ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Πούτιν Έβαλε Την Ελλάδα Στη Λίστα Των Χωρών Εχθρών Της Ρωσίας! Ο Ακήρυχτος Πόλεμος Μόσχας Αθήνας!

ΑΠΟΨΕΙΣ. - 18 Μαΐ 2021 - 8:37
Loading...
Υποστηρίξτε το triklopodia με μια δωρεά για ανεξάρτητη ενημέρωση

Με εντολή του Πούτιν, στις 14 Μαΐου η Ρωσική κυβέρνηση ενέκρινε τον κατάλογο των Χωρών Εχθρών της Ρωσίας, με τις Χώρες αυτές να είναι: ΗΠΑ , Μεγάλη Βρετανία , Ουκρανία, Γεωργία, Λιθουανία, Εσθονία, Λετονία, Τσεχία, Πολωνία!

Αυτές είναι η άμεσες εχθρικές χώρες προς την Ρωσία, και ακολουθεί ένας δεύτερος κατάλογο σύμφωνα με σενάρια, με Χώρες που δεν ήταν φιλικοί προς τη Ρωσία, όπως : Ελλάδα, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σλοβενία, Κροατία, Αλβανία , Ιαπωνία!

Το γιατί δεν βρίσκεται η Τουρκία σε καμιά από τις δύο Λίστες, έχει να κάνει ότι για την ώρα, η Τουρκία εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Ρώσων, με την ανοιχτή κόντρα που έχουν με τις ΗΠΑ, αυτό όμως, ανα πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει, λόγο του αναξιόπιστου της Τουρκίας, και να γίνει ο κύριος εχθρός των Ρώσων!

Ποια είναι η αλήθεια για την Ελλάδα;

Η Μόσχα έχει βάλει απέναντι την Ελλάδα, και απόλυτα δικαιολογημένα σε ότι αφορά τα Ρωσικά συμφέροντα, καθώς η πρώην Κυβέρνηση Σύριζα, και η τωρινή Κυβέρνηση της ΝΔ, έχουν μετατρέψει την βόρεια Ελλάδα σε μια τεράστια βάση προώθησης των Αμερικανικών Δυνάμεων σε Σκόπια, Βουλγαρία, Ρουμανία και Ουκρανία!

Σε συνδυασμό με την Αμερικανική Βάση στην Σούδα, και την Αλεξανδρούπολη να είναι το βασικό λιμάνι προώθησης των Αμερικανικών στρατευμάτων στην περιοχή, οι Ρώσοι δικαιολογημένα μας έχουν βάλει στην δεύτερη Λίστα των μή φιλικών Χωρών, ελπίζω με τα Χαϊβάνια που μας Κυβερνούν, να μην πούμε στην Πρώτη Λίστα!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης email: spyros.priftis76@yahoo.gr

priftisnews

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr

Loading…