ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο Πούτιν στη θ. Λειτουργία Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού στο Κρεμλίνο. Στο ναό των τσάρων..

ΔΙΕΘΝΗ. - 7 Ιαν 2023 - 7:40

….περνάει το μήνυμα και πασών των Ρωσιών θα ενώσει όλες τις Ρωσίες.

Ο Πούτιν στη θ. Λειτουργία Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού στο Κρεμλίνο. Στο ναό των τσάρων.. περνάει το μήνυμα και πασών των Ρωσιών θα ενώσει όλες τις Ρωσίες ( Μικρή Ρωσία, Λευκή Ρωσία, Νέα Ρωσία..) .

Ο Πούτιν παρακολουθεί τη θ. Λειτουργία των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού στο Κρεμλίνο της Μόσχας

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν γιορτάζει τα Χριστούγεννα σε λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου του Κρεμλίνου της Μόσχας «Ο καθεδρικός ναός προς τιμήν του Ευαγγελισμού της Μητέρας του Θεού ήταν η οικιακή εκκλησία της οικογένειας του μεγάλου δουκάτου. Ο πρύτανης του καθεδρικού ναού του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου ήταν παραδοσιακά ο εξομολογητής του τσάρου»

Το Πρακτορείο ειδήσεων SM.News. Το TASS μετέδωσε ότι ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν γιορτάζει τα Χριστούγεννα σε μια θεία λειτουργία στον Καθεδρικό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στο Κρεμλίνο της Μόσχας..

Πέρυσι, ο Ρώσος ηγέτης παραβρέθηκε σε χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην Εκκλησία του Σωτήρα μια κατ’ οίκον εκκλησία στο Νόβο-Ογκάριοβο.

Για δύο συνεχόμενα χρόνια ο Βλαντιμίρ Πούτιν γιόρτασε τα Χριστούγεννα στον Καθεδρικό Ναό της Μεταμόρφωσης στην Αγία Πετρούπολη. Αυτός ο ναός κατέχει σημαντική θέση στη ζωή του προέδρου: εδώ βαφτίστηκε στη βρεφική ηλικία.
Για αρκετά χρόνια, ο αρχηγός του κράτους επισκέφτηκε διάφορα μοναστήρια και εκκλησίες στη Ρωσία: στη Γιακουτία, την Καρελία, τις περιοχές Βορόνεζ, Κοστρόμα, Τβερ, Νίζνι Νόβγκοροντ, Περιφέρεια Κρασνοντάρ.

Αρκετές φορές ο Βλαντιμίρ Πούτιν παρευρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία στη Μόσχα. Το 2000 ήταν η Εκκλησία της Ζωοδόχου Τριάδας στο Sparrow Hills, το 2001 ο Πρόεδρος πέρασε τη νύχτα των Χριστουγέννων στον Καθεδρικό Ναό του Χριστού Σωτήρος.

dimpenews.com

Loading...

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr