ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΑΝΤ1 βλασφημεί την αειπαρθενία της Θεοτόκου

ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ. - 9 Σεπ 2017 - 20:18
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Σχόλιο Ιστολογίου Κατάνυξις: Είναι αλήθεια πως ζούμε σε μια πονηρή εποχή, που δοκιμάζονται οι αντοχές μας. Σε πολιτικό επίπεδο διεφθαρμένοι πολιτικοί νάνοι ξεπουλάνε την πατρίδα μας και μας εγκαλούν  ως φασίστες.

Σε οικονομικό επίπεδο αχόρταγοι ολιγάρχες φτωχοποιούν εκατομμύρια ανθρώπους, εγκαλώντας τους ως άπληστους επειδή δανείστηκαν οι κυβερνήτες τους για να διαφθείρουν τον λαό. Σε τοπικό επίπεδο ξεριζώνεται βίαια κάθε τι παραδοσιακό. Ισοπεδώνονται έννοιες όπως  η οικογένεια, η νοικοκυροσύνη, η αρχοντιά, οι αντρίκειες κουβέντες, η γέννηση, η ταφή, η παιδεία, η τιμή στους πρεσβυτέρους, η αγάπη στην πατρίδα κ.α. με όχημα την μπουλντόζα του ρατσισμού. Εγκαθιδρύονται και κυριαρχούν πάσης φύσεως ανωμαλία και το μίσος, ενώ διώκονται με μανία η αλήθεια, τα όσια και τα Ιερά του τόπου μας.

Η μεγαλύτερη όμως εκτροπή, η πιο επικίνδυνη προδοσία, συμβαίνει στην Ορθοδοξία. Οι εκκλησιαστικοί μας ταγοί, τυφλωμένοι από τα φώτα της Εσπερίας, μιλούν μόνον για την αγάπη στο όνομα του Ιησού Χριστού, ζώντας το ψέμα της αιρέσεως. Η Εκκλησία βιώνει νέο διωγμό, εκείνων των παραδοσιακών Ιερέων και μοναχών που καταγγέλλουν την αίρεση του Οικουμενισμού.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο, φαινόμενα όπως το τρέιλερ του τηλεοπτικού σταθμού Αντέννα, που προσβάλλουν το πρόσωπο της Θεοτόκου, σατιρίζουν την Ορθόδοξη πίστη μας και ρίχνουν στάχτη στα μάτια του πιστού λαού, αναφερόμενοι δήθεν στον αιρετικό πάπα, μένουν ατιμώρητα.

Είναι περισσότερο πιθανό να θιχτεί κάποιος καρδινάλιος χωρίς “χιούμορ”, παρά να υπάρξει η επιβαλλόμενη αντίδραση της Εκκλησίας της Ελλάδος. Για το Φανάρι όπου η σήψη της αιρέσεως είναι προχωρημένη και μη αναστρέψιμη, σφοδρή αντίδραση περιμένουμε μόνον αν… θιχτεί ο “αδερφός” Πάπας.

Απομένει στο υγιές γονίδιο του πιστού λαού, να βάλει στη θέση τους, τους ασεβείς εμπνευστές, της αναίσχυντης τηλεοπτικής διαφήμισης και να ακυρώσει τα σχέδιά τους.

Τρέιλερ ANT1 TV Παρθένα Ζωή | Έρχεται

https://katanixis.blogspot.gr/2017/09/1.html

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.

Loading…