ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΑΝΤΙχριστος και τα ΑΝΤΙ του

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 12 Αυγ 2021 - 20:32
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Επειδή έρχεται ο ΑΝΤΙχριστος πρέπει και όλα γύρω του να γίνουν ΑΝΤΙ και να κάνουν την μεγάλη αλλαγή.

Του εωσφόρου του αρέσει να ΑΝΤΙγράφει τον Χριστό γι αυτό όλα πρέπει να αλλάξουν σε μία καινή και κενή κτίση πάνω στο όνομά του και την διαβολική βασιλεία του.

Ο άνθρωπος πρέπει να γίνει ΑΝΤΙάνθρωπος ,να αλλάξει η γενετική του ταυτότητα μέσα από τα εμβόλια της γονιδιακής θεραπείας.

Ακόμη και τα ζώα θέλουν να τα εμβολιάσουνε. Τίποτα να μην μείνει αναλλοίωτο. Και τα δέντρα και αυτά πρέπει να καούν και να πάρουν την θέση τους με την αναδάσωση νέα πατενταρτισμένα δέντρα-μπόλια .Ακόμη και αυτό το κλίμα πρέπει να αλλάξει. Οι τροφές πρέπει να μεταλλαχθούν….Τα πρόσωπα να μεταποιηθούν σε μάσκες….

Η ευλαβής πίστη πρέπει να ΑΝΤΙκατασταθεί από την υγειονομική πίστη. Ακόμη και η Θεία Λατρεία και Κοινωνία να γίνει διαδικτυακή κοινωνία.

Για τα ψάρια ακόμη δεν γνωρίζουμε. Για τα όρθια ναι, δέχονται από μόνα τους την γονιδιακή αλλαγή τους μα για τα οριζόντια, κάτι θα φροντίσουν και γι’αυτά.

-ΝΑΥΤΙΛΟΣ-

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…