ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΝΟΥ

Ο ΣΥΝΙΩΝ : ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. Ο ΣΥΝΙΩΝ. - 15 Ιούλ 2018 - 10:10
Loading...

Κακή φωτιά σιγοκαίει την χώρα μας . Το ανίκανο πολιτικό υπερηφαίστειο ,που βρίσκεται κάτω από τα πόδια , μας δείχνει τα δόντια του ,περιμένοντας να γίνει ο νέος Βεζούβιος που θα πιάσει την νέα Πομπηία -Ελλάδα στην ύπνο της .

Οι < καλοί > μας πολιτικοί αντί της πολιτικής και ιστορικής τους ευθύνης να δίνουν όραμα και να υπηρετούν την πατρίδα και τον πολίτη , επιλέγουν να εξασκούν πάνω στο σώμα της ταλαίπωρης Ελλάδας και του βασανισμένουΈλληνα παιχνίδια εξουσίας,διαφθοράς και χρηματισμού.

Είναι απορίας άξιον λοιπόν ,πως μέσα τους , αντί σε σχέση με τους πολιτικούς τους αντιπάλους να αντηχεί η παρακίνηση ,αμμές δε γ’ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες ( εμείς θα γίνουμε πολύ καλύτεροι απο εσάς.).Ακολουθουν κατά ένα περίεργο τρόπο ,ως υπνωτισμένοι,την τακτική της καμένης γής, κατηγορούντες αλλήλους για την προσάραξη του εθνικής νηός στα στενά της Σκύλας και της Χάρυβδης .

Αυτή η ολομέτωπη επίθεση στην ΕΛΛΑΔΑ και τον ΕΛΛΗΝΑ απο τις ηγεσίες του ,θέλει ψυχοπαθολογική προσέγγιση και ερμηνεία.Κάποτε θα πρέπει να μιλήσουμε για δύο φαινόμενα που κατάστρεψαν την Ελλάδα μας τον ΛΑΙΚΙΣΜΟ και ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Τα γεωγραφικά σύνορα της χώρας δεν μας χαρίστηκαν ούτε μας δωρήθηκαν αλλά αποκτήθηκαν με θυσίες ,ολοκαυτώματα, αγώνες και αίματα.
Μήπως πρέπει να κάνουμε ένα εθνικό προσκλητήριο απόντων απο το 1821 έως σήμερα για να διαπιστώσουμε το μέγεθος των θυσιών;
Ας προσκαλέσουμε λοιπόν για να δούμε τους απόντες

1. Ιστορική πτέρυγα 1821- 1828

Σφαγή Σαμοθράκης 15.000 χιλιάδες νεκροί
Σφαγή Χίου 50.000 χιλιάδες νεκροί.
Άλωση Νάουσας. 10.000 χιλιάδες νεκροί
Καταστροφή Κάσου. 7.000 χιλιάδες νεκροί
Καταστροφή Ψαρών. 20.000 χιλιάδες νεκροί
Έξοδος Μεσολογγίου 12.000 χιλιάδες νεκροί.

Αγωνιστές οπλαρχηγοί
Κληρικοί και λαός 400.000 χιλιάδες νεκροί βάση συγκριτικής απογραφής το 1821 με αυτής το 1828.

ΣΥΝΟΛΟ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ. 514.000 χιλιάδες νεκροί

2. Ιστορική περίοδος 1908-1922

Ποντιακή γενοκτονία. Πλέον των 300.000 χιλιάδων νεκρών .
Μικρασιατική καταστροφή Υπολογίζονται σε 382.000 χιλιάδες νεκρούς ΣΥΝΟΛΟ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ. 682.000 χιλιάδες νεκροί

3. Ιστορική περίοδος Β Παγκοσμίου πολέμου.

Αξιωματικοί και στρατιώτες 88.000 χιλιάδες στρατιώτες.
Λαός Αντίσταση – Λοιμός και ολοκαυτώματα εκτελέσεων 325.000 χιλιάδες νεκροί.

ΣΥΝΟΛΟ ΣΦΑΓΙΑΣΘΕΝΤΩΝ. 413.000 χιλιάδες νεκροί
(Σημείωση σε αυτόν τον πόλεμο ,η Αμερική είχε 407.000 χιλιάδες θύματα)

ΕΝ ΣΥΝΟΛΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟΝΤΩΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΥΠΕΡ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 1.609.000 ένα εκατομμύριο εξακόσιες εννέα χιλιάδες νεκρούς.

ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΙΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΥΣΙΩΝ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ;

ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΛΗΘΗ;

ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΝΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΟΥΤΙΔΑΝΟΙ ΓΙΝΟΜΕΝΟΙ ΕΥΚΟΛΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΙΒΟΥΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΜΝΗΜΗΣ.

Ποιός λοιπόν έδωσε το δικαίωμα ,στον κάθε Κοτζιά και Τσίπρα να απαξιώνουν και να εκμηδενίζουν την θυσία τόσων αιμάτων.

Αν ήταν να πάνε σε αγοραπωλησία ή σε συμφωνία χρηματοδοτικής μίσθωσης κάποιου ακινήτου τους τότε θα εδικαιούντο να έπαίροντο που έκλεισαν την συμφωνία . Όμως εδώ στα τόσα αίματα στις τόσες θυσίες , προσβάλλεις την μνήμη τόσων ηρώων και ηρωίδων όταν με περισσή ευκολία , παραχωρείς και δεν διεκδικείς τίποτα. Επειδή εκείνοι , οι θυσιαζόμενοι δεν έκαναν λάθος , προφυλάξου μήπως οι συμφωνίες σου, γίνουν προσβολή στην μνήμη των αιμάτων τους .

Φίλε βουλευτή πολιτεύσου επιτέλους με την έννοια της ιδανικής πολιτείας του Πλάτωνα και όχι με την έννοια της πολιτικής χειραγωγίας και του πολιτικού γκεμπελισμού.

Ο μεγαλύτερος φασισμός είναι ,όταν προσπαθείς να μου εξηγήσεις,μέσα απο την δική σου προπαγάνδα, τι είναι αυτό που ζω ,λες και δεν δύναμαι να εξηγήσω την συνεχή αποβιομηχάνηση της χώρας ,τον κοινωνικό και οικονομικό αποσχηματισμό,την μεταφορά της περιουσίας μου σε ξένα χέρια και τις συνεχιζόμενες και αποσιωπούμενες αυτοκτονίες λόγω οικονομικών αδιεξόδων .

Η δημοκρατία είναι ανοικτός διάλογος και οποίος τον μετατρέπει σε μονόλογο τότε παραληρεί και γίνεται μέσα στην παράνοιά του αποκρουστικός και εξοβελιστέος .

Κάποτε ,όταν είμαστε παιδιά και παίζαμε , εκείνον ,που ανακαλύπταμε ότι ήθελε με ψέμματα να εκμεταλλευτεί προς ιδίον όφελος την παρέα , τον προειδοποιούσαμε< ΠΡΟΣΕΧΕ ΟΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΕΦΤΕΙ ΜΕΣΑ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ >.

Εύχομαι τα κίνητρα σας σε όλες τις συμφωνίες να είναι πατριωτικά και όχι μικροπολιτικοί τακτικισμοί και επικίνδυνες εξουσιαστικές ισορροπίες .
Ειδάλλως όχι μόνο όπως γνωρίζει η ιστορία θα σας αποσύρει αλλά το χειρότερο θα σας ζητούν συνειδησιακά και βιωματικά τον λόγο τα αίματα των εκατομμυρίων Ελλήνων ,που σφαγιάσθηκαν και θυσιάστηκαν για αυτό τον τόπο.

Ο ΣΥΝΙΩΝ

Διαβάστε όλο το άρθρο

Loading...

Συμπληρώστε το e-mail σας για να λαμβάνετε τα νέα από το Triklopodia πρώτοι!:

Στείλε μας το άρθρο σου

Loading…ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ triklopodia@hotmail.gr
Loading…

Για άμεση ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter