ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΜΠΟΓΔΑΝΟΣ ΓΥΡΕΥΕΙ ΑΥΣΤΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ. - 12 Αυγ 2019 - 13:15
Loading...

Βέβαια, επί ΣΥΡΙΖΑ αλλιώς μας τα’ λεγε ο… δάγκας. Να, για παράδειγμα, δήλωνε στις 29 Ιανουαρίου: «αυτό που θα έχει συμβεί με την ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών είναι η υποθήκευση ενός μέρους της εθνικής μας ταυτότητας και η υποψηφιότητά μας ως έθνους για χοντρά μπλεξίματα στο μέλλον, το οποίο δεν μπορούμε να προβλέψουμε. Αυτό που θα μείνει θα είναι ένα αμφίαιμο έθνος ψευδομακεδόνων, οι οποίοι με τη στήριξη των προαιώνιων και παραδοσιακών εχθρών του ελληνισμού θα μας δημιουργήσουν πάρα πολύ σοβαρά προβλήματα».

Ιδού και η… νέα θέση του επί της προδοσίας, προσαρμοσμένη στην νέα κυβερνητική πραγματικότητα του Κούλη ρεζίλη:

«Ένα από τα ευαίσθητα ζητήματα που άπτονται του αντικειμένου της Επιτροπής είναι η Συμφωνία των Πρεσπών. Επί του γράμματος και του πνεύματος της συγκεκριμένης συμφωνίας πολλές έριδες έχουν καταγραφεί, πολλοί θα συμφωνήσουμε, πολλοί θα διαφωνήσουμε. Έχω όμως τη βεβαιότητα, ότι όλοι ευρισκόμενοι εντός της αιθούσης συμφωνήσαντες και διαφωνήσαντες, υπέρ ψηφίσαντες και κατά ψηφίσαντες την εν λόγω συμφωνία, θα βρεθούμε σύμφωνοι, στο ότι καλούμαστε να επιβλέψουμε την κατά το δυνατόν αυστηρότερη εφαρμογή της. Εισηγούμαι, λοιπόν, η Επιτροπή να ασκήσει εποπτεία και έλεγχο σε παραμέτρους τήρησης της συμφωνίας».

Σε όσους πατριώτες ψήφισαν την Νουδούλα, για «να τιμωρήσουν τους συριζαίους προδότες της Μακεδονίας μας», ευχόμεθα… περαστικά και… εις άλλα με υγείες! Πάλι κορόιδα πιάστηκαν, αλλά είναι… μαθημένοι, καθώς δεν είναι η πρώτη τους φορά!

ethnikismos.net

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σουΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Για τον Άγγελο της Καρδιάς μας.- Θέλω να ζήσω, είμαι γεμάτος ζωή. Η κραυγή απόγνωσης ενός Έλληνα Χριστιανού.

Θανατηφόρα τροχαία ατυχήματα, η μεγαλύτερη εθνική και κοινωνική μάστιγα.
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter