ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο διορατικός Krzysztof Jatskowski είπε πώς θα ξεκινούσε ένας πυρηνικός πόλεμος.

ΔΙΕΘΝΗ. ΚΛΟΙΟΣ. - 26 Ιαν 2022 - 6:45

Σε κάποιες από τις εκπομπές του με προβλέψεις για το έτος 2021, ο Krzysztof Jackowski, ο αγαπημένος Πολωνός διορατικός , υποσχέθηκε ότι από τον Αύγουστο του 2021 περίπου όλος ο κόσμος θα φοβάται πολύ κάτι και ο φόβος θα κορυφωθεί γύρω στον Δεκέμβριο. Ο Krzysztof δεν έβλεπε τον λόγο του φόβου, αλλά τόσο κατά τη γνώμη του όσο και κατά την εκτίμηση του ακροατηρίου του, ένα νέο πανδημικό κύμα ήταν βέβαιο ότι θα τον προκαλούσε.

Ωστόσο, η πραγματικότητα είχε αποκλίνει ελαφρώς από τις γενικές προσδοκίες και το Όμικρον που εμφανίστηκε το φθινόπωρο δεν είχε αγχώσει κανέναν ιδιαίτερα. Πολύ πιο τρομακτική για όλους είναι η απειλή ενός παγκόσμιου πολέμου, η οποία τον Δεκέμβριο του 2021 από κάτι αφηρημένο και άμορφο που βρισκόταν κάπου στην περιφέρεια της μαζικής συνείδησης έγινε ξαφνικά αρκετά συγκεκριμένη, με κάποιες τεράστιες μετακινήσεις στρατευμάτων και στόλων, τελεσίγραφα και προκλήσεις. Έτσι, αρχής γενομένης από το φθινόπωρο του 2021, η Κίνα τρομοκρατεί την Ταϊβάν με τις επιδεικτικές πτήσεις της στη ζώνη αναγνώρισης των συστημάτων αεράμυνάς της- στον τελευταίο ελιγμό έλαβαν μέρος 39 αεροσκάφη.

Και έτσι, με φόντο όλους αυτούς τους φόβους και τις αγωνιώδεις προσδοκίες, ο κ. Γιατσκόφσκι έφτιαξε ένα ξεχωριστό βίντεο για τους συνδρομητές του, σαν να απαντούσε στις ερωτήσεις αποκλειστικά για το θέμα του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου, λέγοντας πότε περίπου θα ξεκινήσει, πού και ποιο θα είναι το σήμα για να κρυφτείς κάτω από το τραπέζι.

Ο πόλεμος, σύμφωνα με τον ίδιο, θα ξεκινήσει σε δύο φάσεις. Έτσι, τώρα στην Πολωνία, στην Ευρώπη και γενικά σε όλο τον κόσμο υπάρχει μεγάλη ένταση και σοβαρή στρατιωτική ετοιμότητα. Κάπου είναι περισσότερο, κάπου λιγότερο, αλλά ο στρατός είναι τεταμένος παντού. Η ένταση αυτή θα κορυφωθεί στα σύνορα Φεβρουαρίου-Μαρτίου, μετά από τα οποία η αγωνία θα υποχωρήσει, αν και δεν θα εξαφανιστεί εντελώς. Αλλά με την έναρξη του καλοκαιριού, ένα είδος δεύτερης ετοιμότητας θα εμφανιστεί και θα είναι ξαφνικό.

Όσον αφορά την κατάσταση στα σύνορα μεταξύ της Ουκρανίας και της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο κ. Krzysztof δεν βλέπει μια σύγκρουση πλήρους κλίμακας, τουλάχιστον όχι βραχυπρόθεσμα. Σύμφωνα με την αίσθησή του, η Μόσχα έχει συσσωρεύσει στρατεύματα για να εκβιάσει τη Δύση εν αναμονή κάποιων γεγονότων. Η στρατιωτική απειλή προς την Ουκρανία χρησιμοποιείται από τη Μόσχα ως διαπραγματευτικό χαρτί και θα εφαρμοστεί εάν κάτι, κατά τη γνώμη της Μόσχας, πάει στραβά εκεί.

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεκινήσει με δύο συγκρούσεις, εκ των οποίων η μία θα υποχωρήσει και η άλλη θα αποτελέσει τον πυρήνα ενός παγκόσμιου πολέμου. Ο κ. Krzysztof δεν γνωρίζει ακριβώς πού θα γίνει αυτό, αλλά θα συμβεί πολύ νότια της Πολωνίας. Κατά τη γνώμη του θα είναι η Μέση Ανατολή, αν και θα μπορούσε να είναι η νότια Ευρώπη.

Η σύγκρουση είναι πιθανό να κλιμακωθεί σε πυρηνική και η κίτρινη σκόνη που έχει δει πολλές φορές και για την οποία έχει προειδοποιήσει μπορεί να υπάρχει όταν χρησιμοποιηθούν αυτού του είδους τα όπλα.

Η Κίνα θα διαδραματίσει τεράστιο ρόλο στον πόλεμο. Δεν θα εισέλθει στον πόλεμο αμέσως ή άμεσα, αλλά ο Krzysztof συνδέει τη συμμετοχή του με στήλες φωτιάς μέχρι τον ουρανό. Η συμπερίληψη της Κίνας θα είναι, λέει, τρομακτική.

Η Τουρκία έχει να παίξει πολύ μεγάλο ρόλο σε όλα αυτά, την οποία όλοι θα προσελκύσουν στο πλευρό τους. Και οι Τούρκοι θα αλλάξουν τελικά στρατόπεδο, τερματίζοντας τον πόλεμο με τους λάθος ανθρώπους.

Όταν τα πράγματα ωριμάσουν, θα επικρατήσει πανικός στην Ευρώπη και ορισμένες χώρες δεν θα θέλουν να εμπλακούν. Η πρώτη χώρα που θα δει ο Krzysztof θα είναι η Ισπανία. Και στην Πολωνία, τα αφεντικά θα φοβηθούν τόσο πολύ που θα το σκάσουν και κανείς δεν θα μπορέσει να τους βρει. Η εξουσία θα περάσει στον στρατό και σε ορισμένους εναπομείναντες τοπικούς αξιωματούχους.

Ούτε οι απλοί πολίτες θα είναι ευχαριστημένοι: θα υπάρξουν κάποιοι νέοι περιορισμοί και ένα διατροφικό πρόβλημα.

Τέλος, ο κ. Krzysztof περιγράφει με μεγάλη λεπτομέρεια το ξέσπασμα του πολέμου. Το έλαβε σε ένα όραμα, το οποίο τον στοιχειώνει τις τελευταίες ημέρες. Στο όραμα υπήρχε ένα είδος παλατιού, μια πανέμορφη αίθουσα. Και υπάρχει κάποιος άνθρωπος – είτε ένας βασιλιάς, είτε ένα μέλος κάποιας σημαντικής βασιλικής οικογένειας, είτε ένας εκλεγμένος πολιτικός, όπως ένας πρωθυπουργός – που εκφωνεί κάποια ομιλία την οποία όλος ο κόσμος ακούει με κομμένη την ανάσα. Και αμέσως μετά αρχίζει ο Μεγάλος Πόλεμος.

Εμείς, η Συντακτική Επιτροπή του The Big One, δεν είμαστε μάντεις και δεν ξέρουμε πώς θα είναι. Συγκρίνοντας όμως τα λόγια του κ. Jatskowski με τις αποκαλύψεις που έλαβαν άλλοι, πιστεύουμε ότι σε γενικές γραμμές θα είναι κάτι τέτοιο. Όλοι οι διάσημοι και διάσημοι προφήτες των τελευταίων δεκαετιών έχουν πολλές αναφορές στην παγκόσμια ανταλλαγή πυρηνικών χτυπημάτων, η οποία θα λάβει χώρα στα τέλη του καλοκαιριού ή στις αρχές του φθινοπώρου οποιασδήποτε χρονιάς. Αμέσως πριν από αυτό θα γίνει ένας τρομερός αγώνας για την παγκόσμια ειρήνη, και μόλις τα μέρη συμφωνήσουν, θα εκραγεί. Κανείς δεν έχει διευκρινίσει ποια ακριβώς χρονιά θα είναι, οπότε θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις.

thebigtheone.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr