ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΥΝΙΩΝ : Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Ο ΣΥΝΙΩΝ. - 6 Οκτ 2018 - 9:20
Loading...

ΤΑ παλληκάρια της ΕΟΚΑ ,πριν την εκτελέση τους, οι Αγγλοι τα περνούσαν απο τρομακτικά βασανιστήρια ,πρωτοστατούντων ενός Αγγλου αρχιβασανιστή του SEVORY και ενός Τούρκου του ΙΣΜΑΗΛ. Αυτοί υπέβαλαν σε τρομακτικές σωματικές δοκιμασίες τους Ελληνες αγωνιστές.Οι στερήσεις νερού και τροφής ήταν φοβερές.Σε αυτά τα βασανιστήρια προστίθεντο και οι εως θανάτου βασανισμοί μαζί με τις εικονικές εκτελέσεις.Οι κακουχίες για εφήβους ήταν ανείπωτες.Τις υπέμειναν όμως, επειδή ήταν Ελληνες και πολεμούσαν για ένα ιερό σκοπό την απελευθέρωση της Κύπρου.

Ο ηρωισμός των νέων ,η αγάπη για την Ελλάδα μαζί με το ένστικτο της αυτοσυντήρησης δοκιμαζότανε και από άλλη μία παμπόνηρη τακτική των κατακτητών . Σε αυτό το σημείο ,που απελπισία φάνταζε στα μάτια των βασανιστών κυρίαρχη πάνω στους κρατούμενους, ανέθεταν σε έναν άλλο βασανιστή τον ΠΕΡΕΙΡΑ να παίξει τον ρόλο του καλού μετα δώρα και της σύνεσης .

Τι θές και βασανίζεσαι και διακινδυνεύεις την ζωή σου, αφού μπορείς όπως έκαναν κάποιοι συναγωνιστές σου πληροφορώντας μας για την οργάνωση και τα στελέχη της ,να κάνεις μια νέα αρχή με ένα ευσεβές ποσό και σπίτι δικό σου στο Λονδίνο ή να κάνεις πανεπιστημιακές σπουδές στο καλύτερο πανεπιστήμιο και να έχεις μία εξασφαλισμένη πανεπιστημιακή καριέρα.

Βέβαια , οσοι ήσαν ήρωες προτίμησαν την τιμή της πατρίδας από το χρήμα και την καλοζωία του κατακτητού. (ενδεικτικά αναφέρουμε τους ΚΑΡΑΟΛΗ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΥΞΕΝΤΙΟΥ,ΚΟΥΤΣΟΦΤΑΣ,ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ,ΜΑΤΣΗΣ ,ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και ΛΕΝΑ ).

Η τακτική όλων των κατακτητών και των τυράννων μέσα στην ιστορία είναι πάντα η ίδια.

Πρώτα απειλούν ,μετά ασκούν υπέρμετρη σωματική βία έως θανάτου και όταν βρίσκονται μπροστά σε ηρωικά μεγέθη ,τότε αρχίζουν τα καλοπιάσματα και τις σειρήνες της ζωής.

Εκεί ξεχωρίζουν ,οι ήρωες και οι άγιοι της ιστορίας του Γένους μας ,από τους προδότες .

Τόσα χρόνια λοιπόν Ιστορίας και Γνώσης δεν είναι δυνατόν να μένουν στη λήθη και την άγνοια.

Δεν επιτρέπεται να πηγαίνουμε σε μία μάχη ,χωρίς να έχουμε ως παραδείγματα ,τους αντιστασιακούς μας ήρωες και τους αγίους .
Και
Δεν επιτρέπεται να μην θυμόμαστε στην πάλη μας με τους παντοτεινούς εχθρούς μας ,τις πανόμοιες και χωρίς πρωτοτυπία τακτικές και μεθόδους,δηλαδή τον φόβο,τον τρόμο και το καλόπιασμα της προδοσίας.

Επειδή η σημερινή πολιτική ηγεσία δεν εμπνέεται ούτε από την δόξα της πατρίδας μας ούτε από τους ήρωες και τους αγίους αλλά καθοδηγείται από τις άνευρες και στείρες γνώσεις των ξένων πανεπιστημίων και των ιδεολογικών κομματικών εργαστηρίων πηγαίνει πάντα περιδεής ,κομπάζουσα και υποταγμένη σε κάθε εθνική διαπραγμάτευση.

Επειδή τα μεγέθη της σημερινής πολιτικής ηγεσίας είναι κατώτερα από αυτούς που θα έπρεπε να εμπνέεται και επειδή γνωρίζει ότι δεν πρόκειται να τους φτάσει γίνεται θρασεία και χωρίς μετάνοια. Λοιδορεί θρασύτατα ότι δεν μπορεί να φτάσει.

Τον Μέγα Αλέξανδρο από εκπολιτιστή ,τον έκανε δολοφόνο.

Την ελληνική επανάσταση απο ενσυνείδητη εξέγερση ,που έφερε τον τρόμο στις τυραννικές εξουσίες της Ιεράς Συμμαχίας, την ονόμασε τυχαίο γεγονός και όφειλή στους Ευρωπαίους και όχι στους προγόνους ήρωες του 1821.

Άμορφε και αποκρουστικέ πολιτικάντη, όσο και να μας καλοπιάζεις εσύ και οι θεσμικοί συνεργάτες σου ,όπως έκαναν οι βασανιστές των Κυπρίων αγωνιστών, για δήθεν προσκαιρη παραχωρηση των εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων μας τόσο επι της διακυβερνήσεως της χώρας ,όσο επι των πλουτοπαραγωγικών πηγών της ,όσο επι του τραπεζικού και νομισματικού ελέγχου, όσο επί της δημόσιας περιουσίας και όσο επι των λιμανιών και αεροδρομίων, να το ξέρεις ότι ολα αυτά είναι προδοσία.

Δέν υπάρχει Ελλάδα όταν δεν ανήκει στους Έλληνες.

Μακάρι το κύριο πρόβλημά μας να ήταν μόνο η προδοσία σας.

Δυστυχώς όμως αυτό που διαπιστώνεται ολοένα και εμφανέστερα είναι ότι το προνόμιο του να είσαι ΈΛΛΗΝΑΣ και να κατοικείς στην ΕΛΛΑΔΑ, δεν αποτελεί τιμή για σας.

Αν συνέβαινε το αντίθετο, θα πονούσατε έως θανάτου, για το δημογραφικό πρόβλημα,την ανεργία,τον οικονομικό μαρασμό της χώρας,την εχθρική καταλήστευση της ιστορίας ,την διεκδίκηση περιφερειών από θρασείς γειτόνους και για την εγκατάλειψη ελληνικών μειονοτήτων σε άλλες χώρες.

Πάντως ,προσέξτε ,το γεγονός ότι παραπλανηθήκαμε και ανεχτήκαμε μέχρι στιγμής για αρχηγούς μας ,Ευρωπαΐκούς Επάρχους ,δεν σημαίνει ότι θα αφήσουμε να συνεχιστεί ο κατήφορος και να ανεχτούμε, ως αρχηγούς Πασάδες και μιναρέδες.

Ο ΣΥΝΙΩΝ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter