ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΥΝΙΩΝ : Δ.Ν.Τ – ΘΕΣΜΟΙ Κλαυθμοί πόρνης και κλέπτου όρκοι

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Ο ΣΥΝΙΩΝ. - 10 Νοέ 2018 - 10:31
Loading...

Ο Πλάτωνας στον Μενέξενο ,που είναι ένας επιτάφιος λόγος για τον προαναφερόμενο μαθητή του Σωκράτη ,μας λέει το παρακάτω μοναδικό λόγο.
Πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται.

Κάθε επιστήμη, αν χωρίζεται από τη δικαιοσύνη και την υπόλοιπη αρετή ,φαίνεται πανουργία, όχι σοφία.

Μπορεί να επαναλαμβανόμαστε αλλά οι αρχαίοι ημών πρόγονοι τα είχαν πεί όλα . Γι ‘ αυτό έπρεπε να μπούν

στην λήθη τα κλασσικά γράμματα απο την παιδεία των νέων μας και τη θέση τους στην πορεία των παιδιών μας για την επιςτήμη να πάρει η παιδεία των δικαιωμάτων , της ομοφοβίας και του αντιρατσισμού.
Η ρήξη με το παρελθόν θα ήταν τόσο επιτυχής , όσο πιο ολική ήταν η απομάκρυνση της αξιακής κλασικής ελληνικής γραμματείας απο την παιδεία μας και η αντικατάστασή της απο ένα χρησιμοθηρικό παγκοσμιοποιημένο εκπαιδευτικό σύστημα.

Μην αναρωτιόμαστε λοιπόν , γιατί έχουμε την σημερινή παρακμή, αφού στην θέση της ολοκλήρωσης του νού βάλαμε το δικαίωμα του ορμέφυτου και της ανάγκης.
Ναι είμαστε σε χρεωκοπία ,παράδοση και παρακμή γιατί το αξιακό κριτήριο του σημερινού δούλου Έλληνα είναι η ανάγκη , η οποία είναι κακή σύμβουλος- σύντροφος.Έτσι πίσω από τα επιστημονικά μνημόνια, πίσω απο τις βαθυστόχαστες Επιτροπές ,πίσω απο τους ξένους πολιτικούς και οικονομικούς συμβούλους εμείς οι ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ δεν βλέπουμε αυτό που μας αποκάλυψε ο θείος Πλάτων :

ΚΑΘΕ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ.

Η πανουργία σήμερα είναι ακόμα χειρότερα , γιατι η επιστήμη δεν εξυπηρετεί μόνο την προσωπική ιδιοτέλεια αλλά υπερμεγέθη οικονομικά συμφέροντα.

Ας ανοίξουμε λοιπόν τα αυτιά μας και την καρδιά μας , σε όλα αυτά , που μας συμβουλεύουν οι άγγελοι και προστάτες του γένους μας ,οι ένδοξοι πρόγονοί μας , όπως ο Πλάτων .

Σίγουρα είναι ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ αυτό , που συμβαίνει στην χώρα μου . Είναι πανουργία γιατί στερείται δικαιοσύνης και αρετής .

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ

* Οι νέοι μας εγκαταλείπουν τη χώρα εν είδει άλλου είδους παιδομάζωματος ,πλουτίζοντας τις ευρωπαϊκές χώρες υποδοχής με την τεχνογνωσία τους και όχι την χώρα τους και τους γονείς τους ,που μ ε τόσες στερήσεις τους σπούδασαν.

* Έχουν διαφύγει περί τα 140 δις € καταθέσεις, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων τοποθετήθηκε στη Γερμανία, επιδοτώντας και χρηματοδοτώντας την ανάπτυξη της – μία απίστευτη αιμορραγία ρευστότητας, η οποία χρεοκόπησε τις τράπεζες μας

* Οι πολυεθνικές ενώ διατηρούν θυγατρικές στην Ελλάδα δεν πληρώνουν ούτε ένα ευρώ φόρους κυρίως δια της μεθόδου της υπερτιμολόγησης . Αντίθετα φεύγουν όλες οι μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις μας λόγω της αδυναμίας δανεισμού τους, λόγω των πολιτικών σκανδάλων και της κατάρρευσης του χρηματιστηρίου μας .Το αποτέλεσμα είναι να αυξάνονται συνεχώς οι φορολογικοί συντελεστές ,που μετακυλίονται στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

* Οι τράπεζες, που διασώθηκαν εις βάρος του Έλληνα φορολογούμενου με 40 δις € και με αναβαλλόμενους φόρους 17 δις € , τελικά με την τελευταία ανακεφαλαιοποίηση των 7 δις € και τον αποκλεισμό της συμμετοχής των Ελλήνων πέρασαν σε ξένη ιδιοκτησία.Επιπλέον τα εναπομείναντα κεφάλαια δίνονται εύκολα ως δανεισμός σε ξένες εταιρείες και όχι σε ελληνικές ,οι οποίες ξένες , με αυτά τα κεφάλαια εξαγοράζουν ελληνικές υποδομές ,όπως τα παράδειγματα της FRAPORT που δανείσθηκε 1 δις € από τις ελληνικές τράπεζες για την αγορά αεροδρομίων ή των τριών εταιριών που δανείστηκαν για να εξαγοράσουν την ΔΕΣΦΑ. ΑΕ

* Πίσω απο τις ευρωπαϊκές διακηρύξεις για οικονομική αναπροσαρμογή, όταν στον ΕΛΛΗΝΑ ,ως ευκαιρία δεν δίνεται χρήμα ( ταμειακή ρευστότητα ) και χρόνος ( μετάθεση υποχρεώσεων ) ,τότε η πανουργία λέγεται εξαγορά απο ξένα funds, κατασχεση και οι πλειστηριασμός των κατοικιών και των επιχειρήσεων των Ελλήνων.

* Τελικός σκοπός , όπως διαφαίνεται, απο την ανθρωπιστική κρίση των επήλυδων μεταναστών ήταν να μετατραπεί η Ελλάδα σε ασφαλή αποθήκη ψυχών . Σε Πουέρτο Ρίκο της Ευρωζώνης , με πληθώρα εργατικά χέρια και φτηνές τουριστικές υπηρεσίες και άπλετη πρόσβαση σε ενεργειακά αποθέματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ

* Η ελληνική πολιτική νομεκλατούρα προσχηματικά , ως χαμαιλέων , μεταλλάσσεται και έχει ως σκοπό πίσω απο τις διακηρύξεις του νέου αίματος και των καθαρών χεριών , να παραπλανήσει τον ΕΛΛΗΝΑ . Ακόμα και σήμερα ,αντί της εθνικής προοπτικής ,όπου προτεραιότητα θα είχε η Ελλάδα και ο Έλληνας ,ακολουθείτε η πεπατημένη της αψόγου στάσεως ,της εκλογικής επανεκλογής ,των ψεμάτων ,των διορισμών και των ρουσφετιών .

* Για χάριν της πολιτικής ορθότητας ,εξοβελίζονται απο τα σχολειά μας η αρχαία ελληνική και γραμματεία της, η Ιστορία και η Θεολογία ,προς χάριν του συστήματος της διακαιωματικής ,αντιρατσιστικής , αντιφασιστικής και ομοφοβικής παιδείας. Φυσικά , όπως έχει αποδείξει η ιστορία με την ναζιστική και την κομμουνιστική παιδεία θα αποτύχουν και πάλι ,όλες αυτές οι παγκοσμιοποιημένες δοκιμές στην Ελλάδα του κλασικού πολιτισμού .

* Μέσα απο την βίωση των πολιτικών αποτυχιών , την οικονομική , πολιτιστική και κοινωνική χειραγώγηση να προσπαθούν ,να μας μετατρέψουν απο πολίτες ,που εμπνέονται στα γράμματα , απο τον πιο φτωχό έως τον πιό πλούσιο , σε παθητικούς τηλεθεατές των ρεάλιτι, των γκουρμέ μαγειρικών εκπομπών και της λαϊκής πασαρέλας.

* Κατηγορείται στην Ελλάδα του 2018 , απο ιδεοληπτικούς,κομματικούς οπαδούς το επιχειρείν ,που έσωσε και ανύψωσε τον Ελληνισμό σε δύσκολα χρόνια

Εν κατακλείδι , επειδή η πανουργία δεν μένει μόνο στο κομμάτι των επιχειρημάτων αλλά προχωρά χρησιμοποιώντας για κακό την επιστήμη , μας κάνει νευρογλωσσικό προγραμματισμό μέσω των λέξεων ,που ακούμε στά ΜΜΕ.
Γι’ αυτό χρειάζεται να αποκωδικοποιούμε τις λέξεις κλειδιά.
Όπου λοιπόν αναφέρονται αυτές τις λέξεις τότε να ξέρουμε ότι ο κρυφοί στόχοι είναι

– Ρατσισμός = πολεμική κατά των λευκών .

– Σταυροφόροι = διακρίσεις κατά των χριστιανών

– Φασισμός = επιβολή κατά της δημοκρατικής πλειοψηφίας.

– Εθνικισμός = επίθεση κατά του έθνους και του πατριωτισμού
– Ομοφοβία = μείωση της αξίας του φυσικού φύλου.

– Χρέος = οικονομική χειραγώγηση κρατών και πολιτών

– Πολιτική ορθότητα = έλεγχος της πολιτικής σκέψης.

– Hot spot = αλλοίωση εθνολογικών και πολιτιστικών χαρακτηριστικών μιας χώρας.

– Μεταρρυθμίσεις = μεταφορά δημόσιας περιουσίας στα χέρια των < δανειστών >.

– Φορολογική συνείδηση = υπερχρέωση νοικοκυριών με στόχο την κατάσχεση και τον πλειστηριασμό των ατομικών ιδιοκτησιών .

Ας λικμίσουμε και πάλι την πετρωμένη εθνική συνείδηση μας , με το σκαρπέλο του γλύπτου της ελληνορθόδοξης παράδοσής μας , ξεσκεπάζοντας την εθνομηδενιστική και οικονομική παγκοσμιοποίηση ,η οποία δεν είναι τίποτα άλλο από
Κλαυθμοί πόρνης και όρκοι κλέπτου.

Ο ΣΥΝΙΩΝ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter