ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΚΟΠΙΑΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ … Α.ΤΣΙΠΡΑ, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 800.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ!!

ΑΔΑΛΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ. ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΕΘΝΙΚΑ. - 24 Ιαν 2018 - 21:45
Loading...

 George Adalis B

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από την πλευρά της Σκοπιανής πολιτικής ηγεσίας, για το τεράστιο συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην Πρωτεύουσα της Μακεδονίας την Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος των Σκοπίων κ.Μπουτάρη, δήλωσε ότι «είναι πολύ κακή η

αντίληψη ότι η Μακεδονία είναι μόνο Ελληνική»! Ο πολιτικός αυτός που νίκησε στις πρόσφατες αυτοδιοικητικές εκλογές που διεξήχθησαν στα Σκόπια, άνοιξε τον χορό των δηλώσεων στους κυβερνητικούς παράγοντες της γειτονικής χώρας!

Ετσι, την σκυτάλη πήρε ο Σκοπιανός υφυπουργός Υγείας κ.Πολάκη, ο οποίος χαρακτήρισε «φασίστες ακροδεξιούς» τους 800.000 που πήγαν και διαδήλωσαν την Κυριακή! Ο Σκοπιανός υφυπουργός δήλωσε ότι «τον τόνο έδωσαν οι νοσταλγοί της Χούντας στην Ελλάδα που τόσο κακό έκαμαν σε αυτή τη γειτονική χώρα»!

Ο Εκπρόσωπος της Σκοπιανής Κυβέρνησης κ.Τζανακόπουλο, δήλωσε ότι «είναι λαϊκιστές όσοι υποστηρίζουν τέτοια συλλαλητήρια»!

Αρκετοί εκλεγμένοι Σκοπιανοί κυβερνητικοί Βουλευτές, σε επαρχίες των Σκοπίων όπως η Καβάλ, δήλωσαν με νόημα ότι «στο συλλαλητήριο υπήρξαν ακραίες και γραφικές φωνές που πρέπει να απομονωθούν»!

Η Αντιπολίτευση των Σκοπίων, δεν έκανε δηλώσεις για το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, διότι την ημέρα αυτή ήταν σύσσωμη για σκι στα … Καλά Βρυτά! !

Τον κύκλο των δηλώσεων έκλεισε ο Πρωθυπουργός των Σκοπίων κ.Τσίπρα, ο οποίος χρησιμοποίησε ιδιαίτερα σκληρή γλώσσα, αφού δήλωσε ότι «υπάρχει ευκαιρία για επίλυση του ζητήματος και τέτοιες ενέργειες όπως το συλλαλητήριο αποτελούν Εθνική βλακεία εκ μέρους των Ελλήνων»!

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν το συλλαλητήριο, ο Μητροπολίτης των Σκοπίων Ανθιμο, καθώς και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμο των Σκοπίων, ουσιαστικά καταδίκασαν το συλλαλητήριο με δηλώσεις τους!!!

Μέχρι αυτή τη στιγμή , Τρίτη βράδυ, που γράφονται αυτές οι γραμμές, αξίζει να σημειωθεί, ότι μπροστά σε αυτόν τον καταιγισμό των προκλητικών δηλώσεων από Σκοπιανούς Αξιωματούχους, η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΠΡΟΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΔΗΛΩΣΗ !!!!!!!!!!!!!!

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter