ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΥΝΙΩΝ : ΟΙ ΧΑΛΑΣΤΕΣ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Ο ΣΥΝΙΩΝ. - 21 Ιούλ 2018 - 18:54
Loading...

Η ΕΛΛΑΔΑ είναι απέραντη αγάπη και εθισμός .

Αραγε στα αλήθεια τι είδος Έλληνα μπορεί να είσαι όταν αντί για την οφειλόμενη αγάπη εσύ την ξεγυμνώνεις και την χαμηλώνεις; όταν ρηγματώνεις τον Όλυμπο και τον βουλιάζεις στην άβυσσο ;

Κάποτε σύμφωνα με την κυριαρχούσα πολιτική διαχείριση των πραγμάτων όταν το κόμμα ήταν στην κυβέρνηση ο λαός ήταν στην εξουσία. Τώρα τα πράγματα έχουν εξελιχτεί, η διακυβέρνηση έχει πάρει την μορφή ΕΓΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΑΟΣ. Γι αυτό μας κάνουν πλύση εγκεφάλου ότι αυτό που ζούμε δεν και αυτό που συμβαίνει. Επειδή το κράτος είναι ο Λαός , οι εκπρόσωποι του αναλαμβάνουν να μας

εξηγήσουν αυτό ,που συμβαίνει. Τώρα αν οι εξηγήσεις δεν έχουν καμία επαφή με τα τελούμενα και τα τετελεσμένα ,ο αυτοσκοπός είναι να διατηρείται πάντα το νέο εξουσιαστικό δόγμα ότι το κράτος είναι ο λαός .

Παρόλα αυτά έτσι πορευόμενοι οι νέοι χαλαστες της εξουσίας δεν σταμάτησαν και δεν απέτρεψαν την μετατροπή της χώρας μας απο κυρίαρχο κράτος σε πτωχευμένη επιχείρηση.

Μάλιστα η δική τους παρουσία στην πολιτική της χώρας ευνόησε κατά ένα περίεργο τρόπο ο Γερμανός στρατηγικός επενδυτής να γίνει ο κυρίαρχος φορέας παραγωγής πολιτικής στην ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Αναρωτιόμαστε μήπως μέσα απο αυτή την εθνική, κοινωνική και οικονομική μεταστοιχείωση φτάσουμε απο την μετάπτωση του κρατους μας σε επιχείρηση στη τελική του μορφή ,που θα είναι πολυεθνική ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία GREECE-INTERNATIONAL COMPANY S.A

Τότε η γη της επαγγελίας που θα λέγεται GREECE-INTERNATIONAL COMPANY S.A χωρίς κυρίαρχο λαό ιδιοκτήτη και ιστορική και πολιτισμική αναφορά θα είναι ευπρόσδεκτη σε κάθε νέο ανθρώπινο στοιχείο ,που θα ψάχνει στην ζωή του την υλική ευημερία.

Στο μεταξύ οι χαλαστές θα έχουν ευνουχίσει τον λαό να μη διεκδικεί τίποτα στο όνομα της ιστορίας του και θα τον έχουν προσαρμόσει σε οποιοδήποτε εξουσιαστικό χαλινό.

Η εφαρμοζόμενη τεχνική του αέναου χρέους δημιουργεί δύο αποτελέσματα :

* το ένα είναι να μην επιδιώκει ο έλληνας ποτέ λόγω χρέους κανένα εθνικό κέρδος

* το δεύτερο μεσα από τους ελέγχους τους συμβιβασμούς και τις εγκρίσεις του Δ.Ν.Τ και των ευρωπαϊκών επιτροπών να διαμορφώνει μία μόνιμη καχεκτική νοοτροπία δουλικότητας.

Μέσα στα σχέδια της παγκόσμιας νομαδικής χρηματοπιστωτικής ελίτ είναι και η βράβευση των Χαλαστών.

Κάθε βραβείο σε χαλαστή είναι και μία διαφήμιση του έργου τους

Του έργου που μετατρέπει :

* Την κυριαρχία ενός λαού σε υποταγή

* Την ανάπτυξη και την ευημερία σε μία αιώνια υποσχεσιολογία

* Την δημογραφική μεγένθυνση του τόπου σε συνεχείς ευχαριστίες για τις παράνομες εισόδους ξένων ανθρώπινων ροών .

* Την μετατροπή του θεσμού της εργασίας σε εμπόρευμα .

* Την κοινωνική ασφάλεια και τάξη σε κισμέτ και λάθος στιγμή ,που θα βρεθεί ο καθένας από μας αντιμέτωπος με το έγκλημα.

* Την υπεράσπιση της εθνικής ασφάλειας των συνόρων σε μία ανούσια βατολογία και αντιπαράθεση χωρίς κανένα πραγματικό εθνικό σθένος και πυγμή, όντας πραγματικά άξιοπερίεργο , πως ενώ για όλα τα κράτη του κόσμου τα εθνικά τους συμφέροντα να είναι εθνικά συμφέροντα και εδώ τα εθνικά μας συμφέροντα να είναι φασισμός.

Όλα αυτά τα λέμε για να αποκτήσουμε την συνειδητότητά της κακομοιριάς και της αρρώστιας ,που μας επιβλήθηκε τεχνηέντως.

Η χώρα μας σκοτείνιασε και αδειάζει συνεχώς από παντού και από όλα.

Οι χαλαστές και αναρριχητές σε όλο τον κόσμο δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι ο θρόνος αυτός ,που καταξιώνει την εξουσία αλλά το φως ο πολιτισμός και τα έργα.

Στην ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ τώρα , οι εντόπιοι χαλαστες και περιγελαστές μπορεί να μας ξεγύμνωσαν αλλά ας προσέξουν γιατί η μεγάλη ελληνική ψυχή θα είναι κεί ,στο καταφύγιο της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,αρματωμένη σύσσωμη ενωμένη ο παπάς ,ο δάσκαλος ,ο εργάτης ,ο υπάλληλος ,ο επιχειρηματίας , η νέα μητέρα ,ο φοιτητής ο έφηβος και ο μαθητής ,όλοι εθισμένοι από την ιστορία ,τον πολιτισμό ,τα ιερά και όσια .

Ο ΣΥΝΙΩΝ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter