ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο προγνωστικός προγραμματισμός των καρτών των Ιλουμινάτι είναι κάτι παραπάνω από αυτό που σκεφτήκαμε.

ΚΛΟΙΟΣ. ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ. - 8 Μάι 2020 - 8:31

Οι Δίδυμοι Πύργοι καταστράφηκαν 33 χρόνια μετά την έναρξη της κατασκευής (1968) και 33 χρόνια μετά το «9-1-1» έγινε ο αριθμός έκτακτης ανάγκης (επίσης το 1968).

«Διότι δεν παλεύουμε ενάντια στη σάρκα και το αίμα, αλλά ενάντια στις κυριαρχίες, ενάντια στις δυνάμεις, ενάντια στους κυβερνήτες του σκοταδιού αυτής της εποχής, ενάντια στους πνευματικούς ξενιστές της κακίας στα ουράνια μέρη». Εφεσίους 6:12
Το Illuminati είναι ένα αυτόνομο παιχνίδι καρτών που δημιουργήθηκε από τον Steve Jackson Games, εμπνευσμένο από το βιβλίο του 1975, The Illuminatus! Τριλογία, των Robert Anton Wilson και Robert Shea.
Το παιχνίδι έχει δυσοίωνες μυστικές εταιρείες που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για τον έλεγχο του κόσμου με διάφορα μέσα, όπως νόμιμα, παράνομα και ακόμη και μυστικιστικά.
MrAlanC
Quantum of Conscience
ΑΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Οιοσδήποτε θίγεται από άρθρο ή σχόλιο που έχει αναρτηθεί στο “Triklopodia.gr”, μπορεί να μας ενημερώσει, στο “triklopodia@hotmail.gr” ώστε να το αφαιρέσουμε άμεσα. Ομοίως και για φωτογραφίες που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Στην Τρικλοποδιά ακούγονται όλες οι απόψεις . Αυτό δε σημαίνει ότι τις υιοθετούμε η ότι συμπίπτουν με τις δικές μας .ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr