/471363-us-army-ufo-groups-mystery-material/

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RUSSIA TODAY : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…