ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

ο ΘΕΟΣ δεν ξέχνα και δείχνει το μέλλον της Τουρκίας… νεκρά τα δυο εγγόνια του δολοφόνου του Σολωμού στο σεισμό

ΕΘΝΙΚΑ. - 24 Φεβ 2023 - 19:09

Τα δυο εγγόνια του δολοφόνου Κενάν Ακιν του ήρωα μας στην Κύπρο Σολωμού Σολωμού μεταξύ των νεκρών στην ομάδα βόλεϊ των Τουρκοκυπρίων κατά την διάρκεια του σεισμού. ο ΘΕΟΣ δεν ξέχνα και δείχνει το μέλλον της Τουρκίας.

ουδεις  Ελλαδίτης χαιρεκακει , όπως χάρηκαν οι δολοφόνοι Τούρκοι όταν είδαν το παλληκαρι μας αιμόφυρτο. Αλλά και να αφήσουμε την νεοποχιτικη αγαπησιολογια …να βλέπουμε πώς ενεργεί ο πνευματικός νόμος και να ετοιμαζόμαστε ότι μπορεί σύντομα να έρθει ο δολοφόνος Τούρκος.
 πάλι στην αυλή μας.

Κατά του Κενάν Ακίν, ο οποίος όταν πυροβόλησε τον 26χρονο Σολωμού ήταν υπουργός του ψευδοκράτους και πράκτορας των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, και καταζητείται από την Interpol, που τον έχει επικηρύξει με το ποσό των 460 χιλιάδων ευρώ. Διεθνές ένταλμα σύλληψης για τη δολοφονία Σολωμού, έχει εκδοθεί επίσης για ακόμη δέκα άτομα.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/02/blog-post_976.html

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr