ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο δισεκατομμυριούχος S. Druckenmiller προειδοποιεί για «μεγαλύτερη φούσκα περιουσιακών στοιχείων»

ΔΙΕΘΝΗ. - 19 Μάι 2023 - 18:37
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram
Όλο και πιο ανησυχητικές προβλέψεις

Ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής Stanley Druckenmiller υποστηρίζει ότι η «φούσκα των πάντων» σε ό,τι αφορά τα αξιόγραφα παγκοσμίως δεν έχει σκάσει, παρά το γεγονός ότι η νομισματική σύσφιξη έχει αυξήσει το κόστος δανεισμού και έχει περιορίσει τηn ρευστότητα, μετριάζοντας τις υπερβολές.

Όπως λέει, «κάθομαι εδώ και κοιτάζω κατάματα τη μεγαλύτερη και πιθανώς πιο διογκωμένη φούσκα περιουσιακών στοιχείων – ξεχάστε ότι έχετε δει ποτέ μέχρι. Δεν έχει ξανασυμβεί κάτι ανάλογο. Επί 10-11 χρόνια βιώνουμε μια απίστευτη κατάσταση.

Εάν οι φούσκες δεν… ξεφουσκώσουν, αν η οικονομία και οι αγορές δεν… ψυχρανθούν, τα ωστικά κύματα από το σκάσιμο, το “μπαμ”, θα παρασύρουν τα πάντα στο πέρασμά τους», τόνισε στο επενδυτικό συνέδριο Sohn.

«Διατηρήστε… χαμηλά τα κέρδη σας, να είστε ανοιχτόμυαλοι και, αν υπάρξει σκληρή προσγείωση, θα υπάρξουν απίστευτες ευκαιρίες», επισήμανε για όσους έχουν σχετική επιχείρηση.

freepik

el.gr

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr