ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ

ΠΡΟΦΗΤΙΚΑ ΠΟΙΗΜΑΤΑ. - 7 Φεβ 2020 - 13:03
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

ΜΕΓΑ    ΤΟ    ΟΝΟΜΑ    ΤΗΣ    ΑΓΙΑΣ    ΤΡΙΑΔΟΣ 

                        Ο  ΚΥΡΙΟΣ  ΙΗΣΟΥΣ  ΧΡΙΣΤΟΣ  ΜΙΛΑ  ΓΙΑ  ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ  ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ 

+++ Γράψε παιδί αμαρτωλό, λόγο Ουράνιο και Θεϊκό, Τριάς Αγία ευλογώ, Τριάς Αγία ομιλώ και σφραγίζω το γραπτό με τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό. Θα σας μιλήσω για την ΜΑΓΕΙΑ που μαστίζει την σημερινή κοινωνία και φανερώνει του ανθρώπου , την φοβερή από Εμέ αποστασία. 

Ο Κύριός σας Ιησούς Χριστός, για να σας λυτρώσω από τον βρωμερό εχθρό, έγινα άνθρωπος και ανέβηκα εις τον Σταυρό και υπάρχουν άνθρωποι  εις την σημερινή εποχή, που έχουν σατανική ψυχή και με την μαγεία , παραδίδουν εις τον σατανά, τα ιδικά Μου τεκνία. Μάστιγα φοβερή   για την ανθρώπινη φυλή και η τιμωρία Μου γι’ αυτήν θα είναι ανελέητη και αυστηρή. Στον δρόμο περπατάς, επάνω σε μάγια πατάς, την πόρτα σου ανοίγεις και τα μάγια αντικρύζεις. Λάδια μελετημένα, χώματα από τάφους φερμένα και στα σπίτια σκορπισμένα. Βελόνες και καρφιά, κούκλες, φωτογραφίες και χίλια μύρια ακόμα αντικείμενα σατανικά, όλα αυτά , όπλα εις τα χέρια εχόντων σατανική καρδιά, που ποιούν ό,τι τους διδάξη ο βρωμερός σατανάς, που μισεί και θέλει να εξολοθρεύση την ανθρώπινη γενιά. Και το μαρτύριο των ανθρώπων ξεκινά. Χωρίς έλεος, τα χτυπήματα απανωτά. Άλλοι σκοτώνονται σε ατύχημα αυτοκινητιστικό, άλλοι παθαίνουν εγκεφαλικό, άλλοι λιώνουν στο κρεβάτι του πόνου, σαν το κερί, χωρίς ο γιατρός να μπορή, τι έχουν να αποφανθή. Άλλοι δεμένοι με τα δίχτυα τα σατανικά, δεν μπορούν να παντρευτούν ή να κάνουν παιδιά ή χωρίζουν τα ανδρόγυνα χωρίς σοβαρή αιτία καμιά. Γκρίνια καταστροφική, όπου η μαγεία στην μέση μπή. Μαγεία εις τα πηγάδια , για να ξεραθούν. Μαγεία εις τα ζώα να μην γεννούν. Μαγεία εις τα φυτά, να μην καρποφορούν. Μαγεία, μαγεία, μαγεία φοβερή, για πράγματα και θέματα, που του ανθρώπου το μυαλό δεν χωρεί. Και υποφέρουν τα δικά Μου παιδιά και πονά η δική Μου Πατρική καρδιά. Πονώ που υποφέρουν τα παιδιά Μου, αντί να χαίρωνται και να αγάλλωνται  με την προστασία την δικιά Μου. Όποιος από κοντά Μου απομακρυνθεί, όποιος από την στάνη Μου έξω βγει, από τον λύκο τον νοητό θα κατασπαραχθή, γιατί αυτός σαν λέων ωρυόμενος καραδοκεί, αφρούριστη ψυχή να βρή, αμέσως να της επιτεθή. 

Εγώ έχω δώσει όπλα ακατανίκητα εις τα παιδιά Μου, μα αυτό δεν τα χρησιμοποιούν και άοπλα μένουν τα φτωχά Μου. Και με την πρώτη δοκιμασία, σε λάθος μέρη τρέχουν και ζητούν σωτηρία. Τρέχουν στους μάγους και στις χαρτορίχτρες, και παντός είδους απατεώνες και αγύρτες, που τους τρώνε τα λεφτά κα τους τυλίγουν ακόμα πιο δυνατά με τα νύχια τα σατανικά. « Μα κόρακας, κοράκου μάτι δεν βγάζει»  και διάβολος, του διαβόλου τα σχέδια δεν αλλάζει. Μόνον μεταξύ τους συμφωνούν, πώς μεγαλύτερο κακό να ποιούν. Ενώ εάν κοντά σε Με τον Θεό και Πατέρα τους ρθούν, την σωτηρία τους δωρεάν θε να βρουν. Με τακτική εξομολόγηση και Θεία Κοινωνία, συμμετοχή εις τα μυστήρια τα Θεία, κανείς δεν ημπορεί να πειράξη τα ιδικά Μου τεκνία. 

Όποιοι σέβονται και τιμούν τον Τίμιο και Ζωοποιό Σταυρό, όπλο έχουν ανίκητο και κραταιό, που δεν ημπορεί ούτε να το αντικρύση ο βρωμερός εχθρός. Ο καθαρά εξομολογημένος και συχνά κοινωνημένος, τυφλώνει και κατατροπώνει  τον εχθρό, γιατί λάμπει εντός του το Θεϊκό Μου Φως. Όλοι οι μάγοι και αν ενωθούν, με όλες τους τις δυνάμεις μαγείες να ποιούν και όλοι οι δαίμονες μαζί , τίποτα δεν ημπορούν να κάνουν εις την πιστή εις Εμένα ψυχή. Θωρακιστήτε αγαπητά Μου παιδιά, με τα όπλα Μου τα Θεϊκά και τίποτα μην φοβάται η δική σας καρδιά. ΟΜΩΣ ΟΥΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΕ! ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΥΣΤΥΧΗ ΨΥΧΗ, ΠΟΥ ΕΡΓΑ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΠΟΙΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ ΔΕΝΕΙ ΤΑ ΙΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΕΚΝΙΑ, ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΘΑ ΖΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ. Πολύ Είμαι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΘΕΟΣ, για της μαγείας το μεγάλο κακό, γι’ αυτό τάχιστα θα δεχθήτε το ΜΕΓΑΛΟ ΤΙΜΩΡΩ. Με τον «ΠΟΛΕΜΟ» και τον «ΣΕΙΣΜΟ» κάθε ΜΑΓΟΣ και ΣΑΤΑΝΙΣΤΗΣ θα εξαφανιστή από την ιδική Μου γη,γιατί την θέλω εντελώς καθαρή από την φοβερή βρωμιά αυτή. Άγγελοι εξολοθρευτές, θα εξολοθρεύσουν όλες αυτές τις σατανικές ψυχές, για να ημπορή να ανασάνη η γη Μου και να βλαστάνη και υγιείς καρπούς να βγάνηΕργάτες Μου εργαστήτε εντατικά, ενημερώστε και σώστε τα πρόβατά Μου τα απολωλά και φέρτε τα πάλι εις την δική Μου αγκαλιά, να βρουν ασφάλεια και ζεστασιά, πριν να είναι αργά. Δείξτε τους τον δρόμο τον σωστό, που οδηγεί εις Εμένα τον Τρισυπόστατο Θεό, για να σωθούν από τον βρωμερό εχθρό.

Αμήν γένοιτο και δόξα τω Τρισυποστάτω Θεώ. +++ 

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΟιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

ΤΟ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΛΛΙΩΡΑ

 

 

Loading…