ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο δήμος της Νέας Υόρκης στέλνει τα αποτυπώματα των ανεμβολίαστων δασκάλων στο FBI!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. - 28 Φεβ 2023 - 10:38

Τους επισημαίνει ως «ταραχοποιούς» για να μην ξαναβρούν εργασία!

Ο Δήμος της Νέας Υόρκης απέστειλε τα αποτυπώματα των ανεμβολίαστων δασκάλων της πόλης στο FBI και τους «χαρακτήρισε» ως «δημιουργούς προβλημάτων» για να μην μπορούν να βρουν αλλού εργασία, επιδεικνύοντας όχι μόνο τιμωρητική διάθεση αλλά και εκδικητική.

Οι εκπαιδευτικοί προχώρησαν σε μήνυση κατά της δημαρχίας της πόλης.

Η πόλη «μαρκάρισε» επίσης τους δασκάλους, τους οποίους επειδή αρνήθηκαν να κάνουν το εμβόλιο για τον COVID-19, με έναν ειδικό κωδικό που μπορεί να επηρεάσει την ικανότητά τους να βρουν άλλη δουλειά, ανέφερε το Fox  News .

Οι εργαζόμενοι κατέθεσαν μήνυση μετά την ανακοίνωση του δήμαρχου της Νέας Υόρκης Έρικ Άνταμς (D.) στις 6 Φεβρουαρίου ότι αίρει την εντολή της πόλης για τον COVID.

Κατά τη διάρκεια της θητείας, 1.780 υπάλληλοι της Νέας Υόρκης, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του Υπουργείου Παιδείας, του Υπουργείου Υγείας, του NYPD και του FDNY, έχασαν τη δουλειά τους επειδή αρνήθηκαν το εμβόλιο, σύμφωνα με τη New York Post . 

Η πόλη αρνήθηκε τη θρησκευτική εξαίρεση για έναν δάσκαλο που είχε εργαστεί σε δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης για 15 χρόνια. «Πρόκειται για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής» είπε ο ίδιος.

Οι υπάλληλοι της πόλης που απολύθηκαν επειδή αρνήθηκαν το εμβόλιο πρέπει να υποβάλουν εκ νέου αίτηση για θέσεις εργασίας, χωρίς εγγύηση για τους προηγούμενους μισθούς ή τις παροχές τους.

 «Τα αποτυπώματά τους αποστέλλονται στο FBI και στις Υπηρεσίες Ποινικής Δικαιοσύνης της Νέας Υόρκης.

Επομένως, αυτό έχει αντίκτυπο στην εν εξελίξει δυνατότητά τους να βρουν εργασία σε άλλα μέρη» , είπε ο John Bursch, δικηγόρος που εκπροσωπεί τους δασκάλους στην αγωγή τους κατά της πόλης.

pronews.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr