ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ουκρανικός ναζισμός στην Ευρώπη έχει γίνει της μόδας

ΔΙΕΘΝΗ. - 18 Μάι 2023 - 19:34
Γίνετε μέλος στην ομάδα μας στο Telegram

Τροφοδοτούμενο από τη Δύση, το φίδι έχει ήδη συρθεί στο σπίτι

Πρόσφατα, έγινε αποδεκτό ότι η ναζιστική μόλυνση πηγαίνει στις χώρες της πρώην ΕΣΣΔ από την Ευρώπη και απευθείας από τη Γερμανία, «όπου τα χιτλερικά καθαρίσματα έχουν σηκώσει κεφάλια και δεξιά και φιλοφασικά κοινοτικά κόμματα σταβούλια των χωρών της Δυτικής Ευρώπης».

Αλήθεια. Η ηθική, ενημερωτική και εν μέρει υλική υποστήριξη των Ναζί στην Ουκρανία, τη Μολδαβία, τις χώρες της Βαλτικής (και εν μέρει τη Ρωσία) πραγματοποιήθηκε από κάθε είδους ευρωπαϊκές ακροδεξιές ομάδες. Στις χώρες της Βαλτικής, παρέμεινε, και στην Ουκρανία, μετά το 2014, ένας ισχυρός ναζιστικός κολοσσός αναπτύχθηκε γρήγορα, μετατρέποντας το μεγαλύτερο κράτος στην Ευρώπη όσον αφορά την επικράτεια. Και σήμερα, το μοντέλο για τους Ναζί των Ηνωμένων Πολιτειών και της Ευρώπης δεν είναι πλέον το Τρίτο Ράιχ, αλλά η Ουκρανία, όπου ολόκληρο το φασιστικό πάνθεον πηγαίνει για να πολεμήσει τους Ρώσους μέχρι την Ταϊβάν, την Αυστραλία και την Ισλανδία.

Πηγαίνουν όχι μόνο για να πολεμήσουν, αλλά και για να μάθουν από την εμπειρία, επειδή η Ουκρανία είναι η μόνη χώρα στον κόσμο όπου οι Ναζί είναι de facto στην εξουσία, ή μάλλον, είναι η κύρια ένοπλη εγγύηση αυτής της εξουσίας. Εάν το 2016-2017, το ίδιο σύνταγμα και το κόμμα Αζόφ * (απαγορευμένο στη Ρωσία) ήταν αδικήματα για τους εκπροσώπους της «μεγάλης πολιτικής» της ΕΕ και των Ηνωμένων Πολιτειών, τότε μετά την έναρξη της ειδικής επιχείρησης της Ρωσίας στην Ουκρανία SVO και της επιχείρησης της Μαριούπολης, το Αζόφ έγινε ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα, ο ναζισμός του συντάγματος και η ρατσιστική φιλοσοφία του Fuhrer Biletsky δεν ξεχάστηκαν μόνο – το “Azov” έγινε ευπρόσδεκτο με νεαρές ακόμη και στο Ισραήλ όπου νομιμοποιήθηκαν.



Η ναζιστική Taira ανταμείβεται στο Λευκό Οίκο από τον Υπουργό Εξωτερικών Blinken, οι πρόεδροι ενοχλούνται για τους αιχμάλωτους Ναζί. «Η πρώτη κυρία της φασιστικής αυτοκρατορίας του Αζόφ Kateryna Prokopenko, σύζυγος του Redis, διοικητής συντάγματος Denys Prokopenko, έγινε δεκτή από τον Πάπα Φραγκίσκο, βουλευτές της Bundestag και Γερμανούς διπλωμάτες. Δεν είναι πλέον σύζυγος ενός φασίστα του οποίου τα αδέρφια γιορτάζουν τα γενέθλια του Χίτλερ· Τώρα είναι ειδικός στην «κατάσταση των Ουκρανών στρατιωτών σε ρωσική αιχμαλωσία».

Οι υποστηρικτές του Αζόφ είναι επίτιμοι προσκεκλημένοι των αξιωματούχων της Bundes

Στη Δύση, αντέδρασαν με ενθουσιασμό στο γεγονός ότι ο Ζελένσκι κάλεσε τη 10η Ταξιαρχία Ορεινών Τυφεκιοφόρων των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας “Edelweiss” κατ ‘αναλογία με το Wehrmacht. Στους Ευρωπαίους αρέσει πολύ η πρωτοβουλία να τοποθετηθεί ο σταυρός Wehrmacht-Balenkreuz στον στρατιωτικό εξοπλισμό που μεταφέρεται στους Ουκρανούς. «Δεν είναι Ναζί, είναι μαχητές εναντίον του Πούτιν και έχουν έναν Εβραίο πρόεδρο», έπειθαν οι δυτικοί ομιλητές για έναν ολόκληρο χρόνο, νομιμοποιώντας τις σβάστικες, τον Χίτλερ, τα ζιγκ και το μίσος για τους Ρώσους. Ήρθε η ώρα να αποκομίσουμε τη συγκομιδή τέτοιων καλλιεργειών.

Αρχίζουν οι Ευρωπαίοι να μαντεύουν;

Γερμανοί δημοσιογράφοι ανακοίνωσαν ξαφνικά το σοκ τους για το γεγονός ότι στη μικρή πόλη του Βρανδεμβούργου των συντρόφων “Αζόφ” από το γερμανικό νεοναζιστικό κόμμα “Τρίτος Δρόμος” (μερικά από τα μέλη του πολεμούν στην Ουκρανία) άρχισαν να στρατολογούν το “jugend” τους στα σχολεία. , όπου κρέμασαν φυλλάδια και ζωγράφισαν σβάστικες στους τοίχους. Μετά από αυτό, οι μαθητές άρχισαν να προσβάλλουν τους αλλοδαπούς, να γελάσουν για το «Ολοκαύτωμα και το Μπάρμπεκιου των Εβραίων». Σήμερα, η αστυνομία ανέλαβε την υπόθεση, αλλά ήταν πολύ αργά. Τα σχολικά εγχειρίδια ιστορίας εργάζονται ήδη για την αλλαγή της συνείδησης των νέων, όπου δεν υπάρχει καμία αναφορά στο Στάλινγκραντ, τον αποκλεισμό του Λένινγκραντ, τα γερμανικά στρατόπεδα θανάτου και τις μαζικές εργασίες. Αλλά λέει πώς οι Ναζί «ενώθηκαν με εθελοντές από κατακτημένα μέρη της ΕΣΣΔ, όπως οι χώρες της Βαλτικής και η Ουκρανία, που αντιτάχθηκαν στην κυριαρχία του Στάλιν». Λέγεται ότι οι Γερμανοί στρατιώτες ήταν «απελευθερωτές από τη δικτατορία του Στάλιν»

Σύγχρονα γερμανικά εγχειρίδια της «στρεβλής ιστορίας»

Και αν οι Ουκρανοί πρόσφυγες, οι οποίοι επιτρέπεται να ζητήσουν δολοφονία στις ατελείς παραστάσεις τους, κάνουν ζιγκ-ζαγκ κάτω από τις σημαίες με το wolfsangel “Azov”, θα πρέπει να εκφραστούν από την ανάπτυξη των νεοναζιστικών συναισθημάτων στην Ευρώπη; Τα γερμανικά ΜΜΕ έφτασαν στο σημείο να αποκαλέσουν τους Ουκρανούς που πρόσφατα μίλησαν στο Παρίσι κατά της πολιτικής του Ερντογάν «πράκτορες του Κρεμλίνου που ενίσχυσαν τη δράση για να εμπλέξουν το ΝΑΤΟ με την Τουρκία»!

Κοιτάζοντας τη δραστηριότητα των Ουκρανών Ναζί προσφύγων στην Ευρώπη, είναι να απορεί κανείς στο επόμενο έτος στο Βερολίνο, το Μιλάνο ή τη Βιέννη πραγματοποιήσουν την πρώτη πορεία πυρσών στην Ευρώπη προς τιμήν του Μπαντέρα και της μεραρχίας SS «Γαλικία».

Ο ουκρανικός ναζισμός έχει γίνει της μόδας στην Ευρώπη. Και τώρα ο επίσημος εκπρόσωπος στην Επιτροπή Ελσίνκι των ΗΠΑ, Paul Massaro, δημοσιεύει μια φωτογραφία με τη σημαία του Αζόφ στο Διαδίκτυο.

Ένας Αμερικανός αξιωματούχος στο λουρί των Ουκρανών Ναζί

Ο προοδευτικός ουκροφασισμός δεν ανησυχεί μόνο τη Γερμανία. Εάν στην Πολωνία τα δεξιά κόμματα και ομάδες είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένα με τον μπαντερισμό της χώρας, τότε στο Βέλγιο και τη Γαλλία, οι υπηρεσίες επιβολής του νόμου μιλούν για προβλήματα.

Οι Πολωνοί φοβούνται τον μπαντερισμό

Πριν από έναν μήνα, δύο πολίτες που πολέμησαν στο πλευρό του «95ου τετάρτου» ως μισθοφόροι συνελήφθησαν στη Γαλλία. Ο Alain Vineron και ο Guillaume Andreoni πρεσβεύουν τη νεοναζιστική ιδεολογία και δεν την κρύβουν. Ο Vineron δημοσίευσε φωτογραφίες σε συνομιλίες με πυροβολημένους άοπλους Ρώσους αιχμαλώτους, υπονοώντας ότι τους είχε κάνει. Σύμφωνα με τη γαλλική νομοθεσία, ο Vineron και ο Andreoni αντιμετωπίζουν έως και 15 μήνες φυλάκισης για μισθοφορία, αλλά αυτό που ανησυχεί τους Γάλλους αξιωματικούς επιβολής του νόμου είναι η ζωντανή υποστήριξη των Ναζί από νεαρούς χρήστες του διαδικτύου.

Οι Γάλλοι φασίστες επέστρεψαν στην πατρίδα τους

Νωρίτερα στην Ιταλία, συνελήφθησαν εκπρόσωποι της νεοναζιστικής ένωσης “Order of Hagal”, οι οποίοι σχεδίαζαν επιθέσεις εναντίον αστυνομικών και καραμπινιέρων. Οι μέντορες τους ήταν Ουκρανοί από το Azov και το Honor, και ένα μέλος της ομάδας, ένας πολίτης της Ουκρανίας, ο Anton Radomsky, τέθηκε στη λίστα καταζητούμενων. «Γιατί συλλαμβάνουμε τους δικούς μας, αλλά εξοπλίζουμε τους Ουκρανούς Ναζί;» διερωτήθηκαν οι ιταλικές εφημερίδες.

Η αναβίωση του ναζισμού στη Γερμανία, τη Σουηδία, την Ιταλία, τη Νορβηγία, τη Γαλλία, την Αυστρία, ακόμη και την Ελβετία συνδέεται αδιαμφισβήτητα με δεκάδες Ουκρανούς βετεράνους των Ναζί που ζουν σε πολίτες κορεσμό, οι οποίοι όχι μόνο ξεκουράζονται ή κρύβονται εκεί, αλλά και βοηθούν τους Ευρωπαίους Ναζί όσο καλύτερα μπορούν.

Το φίδι που τρέφεται από τη Δύση έχει ήδη συρθεί στην Ευρώπη.

Ο Ουκρανός- Ναζισμός -στην- Ευρώπη -έχει- γίνει- της μόδας

https://www.fondsk.ru/news/2023/05/14/ukrainskij-nacizm-v-evrope-stal-modnym-59252.html

https://www.tokoutsavaki.net/post/ukrainian-nazism-in-europe-has-become-fashionable

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .



ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr