ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Β.Σόιμπλε τραβάει πάλι το «χαλί» κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης: «Η Ελλάδα δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να πάρει την επόμενη δόση»

ΔΙΕΘΝΗ. - 9 Νοέ 2015 - 17:50
Loading...

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ Η ΧΩΡΑ

Για άλλη μια φορά ο Β.Σόιμπλε τραβάει το ‘χαλί΄κάτω από τα πόδια της κυβέρνησης και προδικάζει ότι δεν θα εκταμιευθεί η δόση των 2 δισ.ευρώ, παρά το γεγονός της ψήφισης των 48 αιματηρών προαπαιτούμενων τα οποία θα εξαθλιώσουν τον ελληνικό λαό πέραν κάθε νοσηρής φαντασίας.

«Η Ελλάδα δεν έχει κάνει όλα τα απαραίτητα βήματα για να λάβει τη βοήθεια», υποστήριξε κατά την άφιξή του στο Eurogroup o Γερμανός υπουργός Οικονομικών.
Μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου λίγα λεπτά πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Eurogroup, ο κ. Σόιμπλε τόνισε ότι «δύσκολα θα υπάρξει συμφωνία σήμερα, ωστόσο θα πρέπει να ακούσουμε τι έχουν να πουν οι θεσμοί. Η Ελλάδα δεν έχει κάνει ακόμη τα απαραίτητα βήματα ώστε να διεκδικήσει τη δόση των 2 δισ. ευρώ.»
Τις προθέσεις του Βερολίνου είχε αποκαλύψει νωρίτερα και η αναπληρώτρια εκπρόσωπος του γερμανικού υπουργείου Οικονομικών Φριντερίκε Φον Τισενχάουζεν.
«Βρισκόμαστε στη φάση όπου η τρέχουσα δόση ύψους 2 δισεκατομμυρίων ευρώ δεν μπορεί να εκταμιευτεί, διότι δεν έχουν εφαρμοστεί ακόμα όλα τα ορόσημα», δήλωσε.
Ωστόσο, αρνήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση σχετική με την έκβαση της συνεδρίασης, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι «το Eurogroup γίνεται στις Βρυξέλλες και όχι εδώ». Πάντως το να έχει την οικονομική πρωτοκαθεδρία μια χώρα που έχει στιγματισθεί από απίστευτα σκάνδαλα διαφθοράς όπως η Γερμανία είναι εξωφρενικό.

Πολλά πρέπει να αλλάξουν στην ΕΕ αλλιώς θα «βουλιάξουν» όλοι για να επιπλεύσει το Βερολίνο.

ΠΗΓΗ

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter