ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΥΝΙΩΝ : ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ – ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Ο ΣΥΝΙΩΝ. - 24 Αυγ 2018 - 20:14
Loading...

Στόν Μοριά, υπάρχει ακόμα ζωντανή,η παράδοση της δύναμης και της κυριαρχίας της προσωπικότητας του Κολοκοτρώνη , του Γέρου του Μοριά.

Από παππού σε εγγόνι, μεταδίδεται η ιστορία της κραυγής ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ των Τούρκων και των Τουρκαλβανών ,όταν μετά απο μιά ήττα τους ,ένοιωθαν το φοβερό του πλησίασμα. Ο τρόμος της συλλήψεώς τους από την φρουρά του τελευταίου Βυζαντινού αυτοκράτορα και τον αρχηγό τους τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ,τους παρέλυε και τους γονάτιζε.

Η συμπύκνωση της ιστορίας μας στο άξιο πρόσωπο του Αγωνιστού Κολοκοτρώνη ήταν η νομιμοποίηση της ιστορικής επαναστάσεως του 1821.

Μήπως ο Γέρος του Μοριά πήρε άδεια από την Ιερά Συμμαχία για να πολεμήσει τους Τούρκους ;

Μήπως πήρε έγκριση από τον Τσάρο της Ρωσίας για τον ξεσηκωμό του γένους;Ασφαλώς και όχι.

Την ευλογία του τελευταίου αυτοκράτορα αδραξε και προχώρησε για την ανάσταση του γένους και του πολιτισμού του.

Αυτά, για να μή μας ξεγελούν σήμερα , με τα επικοινωνιακά παιχνίδια της μεταθεσης ευθυνών ,οτι τα ΄χα φταίει κακή μας οικονομική κατάσταση και δεν μπορούμε να αρθώσουμε λόγο εθνικό και πολιτικό.

Όσο οι ηγέτες μας περιμένουν την έγκριση της κάθε Μέττερνιχ-Μέρκελ ,η χώρα μας στο όνομα του χρέους και των μεταρυθμίσεων=απορρυθμίσεων.
Θα αποβιομηχανοποιείται ,
Τα αεροδρόμια και οι υποδομές, θα ιδιωτικοποιούνται σε ανήκουστες τιμές και διευκολύνσεις
Το τραπεζικό σύστημα θα περνά σε ξένα χέρια ,
Οι έλληνες επιστήμονες θα γίνονται υπάλληλοι σε ξένες πολυεθνικές
Οι ατομικές ιδιοκτησίες λόγω υπερφορολόγησης και τραπεζικών δανείων ,θα μεταβιβάζονται σε ξένα funds
Ο ορυκτός πλούτος,το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο της χώρας , θα δεσμεύεται και θα εκποιείται
Ο δε τουρισμός θα αφελληνίζεται , όπως λόγου χάριν η ανάπτυξη της Αθηναικής Ριβιέρας μέσα απο τουρκικά,και άλλα ξένα κεφάλαια .
Ο Ήλιος ,ο Άνεμος ,τα λιγνιτορυχεία και τα φράγματα, θα εξαγοράζονται προς χάριν της ελευθερίας της αγοράς…
Τα ελληνικά Ναυπηγεία θα κλείνουν και η ελληνική Ναυτιλία θα γίνεται ανέστια.

Η μεγίστη υποκρισία είναι οτι αυτά τα μέτρα, που λειτουργούν στον όνομα της ελευθερίας της αγοράς , αντί να μειώνουν την κρίση την βαθαίνουν ακόμα περισσότερο. Το χρέος από εξυπηρετούμενο θα βγεί εμπροσθέν μας ,ως μη εξυπηρετούμενο και θα γίνει αέναο χρέος. Τότε ο ¨Ελληνας απο πτωχευμένος ,πλειστηριασμένος και επιδοτούμενος θα γίνει δούλος στα παζάρια της Δύσης.

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων,ο δουλόφρων τρόπος και αντίληψη ζωής , θα έχει καταφέρει μία περίτρανη νίκη κατά του σημαντικότερου εχθρού της- την ΕΛΛΑΔΑ-.
Δεν θα έχει πλέον κανένα αντίπαλο στο φτιάξιμο της νέας ανθρωπότητας. αφού θα έχει πάει στράφι η Ελλάδα της Φιλοσοφίας ,της πατερικής Θεολογίας ,της Δημοκρατίας του πολίτη ,των εναρέτων ,των αξίων και των αναζητητών της ολοκλήρωσης μέσα απο την αρετή.
Και μεις θα είμαστε νομάδες και περιπλανώμενοι στον τόπο μας.Ούτε κυρίαρχοι ούτε ιδιοκτήτες,μόνο επαίτες και συντηρούμενοι ως μουσειακό δείγμα.

Αυτό βέβαια είναι το σχέδιο τους , επειδή όμως ο Θεός της Ελλάδος,ο οποίος αγαπά κατά προνομιακό τρόπο την χώρα μας και ο λαός της , έχουμε άλλα σχέδια για το μέλλον των παιδιών μας και του τόπου,είναι σιμά ,που θα ξανακουστεί για τους ξένους εκμεταλλευτές ,και προαιώνιους εχθρούς του γένους, η κραυγή ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ δηλαδή φύγετε ,έρχεται ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΛΑΟΣ , ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ.

Με αυτό , δεν πρέπει να εφησυχάζουν και όλοι οι εγχώριοι ασυναίσθητοι ,κομψευόμενοι και λάθρα διαβιούντες Νενέκοι,ότι η κραυγή ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ _ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ δεν θα αφορά και αυτούς.
Κυρίαρχα αυτούς θα αφορά, γιατί εσυνείδητα μας οδήγησαν στο τεχνητό χρέος για να μας υποδουλώσουν.
Εσυνείδητα και όχι από άγνοια, συντήρησαν την ανασφάλεια ,την πτώχευση και την εκμηδένιση κάθε ελληνικής ζωής.
Ήξεραν ότι πίσω απο τα φιλάνθρωπα αισθήματα προστασίας των μεταναστών κρύβεται το σχέδιο της εθνικής αλλοίωσης και κρυβόμενοι πίσω απο ιδεολογικά προσχήματα και δήθεν επιταγές της Ευρωπαικής Ένωσης συμφώνησαν στο σχέδιο αντικατάστασής μας.

Δεν ξέρω ,αν εσεις οι κακοί πολιτικοί αποτελείται μια ιδιαίτερη κοινωνία εντός της πατρίδος μας, αλλά γνωρίζω ότι με μαθηματική ακρίβεια οδηγείστε σε σύγκρουση με τον λαό, που υποτίθεται οτι θα έπρεπε να υπηρετείτε.
Την ιστορική επιλογή σας για καθυπόταξη του λαού και όχι για λύτρωσή του ,φαίνεται ότι την έχετε κάνει προ πολλού, άρα δεν δικαιολογείται αμέλεια ή άγνοια.

Αν σιωπούσατε και δεν φλυαρούσατε ασυστόλως, θα ακούγατε τις φωνές του λαού ,πολύ σιγά στην αρχή…. και δυνατότερα μετέπειτα….. ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ_ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΑ και θα γλυτώνατε ,αφού δεν θα εισχωρούσατε στην μερίδα των Νενέκων αλλά στην μερίδα των ΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, όπως ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ και οι συναγωνιστές του.

Ο ΣΥΝΙΩΝ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter