ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ

ΚΥΠΡΟΣ. - 2 Απρ 2022 - 7:27
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Σταθερά ταγμένος νονός της συνωμοσίας για διάλυση της Κυπριακής Δημοκρατίας η Βρετανία δημοσίευσε πρόσφατα κολοβό χάρτη της Κύπρου, με αφαιρεμένα από αυτόν τα κατεχόμενα μέρη μας και τα τελευταία αποικιακά απομεινάρια των βάσεων. Αντί άλλης δικής μας αντίδρασης η Αδούλωτη Κερύνεια υιοθετεί και προωθεί την σχετική ανακοίνωση του Δήμου Κερύνειας, με την οποία συμφωνεί απόλυτα.

Είναι υποχρέωσή μας όμως ταυτόχρονα, να σημειώσουμε ότι ο ίδιος κολοβός χάρτης της Κύπρου συζητείται εδώ και 48 χρόνια και διαμορφώνεται στις δικοινοτικές συνομιλίες για λύση ΔΔΟ. Θα πρέπει λοιπόν η φωνή διαμαρτυρίας μας να στραφεί μαζικά από όλους και ενάντια και στις Δικοινοτικές συνομιλίες για λύση ΔΔΟ, διότι αν επιτρέψουμε στη διαδικασία να ολοκληρωθεί, το τελικό αποτέλεσμα θα είναι ο νέος αυτός Βρετανικός Χάρτης, τον οποίο καταγγέλλουμε. Με λύση ΔΔΟ η Κυπριακή Δημοκρατία θα διαλυθεί και κατάληξη της Κύπρου θα είναι αυτός ο τριχοτομημένος Χάρτης. Θα απομείνει ένα τριχοτομημένο ακυβέρνητο «κιτρινισμένο φύλλο» ριγμένο στην Ανατολική Μεσόγειο.

Από το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια

22.03.30 – Η αμφισβήτηση της Κυπριακής Δημοκρατίας από τη Βρετανία

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr