ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο κακός χαμός στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης: Μαζικές οι μεταφορές παράνομων μεταναστών από την Τουρκία

ΕΛΛΑΔΑ. - 26 Ιούν 2019 - 21:01
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Έρχονται με ότι μέσο θέλουν

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αφίξεις παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα, καθώς η χώρα έχει αυτοκαταργήσει κάθε έννοια συνόρων.

Κάθε μέρα δεκάδες αλλοδαποί καταφθάνουν στην Αλεξανδρούπολη με κάθε τρόπο, φορτηγά, αυτοκίνητα, φουσκωτές βάρκες.Μόνο με αλεξίπτωτα δεν έχουν πέσει ακόμη.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι η χθεσινή εικόνα από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όταν εκατοντάδες παράνομοι μετανάστες έφθασαν με σκάφος του λιμενικού στο λιμάνι της πόλης.

Μετά την περισυλλογή τους, μεταφέρθηκαν στο ΤΟΛ του λιμανιού όπου έγινε η πρώτη «καταγραφή» τους (με ότι στοιχεία επιλέξουν να δώσουν οι ίδοι χωρίς δυνατότητα διασταύρωσης) και διαπιστώθηκε ο ακριβής αριθμός.

Και αυτή η ομάδα παράνομων μεταναστών θα μεταφερθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Φυλακίου στην Ορεστιάδα.

Από την πλευρά τους τα στελέχη του ΛΣ σημειώνουν πως έχει παρατηρηθεί τις τελευταίες ημέρες «χαλάρωση» των μέτρων στα θαλάσσια… «σύνορα» από την πλευρά της Τουρκίας με αποτέλεσμα οι σύγχρονοι «δουλέμποροι» (σημ. μόνο… δουλέμποροι δεν είναι βέβαια) σε συνδυασμό και με τις καλές καιρικές συνθήκες να το εκμεταλλεύονται και να μετακινούν παράνομα πρόσφυγες.

Με άλλα λόγια, το συμπέρασμα από την «βαθυστόχαστη» αυτή ανάλυση, είναι ότι ανάσχεση των κυμάτων των παράνομων μεταναστών, επαφίεται στην… καλή διάθεση της Τουρκίας και μόνο.

Η Ελλάδα όχι μόνο είναι παντελώς ανίκανη να κάνει το οτιδήποτε, αλλά και αρνείται πεισματικά με περίσσιο φανατισμό να κάνει το οτιδήποτε, στο όνομα μιας διαστρεβλωμένης και επικίνδυνα ερμηνευμένης, με ιδεοληπτικούς όρους, αντίληψης περί «αλληλεγγύης».

pronews.gr

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…